kad je tako svaka čast Savicu!!!!!
Ako je tako stvarno bilo, svaka mu cast! Bio mi je mio i prije a sad mi je jos miliji! Sto se Brne tice, uopste me ne iznenadjuje ama bas nista od njega, coek ne zna dje se nalazi. Ne bi me cudilo na utakmice da ima bubice u usi dje mu Dejo (jos veci strucnjak) mijenja taktiku iz minuta u minut. Njih dvojica su tandem snova.
kad je tako svaka čast Savicu!!!!!
upravo i jedino bitna recenica je "imaj malo postovanja prema reprezentaciji" , a jedan placenik to ne moze imati.
kao sto sam rekao prije nisam ni sumnjao da Savic moze biti los u toj prici i svaka mu cast. takav odnos svi trebaju da imaju prema dresu i treba pocerati sve kojima je ovo samo nacin da se bolje prodaju pa taman nikad ne prosli kvalifikacije.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Samo me interesuje cemu laganje u vezii pritiska?
Svaka cast Savicu jedan je od rijetkih fudbalera koji voli Crnu Goru
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Brna je krenuo da izbjegne nagađanje i špekulisanje medija koje se evo desilo i prepucavanje preko medija koje će da se desi.
Tu ga razumijem i to je po meni ispravno samo je trebalo nać neki pametniji izgovor. Nesporazum unutar reprezentacije i tačka. Nema diskusije više.
Neko, Branko Brnović je to.
Bijo si poziw koi se neodbija
Da se zvao Vlado Boljevic mogao je upanut sad umjesto Drincica.Umjesto Jovete eventualno Grbic ovako nam tim bas lose izglda.
Samo mi nije jasno radi cega Bakic momak je kesa samo takva.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Izjava selektora Brnovića pred utakmicu protiv Moldavije i zašto je Drinčić napuštio reprezentaciju / www.rtcg.me 7/9/2014
Pa kad se sve reklo cisto da dodam da Drincic nije ni htio da dodje nego su ga nahvatali sa tom pricom da su ga uvijek zvali kad su oni njemu bili potrebni i da su ga pomagali, sto je i istina. Covjek nije imao obraza da ih odbije i dosao je na okupljanje i iskurcobolja svaki trening i sastanak. Jednostavno glava mu je bila u Bgd i s mislima oko transfera sto je dovelo do svega jer je mnogima zasmetalo takvo ponasanje. Brna je iskoristio sve to njegovo ponasanje i sav taj pritisak da tako obrazlozi njegov odlazak gdje je donekle upravu. Inace da dodam moj stav je kako u fudbalu tako i u svakom sportu da za repke ne treba da igraju izvanjci vec ljudi koji su rodjeni ili zive ili su na neki nacin blizi povezani sa drzavom za koju nastupaju.
Jos jednom Crnoj Gori ne trebaju protivnici, neprijatelji i dusmani. Dovoljni smo sami sebi.
Poslato sa moje cukalice
Last edited by Hari Krisna; 07-09-14 at 21:13.
Evo da i ja dodam jednu istinu nakon što se sve kazalo, pivo očima viđet ne mogu.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
a tu nismo ni ja ni ti krivi kad zove igrace bez kluba, ili koji nisi ni reve i sl. ne ideo to nikako, ne mozes razigravati igrace za klub , nego neka se izbore u klub da bi igrali za reprezentaciju.
otpao mu je Grbic koji ima snage 60 minuta, i igra tih 60 minuta a zove Zverotica za kojeg i ne zna ni u kakvoj je formi ni koliko snage ima. covjek nije ni na klupi u 2 ligu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ima li karata za sjever mimo kluba navijača?
Nadam se samo da se nije zaboravila ona priča oko Bakićevih kartona, i da kumare znaju što čine.
Drinčić... tuga, biće teže bez njega. Nije ni toliko čudno da se ljudi posvađaju između sebe, valjda tu ima selektora, predsednika saveza, nekoga ko može situaciju da izgladi, i da utiče svojim autoritetom. Pa makar dok se ne završi utakmica. Pa poslije neka parti svako svojim putem.
Došli smo od toga da igramo na par sa Engleskom, Švajcarskom i Belgijom, do situacije u kojoj se ozbiljno plašimo jedne Moldavije. Kakav sunovrat.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
"Ogroman je hendikep neigranje Nikole Drinčića."
U ostalim vijestima, Farska Ostrva na 1-1 sa Finskom, Albanija vodi u Portugalu, a Škoti drže bod u Njemačkoj.
Biće jako teško protiv Moldavije. Majko moja.
Kako god, to sto mu je Savic rekao je ziva istina zato ga je i zaboljelo pa je odlucio da bjezi. Pih.
Edit: Vijesti pisu da bi trebalo zvat Simona, a koji crni Simon Vukcevic. Sto nisu prikljucili Kosovica odma nakon Rumunije kad se mozak od Brnovica nije sjetio da zovne Vlada Boljevica, dako mu sad dodje u glavu da ga pozove za naredne utakmice.
Last edited by filip__pg; 07-09-14 at 21:27.
Svaka cast Savicu, masu mio momak! Drincic mi je od osnivanja reprezentacije najmrzniji igrac, ocima ga ne mogu vidjet jer se tripuje da je neki igrac a ne moze prebacit prvu stativu. Od njega gori je Brnovic koji je umislio da je Pirlo i da se bez njega ne moze, a on kesaaaa samo takva.
Nisam mislio da podjem na utakmicu zbog Volkova, Drincica i V. Bozovica jer se napunim safre kad ih vidim ali sad mozda i podjem.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Boljevica moze zvat samo ako Deju obeca % od sl transfera drugacije tesko...
Sent
from Lumia 925
Satelitski resiveri/oprema
Albanija pobijedila Portugal u goste a mi ne znamo kako cemo sa Moldavijom. Super.
Prodaju li se karte sjutra? zna li ko?
Šteta, ode i najbolji nam vezni igrač kojeg smo imali pa pišite što goj oćete. Ali dobro, tu je Kasalica i Volkov.![]()
Lijepo ceramo igrace zbog ko zna kakvih stvari jer imamo veliku bazu igrača
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks