Koliko znam nema ali obicno oni koji ti traze to oce da vide skoriji datum, ne uvjerenje od prije 5 godina.
Koliko vazi uvjerenje da nisam osudjivan i da nisam pod istragom ? Ima li neki rok validnosti ?
Koliko znam nema ali obicno oni koji ti traze to oce da vide skoriji datum, ne uvjerenje od prije 5 godina.
--------------------------
Do Not Disturb.
Hvala.
A ako je izvadjeno prije godinu dana ? Treba mi za neki pripravnicki, a to sam vadio kad sam aplicirao za vizu pa mi tu isto pise svrha "za vizu". Ima li to ikakve vt eze ?
E da, ljekarsko uvjerenje da sam sposoban za rad, da li se to moze vaditi kod izabranog doktora ili mora na stari ? Bio sam danas kod svojeg doktora, ali nije bio tu pa moram da ga cekam do ponedjeljka.
Jos jedno pitanje, moze li se istovremeno dobiti i studentski kredit i stipendija ? Pretpostavljam da moze samo jedno, ali cisto da se uvjerim.
Last edited by siraj; 04-09-14 at 20:10.
Interesuje me dje ima da se reinstalira laptop najjeftinije?
istrajan budi.
Probaj kod ovog momka Milosa, PC4u.
...And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music
I meni je to glupo... To ne moze da se mjenja kao gore-pomenuti dokument da nisi osudjivan.
Hauever, meni su obicno trazili da nije stariji od godinu dana.
Do Not Disturb.
Zar jos traze to, dokaz da si se rodio?
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
sto si pjesniche htio da kazesh sa ovim, da ja vidim sam kako se reinstalira komp jel? ako je to u pitanju onda bih odgovorio da ja znam da reinstaliram komp ali imam "druga" koji me u zivotu samo zove kad njemu i chitavoj njegovoj mnogoljudnoj familiji treba da se reinstalira kompjuter, i necu vise da mu to zavrsavam da ne pominjem da je los primjer osobe, druga... i onda nema potrebe da mu pomazem, ovako sam samo htio da mu posaljem broj telefona osobe koja to radi.
istrajan budi.
Sto znam, ne volim da naplacujem, uradicu dzabe ali ako si mi drug, a ako nisi onda odbij :-)
istrajan budi.
Pa imas sigurno jedno par 100-ina servisa koji to rade za 10-15 eura. Ne treba ti najjeftiniji kad je takav 'drug'.
A da ne pominjem koliko bi ljudi (van servisa) odradili isto to za 10 eura i manje.
Do Not Disturb.
Ja mislim da se za opstinsku stipendiju ne moze aplicirati ? Koliko znam valjda treba fakultet da te izabere kao kandidata...nisam siguran. Da nije ko slucajno primao drzavnu stipendiju i kredit istovremeno ?
A za izvod stvarno ne znam..Ja sam mislio da to vise ne treba ko ima ove nove licne karte.
Dje ima dvogleda da se kupi kroz Pg? Ima li sto za 30-40€...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ok, ako budem povecao budzet, sasa.mne ce biti moj izbor, on ima Olympus... Nije za nikakve ozbiljne potrebe...
Imas rep, za ovaj buvljak u Pancevu...
Last edited by Ben Dover; 06-09-14 at 10:01.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Naravno, dobar dvogled sa dobro optikom kosta... Na Ali vidjeh neke, 16x zoom, obicne... Tu do 10€ ih ima... To je vise za igru za dijete, ali ovi sto se ovuda prodaju kao igracke su ochaj zivi...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
momci niste probali pa ne mozete pricati a i ove votke se ne piju same![]()
ovo sto sam ja pio je neuporedivo bolje i kvalitetnije nego bilo koja votka odje sto se prodaje ... popijes litar i ujutro si kao nov
ne ocekujem da cu nac ovo al sam postavio pitanje a i ako ima nesto slicno ovdje da probam
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
nema kod nas ali mozes naruciti da ti stigne iz Poljske. Mene odusevljava kako je top i svaki put se prospem38% alkohola a kao sladoled od ljeshnika
![]()
![]()
One Ring to Rule them all...
Ebete li sto?
I am so post-rock I shit sad birds.
Pomalo pomalo.
...And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks