Ako znate bez googlanja kako se zove pjesma (pjesma za jedan crtani film) iz reklame za Reebok, onda ste baš stari![]()
-Ne družim vam se više.
-Ako mi daš loptu bićeš mi najbolji drug
-Oces da se mjenjamo: ja tebi tri klikera a ti meni taj jedan, jos su ti ovi bolji...
Ljudi su uvijek bili pokvareni i ostaće; razlika je samo to što je u djetinjstvu sve to bilo očigledno...![]()
Ljepota bez inteligencije je remek-djelo naslikano na papirnoj maramici. ;)
Ako znate bez googlanja kako se zove pjesma (pjesma za jedan crtani film) iz reklame za Reebok, onda ste baš stari![]()
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sjeca li se ko one jugoslovenske knjige dje su bile price,bajke,basne za djecu, i jedna od prica je bila kao pita dijete ko je ono na slici na zidu, i tata mu ogovori to je Lenjin sine. I te price su bile sve sa crtezima. Sjecam se jednog crteza nekog vukodlaka, cudovista, zbog njega me sve bilo strah da otvorim knjigu,da ne naletim na tu stranicu.
Jedan od razloga za moj username je moje ponašanje iz djetinjstva. Nisam imao ama baš nikakvu predstavu kako da se ponašam u društvu. Samo sam svoj interes gledao. Prodavao sam i mijenjao sve što mi nije trebalo. Klikere za novac ili za one male kuglice za pištolje koje bih onda prodao za keš. A i do klikera i do kuglica se lako dolazilo jer su ih djeca redovno gubila. Jednom sam sakupio ogromnu bocu punu kuglica i zamijenio je za igrice za kompjuter. Što je bilo pametno jer bih poslije samo pokupio kuglice nakon što ih ostala djeca iskoriste tako da sam uvijek bio u dobitku i redovno sam prodavao istu robu više puta
Pa onda par krugova na novom biciklu u zamjenu za igračku iz kinder jaja da bih upotpunio moju kolekciju itd. Tako sam za dan uspio da skupim čitavu kolekciju duhova iz Kinder jaja. Vjerovatno se sjećate sa reklama. Od imena se sjećam samo Gospodina Duha i Vanka Zaboravanka. Bio sam pravi mali kapitalista![]()
I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.
ajaoj vi ste mladi i zeleni...ja sam ploče slušala na ovo:
http://www.njuskalo.hr/image-bigger/stare-stvari/stari-radio-prijemnik-gramofonom-slika-7355067.jpg![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
ovakve rolšue sam vozila:
i ovakav trotinet:![]()
Jel' bilo?
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
ovo se jelo:
i ove LASTA napolitanke
kiki, bronhi karamele...i poni biciklo
http://www.mtb.ba/wp-content/uploads...9/pony0012.jpg
Pola - cijelo, kakve sam bale sličica imao samo zbog ove igre..
nothing comes from violence and nothing ever could
Кад дођем на ову тему само се разболим но опет ми бања кад се сјетим свега овога
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Negdje prosle godine, odem u kucu gdje sam nekad zivio. I sad u komsiluku vec nove generacije stasavaju. Prve komsije, dvoje male djece (jos ne idu u skolu), brat i sestra. I kazem ja djecaku: Oces li mi dati fudbal da vidim ? On ne da, vec ga frka 'vata. Ja mu kazem: Vraticu ti slobodno. Kad ga sestra gurka, i sapuce, daj mu daj mu, rek'o je SLOBODNO
Na sta je igrao fudbal? PSP E1000?
I am so post-rock I shit sad birds.
Na ljivadu.
mi smo zvali trotinet i nabavlajli su nam ove "točkove" za njega (kuglagere, kako smo ih zvali) u aluminijski nedjesamo sam ovu siku našla na netu, ali je umjesto ove gunjine i daske na sredini bila mahom crvena šperploča otprilike veličine jednog današnjeg većeg lap-topa
![]()
Koliko sam ga samo puta sanja a komsiji ga roditelji kupili a on smrdo ne da krug da ga ebeš...ufff..
![]()
hahahahahahah možda su mu mama i tata rekli djaole da ne daje djeci hahahahhaa ada priznaj, da vam je davao svima ne bi se on navozaoGreotice
![]()
Ma nije no je takav i danas posle dvades i kusur godina vjerujem da ga majka i tata još ''pii'taju"(ako si čula za ovaj izraz kad se djeca "pii'taju")...xaxaxa..smrdo bio smrdo osto![]()
![]()
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks