Cijene za rafting i canyoning - vjerovatno druga nedelja septembra. Ako mogu ostali detalji tipa prevoz... - za pojedinca i za grupu.
Cijene za rafting i canyoning - vjerovatno druga nedelja septembra. Ako mogu ostali detalji tipa prevoz... - za pojedinca i za grupu.
u Nedjelju ima grupa 5/6 osoba za kanjoning tako da ako ima zainteresovanih mogu se prikljuciti.
Pošalji mi, molim te, ponude za kanjon Nevidio i za rafting Tarom (sve opcije). Šta sve obuhvata koja opcija, ko su vodici, koji su termini najbolji, oprema, prevoz, hrana, sve detalje (za pojedinca i za grupu).
posalji mi mail da ti pustim sve opcije.. lakse i preglednije ti je tako jer bi ti u inbox morao slati bar 3/4 poruke.![]()
Sledece tura je zakazana za Petak 22.08. broj grupe je 3 inostrana klijenta. Ako ima zainteresovanih neka se jave mailom [email protected] ili na tel.
+382 69 565 311 +382 69 830 626
Clanak o kanjonu
http://www.vijesti.me/vijesti/turist...-clanak-793052
i izjava "strucnog vodica" i "profesionalca" Vojnović: Crnogorski vodiči naplaćuju više, pa mogu da obnove odijela
Za sjutra (Nedjelja 7.09) ugovorena grupa od 8 ucesnika kanjoninga.
Ako ima zainteresovanih neka se jave mailom [email protected] ili na tel.
+382 69 565 311
+382 69 830 626
sramota, bijedno, nadam se da ovaj momak ovo neće iz principa platiti.
bruka.
nothing comes from violence and nothing ever could
drzava se mora postovati kao i njeni zakoni, necemo izbjegavati ruku pravde![]()
![]()
Tako je. Kao sto drzava nas postuje.
nothing comes from violence and nothing ever could
ja znam da vi nećete, ali nijesu pravedni prema vama, prvo vas ne štite time što vam dozvole da imate ekskluzivno pravo da budete vodiči jer jedini to znate pravilno da uradite, a onda od vas uzimaju ono što su trebali od onih zbog kojih ste vi kažnjeni....
http://www.demotivacije.com/media/de...2934345551.jpg
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Najveca nagrada jeste ta kada ti znas da radis nesto ispravno a slag na tortu je sva vasa podrska za nas trud i rad. Hvala vam!!!
sezona kanjoniga pocela..
ako ima zainteresovanih grupica od 4/5 osoba je prijavljena za subotu 04.07 ..za sve info kontakt pm ili 069830626
ako se neko nije mogao iskombinovati za subotu evo sansa za ponedjeljak 13.07 .. kontakt pm ili 069 830 626![]()
mozda malo kasno ali eto sjutra grupa ko je zainteresovan moze se prikljuciti a ako ne mozete da se iskombinujete sledeca grupa zakazana u nedjelju.
069 565 311
069 830 626
ili pm..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks