Podigao prvi servis i poceo da bude fed kakvog znamo.![]()
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
za nas sto smo zaspali sredinom treceg seta, kad se fed raspadao kao da igra protiv rafe na sljaci, umije li neko objasnih u par recenica kako monfils ono nije uspio da dobije? fed digao 1. servis na 70% ubacenog?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Podigao prvi servis i poceo da bude fed kakvog znamo.![]()
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
I don't get lucky. I make my own luck.
Ne ti.
To ti je Monfis kao protiv Mareya na Roland Garrosu odlican mec 2:2 u setovima pocetak petog seta pada mrak pregovaraju da se prekine mec ja prestajem da gledam rekoh prekinuce ga sigurno kad posle vidim oni nastavili i covjek ladno izgubio peti set 6:0 za deset minuta![]()
Viktor napreduje:
Viktor Troicki nastavlja sa dobrim igrama u Italiji, pošto je u drugom kolu čelendžera u Đenovi pobedio domaćeg tenisera Matea Trevisana sa 6:4, 3:6, 7:6.
Viktorov protivnik u borbi za polufinale biće Mate Delić, dvadesetogodišnjak iz Hrvatske, u ovom trenutku 178. na ATP listi.
Troicki, koji je prethodno osvojio turnir u Komu, u Đenovu je stigao kao 408. teniser sveta, pobeda nad Delićem dovela bi ga u 200 najboljih, a eventualno osvajanje trofeja na 180. mesto.
Dobra kvota da se proba na japanca kao pobjednika turnira.
''Kada sam branio dvije meč lopte nisam se osjećao dobro. Mislio sam to je to, posljednji poen. Samo da padnem boreći se i ne promašim lagani poen. No, ostao sam u meču i nekako sve preokrenuo'', rekao je nakon veličanstvene pobjede.
Najbolji svih vremena, kakva privilegija ispratiti ga od pocetka do kraja...
![]()
Last edited by Calciopoli; 05-09-14 at 13:35.
Bolje je ako vec to covjek oce da odigra na pobjedu njegovu protiv Djokovica a onda i na pobjedu u finalu .
Te dvije kvote pomnozene sigurno su vece nego da osvaja-koliko vidim da osvoji Nisikori kvota je oko 25 a da dobije Djokovica 8.
nema nadala i turnir odma slabiji 30% slicno kao i na zadnja dva mastersa
kad trojka iz vrha jednom odluci da se povuce (za nekih 5-6 god) bice veselo
ovaj turnir je najbolji pokazatelj na sta bi licio danasnji tenis da nije tri legende koji su ljestvicu igre postavili na nesluceni nivo
raznorazni monfisi nisikoriji cilici janovici raonici dimitrovi gulbisi.. u zavrsnicama najvecih turnira... iao iao ;-
novak djeluje spremno i mocno
bice iznenadjenje ako ne podigne pehar na kraju
Dobro, kad Troicki udje medju 100 to ce bit vrh...tenis ce mnogo da dobije.
Nekako mi je to vaznije sad nego ko ce uzet ovaj turnir ili kad ce se Rafa vratit.
Nisikori ako uzme set djokovicu sve nogama u guzicu nek ae udara od srece
Gledao sam ja tog japanca protiv Vavrinke, djeluje zaista mocno i mislim da ce ga dobro namucit. Ako je kvota 8 onda cu da ga probam sa 20e
pa da vidimo prati li sreca hrabre zaista...
Ma kakav Japanac crni..
Nego kolike su kvote na Novaka i Fedexa da osvoje ovo![]()
povukao se dva metra iza osnovne linije na svim bitnim poenima i izgubio je agresivnost tako da je federer odlucivao o poenima. konkretno u gejmu u kom je imao dvije mec lopte federer je prvo pogrijesio tri fh pa pogodio. pri cemu je prvu mec loptu monfis mogao iskoristiti uz malo srece ali neki skroz cudni defanzivni udarac otisao u aut
Ne odustajem od čega? Realno, rekao sam da će Monfis dobiti Federera i bio je jako blizu toga, nesrećno je izgubio. U polufinalnim mečevima Čilić ima strašnu šansu. Igra veoma dobro, služi ga servis i može dobiti Federera i tako doći do svog prvog GS finala. U drugom polufinalu imamo odličnog Nišikorija koji takođe ima veliki motiv - finale GS-a ALI je odigrao dva izuzetno teška meča i mislim da neće moći proći Novaka. Svim srcem navijam za Čilića da dobije Federka.
Last edited by Director; 05-09-14 at 21:08.
Jbt ovo je strasno. Iznesose Peng sa terena, opsta iscrpljenost i grcevi.
Totalni raspad sistema...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Evo Vilander maloprije rece da tesko da vidi neki nacin da Nisikori dobije Djokovica ali i te kako postoje izgledi da Cilic dobije Federera pogotovo ako ga krene serva.
Troicki izgubi u Djenovi..
Prognoze Vilandera su ozbiljne ka ove naše odje![]()
Realno je reka, Nisikori stvarno dobro igra, ali vec dva meca po pet setova, i prvo GS polufinale (koliko se meni cini), malo ce pritisak odradit svoje tu, ocekujem da ce bit dva tijesna seta koja ce Novak uzet, na kraj dobice ga Djokovic 3:0 ili 3:1..
A Cilic ove sezone igra odlicno, i nije da je bez sanse, ali mislim da ga dobija Federer, takodje, 3:0 ili 3:1.. Ipak zna kako protiv tih servera, mada se Cilic ove godine poboljsao u svakom segmentu igre..
U finale, nazalost, Djokovic 3:1..
No eto, nadam se da Rodzer uzima ovo!![]()
Mislim da bi Federer ulaskom u finale pretekao Rafu i izborio broj 2.
Finale mislim da nije dovoljno nego ako osvoji turnir onda je broj 2 na ATP listi.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Da da ako udje u finale imace 8.510 bodova a Nadal ce u ponedeljak imati 8.670. Dakle sam prolaz u finale nije dovoljan ali pobjeda na turniru mu donosi jos 800 bodova i onda bi ga preskocio.
Medjutim treba preskociti Novaka prvo![]()
Danas moja prognoza. Kada sagledamo stvari realno, Federer je imao velike srece sto je u 1/2 finalu ovog turnira, dok Cilic igra fenomenalan tenis i vise od toga jednostavno nakon one suspenzije vratio se u pravom svijetlu i pokazao da svi teniseri moraju da ga se boje jer je odlican igrac. Cilic igra bekend odlicno na ovom turniru, i kretnja mu je sa osnovne linije odlicna, a kod Federera sam vidio da mu bekend slabi iz meca u mec i dalje on ima onaj njegov dobri bekend ali je ocigledno da je oslabio to su vidjelo i u mecu protiv Monfilsa. Cilic je pocistio sa terena jednog odlicnog Berdiha 3-0, pokazao protiv Simona kako umije da igra u 5 setova i koliko je fizicki spreman... Cilica ako bude krenuo servis i ako bude a i bice tako forsirao bekend stranu Rogera ima itekako velikih sansi da pobijedi ovdje. Mislim da se Roger ovoga puta nece izvuci kao sto je to bilo protiv Monfilsa. Potrebno je da Cilic igra samo svoju igru da ne panici u teskim trenucima i eto pobjede. Sto se tice Nishikoria umoran je vezao je dva meca u 5 setova proveo dosta vremena na terenu, ali nema sumnje da ce i on namuciti Djokovica, izgubice mec Nishikori mada ja tako mislim ali ja cu igrati hendikep od +6.5 gemova na japanca sto je po meni realno da dodje
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks