Federer da bude ponizen od strane Monfilsa? U kom univerzumu?
I don't get lucky. I make my own luck.
Prognoziram 3:1 za crnca.
Ja cu biti veoma iznenadjen ako Monfils uzme vise od jednog seta Federeru.
Vidim da moje misljenje dijele i kladionicari koji daju na pobjedu Federera 1,25 - 1,30.
Jako dosadan mec igraju Berdih i Cilic..
Pa brate vidi se onda da ti veze nemas o tenisu, pa jesi li pratio ovaj turnir ti... ako nisi ja cu ti reci.
Monfils svaki mec igra na nevjerovatnom nivou nije ni set izgubio, servira besprekorno, protiv Dimitrova je pokazao kakav je igrac i u kakvoj je trenutnoj formi, a znam da mu je prvi servis pri kraju drugog seta bio oko 90 % uspjesnosti, na duge poene igra odlicno i krece se besprekorno.
Federer jeste legenda tenisa i usao je i on u ritam, ali on ima 33 godine i ne moze vise da igra konstantno, jeste se i on lagano provukao do ovoga 1/4 finala, ali nije imao ozbljnih protivnika... pa sad na Cincinatiu Monfils mu je uzeo set i zamalo ga dobio... a sada je u jos boljem ritmu... kladionice navlace da se igra na Federerera, ja ne kazem on jeste s pravom favorit ali ne treba biti ovoliki... ako dobije Roger dobice jedva, ali ja tipujem na Monfilsa
najgori Federer (ako ne racunamo 2013.) i Monfis koji je bio sjajan u tom periodu i zavrsilo je http://www.atpworldtour.com/Share/Ma...008&r=6&p=F324
Ne shvatam cemu takav ton??? Ko veze ima ili nema -ne razumijem takav nacin razgovora.
Monfils je jednom u zivotu prije vise od 6 godina igrao jedno polufinale na Grand Slam turniru tako da zaista ne mogu smatrati racionalnim razmisljanje da je on favorit u ovom mecu.
Moje je misljenje da on ne moze Federera dobiti pa taman 10 meceva da igraju na US Openu.
Mozda grijesim ali takav imam utisak,brzo cemo vidjeti.
Ako Monfils noćas dobije, to će biti ogroman šamar Rodžeru, organizatorima i sponzorima koji su stojali i stoje iza najsramnijeg namještanja žrijeba na skoro svim turnirima u korist Federera. Namještaju mu mečeve u večernjim satima kada nema vrućine dok se ostali igrači prže i troše na suncu.
Znači eventualna pobjeda Mohfilsa bi bila super vijest.
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
2-0 jbt.
A što radi Monfis 2:0 ali se njemu nikad nezna moze izgubit tri seta za sat vremena![]()
Raznosenje, bez SVIJA.
Kako crnac bije po ovoj lopti, ovo je strasno. Ovakve rakete jos nijesam gledao.
Last edited by Sandor Kolar; 05-09-14 at 03:01.
Vise bih volio da djokovic pocisti federera u finale ali monfils udara ko da mu zivot zavisi
Prc! Pobjeda je Crne Gore![]()
Nisam gledao mec a sudeci po rezultatu bilo je ekstra zanimljivo..zaspah.
Citam da je Gael imao 5:4 i 15:40, da je samo trebao pogoditi teren jer je Fedex bio zestoko iscrpljen ali
nije uspio. Majstor je jos jednom dokazao kakva je institucija.
Polufinale igra sa Cilicem, koji je juce odigrao strasan mec. Mada je Berdic bio los to,ne umanjuje odlicnu igru Cilica koji je razvalio sa servisom (19 as udaraca uz procenat prvog servisa od 84% !) ako bude tako servirao ima dobre sanse protiv Fedexa. Sigurno sansa karijere Marinu za finale GS.
Dosadasnji skor je 5:0 za Rodzera, ali isto tako ne treba zaboraviti da je Federer od 2011 izgubio sest puta u polufinalima GS-a.
Šteta za Monfisa. Nesrećan poraz. Nema veze, biće Čiliću prvo GS finale u karijeri.
Director ne odustaje.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Dakle idemo ka vec vidjenom finalu Djokovica i Federera. To ce biti treca prilika da Novak pobjedom izjednaci medjusobni skor sa Federerom. Prethodne dvije sanse je propustio a vjerujem da ce ovu trecu,ako mu se ukaze,iskoristiti!
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Posebna sorta ljudi su 'navijaci' novaka djokovica. Kakav je to psiholoski profil. Njima je bitno da rafa/roger izgube mozda cak i vise od pobjede tipa za koji navijaju. I onda se pitaju sto masa ljudi ne moze smislit novaka.
Kad je prosao ovo ja mislim da Federer uzima US, na trenutke me mec podsjetio na onaj protiv hasa na RG (neka me isprave amnesiac il pumba ako grijesim) kad je od 0:2 do 3:2 stigao do pobjede i uzeo RG il ono na W kad je on prakticno 'ukrao' pobjedu Benetou i posle uzeo taj W. Cilic nema 1% sansi u 1/2.
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
I don't get lucky. I make my own luck.
Djokovic ne moze izgubit ,da se odma razumijemo. Prevelika je razlika u klasi, trenutno.
Odgovor od mene kao Novakovog navijaca...
Uvijek prvo razmisli o sebi i svom psiholoskom profilu..
Ovo za sorte nemam komentar...
Od davno pratim ovaj topik i sjecam se tvog ulijetanja i pljuvanja po Novaku iz cista mira da mi ostali koji smo pisali ponesto,ostali u cudu sta ti bi,pobrisani su ali svi tvoji postovi koliko su bili kvalitetni a mozda ces se sjetit nije davno bilo i nema sanse da si mogao proc bez infrakcije..zamisli samo kakav je to tvoj upad bio kad mi je ostao u sjecanju a mislim da je indian wells bio
Ali nebitno navijaca ima i ovakvih i onakvih..i to je to..
Edit:
Necu vise nista pisat da nebi citav topic otisao u offf sto se jedno 100 puta vec desilo zbog ovakvih stvari...
Last edited by METZ; 05-09-14 at 11:23.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks