Uhvatili se namjestaljke tacnog rezultata kao pijan plota. Kao da se to Berane nije moglo i bez namjestanja dobiti ubjedljivo. Ako se i desilo ovakvo namjestenje ono nije moglo uticati na tabelu i sampionsku trku , tako je da je prica krajnje smijesna.
Ziiva istina,i UEFA glibava se ufatiula Celika i namjestanja kao da to sto utice na rezultat Lige Evrope.Najjace da bi Celik uradio nesto tu.
Ja pricam o mecu Sutjeska-Berane i prici koja se povela , a o Celiku i Uefi ne bih , nije vrijedno pisanja.
Ajmo recimo da su namjestili mec da dobiju visokim rezultatom. Radi cega trener Sutjeske onda od 60 minuta vadi svoje najbolje igrace i time rizikuje da ne dodje do projaktovanog rezultata ?
Ranju je drzava pustila. Napravili su cudoviste i sad ne znaju sta ce sa njim.
Ni Juventus nije priznao da je namjestao, pa kako je prosao. Tim tijelima sto donose odluke nije potrebno priznanje.
Najjace da je sutjeska platila da bi dobila berane, qq sta se sve odje pise...
AJMO CRNA GORO !!!
Kako si glupo ovo rekao,vecu glupost odavno ne procitah.
Pa upravo to ide u plus tome da je mec namjesten (ne kazem da je namjesten,niti znam da li je namjesten),ali u slucaju da je namjesten logicno je da ce trener Sutjeske izbaciti najbolje igrace kako bi ih odmorio,a ako je dogovoren rezultat kao sto je neko napisao tako ce doci pa igrali sa petlicima ili pionirima.
Nisam rekao glupost nego vi ne citate sto sam napisao.Lik je izbacio svoja najbolja tri igraca pri rezultatu 2:0 a ne pri 4:0.
Zasto bi rizikovao sa omladincima ako je dogovoren rezultat?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
U slucaju Kalcopolija su imali snimljene telefonske razgovore izmedju Modjija i vodja sudijske organizacije, mada nista konkretno nije receno, samo je Modji trazio pojedine sudije za neke meceve. A i ne mozes poredit tadasnji FIGC u kojem je nastala hajka na Juve nakon smrti Djanija Anjelija, i UEFU koja je koliko-toliko ozbiljna organizacija.
Forever young, i want to be forever young
Crnogorsko prvijenstvo je jedno od najcistija u Evropu, sviđelo se to mnogijama ili ne. A sirotinjsko, igraci voze taksi poslijen meceva. Nemojte sumljat u crnogorski obraz.
kup, kvalifikacije (1/32) čelik - crvena stijena 3:1
rutinski protiv tološana starih znanaca za plasman u šesnaestinu najmasovnijeg klupskog takmičenja
A sad se Ranja zainati, pa upre, osvoji kup i iz srednje regije ide u ligu evrope i primi opet dese-dvaes golova ?
Slazem se.
Ranja je u klubu samo formalno do decembra, na papiru. Ne znam zbog čega, spominje se ugovor, kao da se ne može raskinuti. Nema funkciju, ne dolazi i ne finansira ništa. Slaviša se iscimao da se trava pokosi, jer ni za to se nije imalo para.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Pokosio bih ja da sam znao za 10 eura.
Slazem se.
Izgleda ti to lako na YT, ali nije, vjeruj mi.
Treba se povremeno podsjetit' đe sve mogu završit' standardni prvotimci cg klubova.
Druga albanska liga,jbt...
http://cg-fudbal.com/index.php/vijes...lja-u-albaniji
Shit has hit the fan !
Mogu Marko Mugoša i Darko Marković u Mogren, a on čoče neće.
Neka ga tamo, milo mi je.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks