Poslednji put da polemisem sa tobom! Ako si voljan, reci o kojoj je zgradi rijec? I lokacija iste.
Ako si citao prethodne orkestrirane napade na mene, saznaces da NE RADIM za Telekom! Vec sam zadovoljni korisnik Extra TV i zato komentarisem na ovoj temi... Ja nijesam lagao, vec ako si pazljivo procitao moj post, napisao sam, da za uvodjenje optike je potrebno BAR 50%, sto znaci da moze i sa manjim procentom, zavisno od vise faktora..... U medjuvremenu ako su se uslovi izmijenili, prastajte.... Eto to ti je i DOKAZ da nemam veze sa Telekomom! Sto se tice uvodjenja ADSL preko ISDN mislim da je tada to bilo potrebno, a ne zbog vece naplate od ISDN servisa... Kasnije je isti Telekom ukinuo ADSL preko ISDN!! Cisto tehnicke prirode.
Lokacija zgrade? Novogradnja ili starija zgrada?? Drago mi je sto si zadovoljan Optikom! Svi koji smo zadovoljni uslugama Telekoma, duzni smo da to isto prenosimo dalje!
Cijenu Arene podijeli na 31 dan (kolko Avgust mjesec ima) i onda taj rezultat pomnozis sa brojem dana koliko je ostalo do kraja avgusta.
I da, trebao bi moderator ovog foruma, cesce da kontrolise ovu temu, jer nazalost imamo pojedince, koji su ovdje ISKLJUCIVO da vrijedjaju! Konverzacija, a narocito normalna, za njih je nepoznanica.

Reply With Quote
), vec je dovoljno da nedje u blizini postoji opt. kabal sa kojeg se moze produziti do potrebne lokacije, tako da se moze dobiti potpuno samostalno. Pitanje je samo do kad cemo je cekati, jer, ista je prica bila i kad je promovisan ADSL - uslovi su bili identicni kao i sad za optiku, samo sto su jos (u startu neko vrijeme) trazili da se mora imati i ISDN. Ja sam ADSL imao u kuci dok jos vecina mojih komsija u zgradama, a i kucama, nije imalo ISDN.

Bookmarks