A ovaj Fabia
P.S. Sreca u nesreci:
![]()
A ovaj Fabia
P.S. Sreca u nesreci:
![]()
Pauk u akciji
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
HAHAHHAHAHA ova zena vadi tablet i zove![]()
Smokovac: U udesu dvoje povrijeđenih
Komentari (0) A A A
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21.30 časova na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, u mjestu Smokovac, dvije osobe zadobile su lakše tjelesne povrede.
Sa mjesta nezgode (Foto: Dnevne novine, Vedran Ilić)
Prema nezvaničnim saznanjima iz policije, u udesu su učestvovala dva vozila i to "fiat punto" kosovskih tablica koji se kretao iz pravca Podgorice i "golf 2" podgoričkih tablica koji je išao u suprotnom smjeru.
Policija je zbog uviđaja na licu mjesta blokirala saobraćaj na ovoj putnoj dionici, tako da su se za kratko vrijeme stvorile kilometarske kolone u oba smjera.
Eee Golf ,tako blizu a tako daleko![]()
---Chelsea Fc---
...
Brajići? Je li stradao ko?
Bijo si poziw koi se neodbija
kakvi su ovi renoli ne moze cojek ni poginut...
ti to pricas kao da bi ti milo bilo da pogines..![]()
istrajan budi.
pa ako su renoli krsevi onda se u njih gine kad sletis 100m u ambis sa njim
Clio 3 i 4 po 5 zvjezdica na EURO NCAP testu.
Kako je nagrdjen ovaj auto, sreca sto su prezivjeli.
But if you never try, you'll never know..
bas cudno sto je nagrdjen
Svi smo svjedoci da cim padne kisa kod nas u gradu je opsti kolaps, a o udesima necemo da pricamo to se podrazumijeva. Jutros u Budvi skuteri za vodu slobodno su mogli da se iznajmljuju za voznju po ulici koliko je kise palo, a u Podgorici ima vode, al nije jos zacepljeno. Evo ugrabih jednu slicicu lancanog da slikam Audi, Renault i Suzuki kako su ovo izveli nije mi poznato.
![]()
audi proklizo pa bjezo lijevo da ne zguzi
Zuta grada, Put Niksic Podgorica. Jeep Cherokey zanio ga i u stijenu zalijepio. Nikome nista nije bilo, sam je ucestvovao
Isti slucaj sa golf 5, kad se krene od Vilusa ka Nk. Udario u odbojnik pored puta pa u stijenu. Stala sam da pitam treba li pomoc ili koga da povedem ali bijahu ok. Valjda otac i sin.
A evo fotka Jeepa, momak i cura su ok, aki dzip unisten. Srpske tablice.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Ne moze se nikako vozit po kisi ka po suvome na celavice
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
potpuno ispravno..
Ja kupio nove gume na moje auto,sad kad su se micale zimske,a na stare mi bilo jos sare 1-2 mm,vozio sam ih 4 godine 30k km. Kolege mi se smiju na posao sto sam kupio nove,jedan mi trazio da mu dam ove stare,i ja mu dao,on ih stavio na svoje auto...jos 3 godine ce da vozi na njih garantujem
Ali nas narod nije normalan,sad na parking ispred zgrade da izadjem od 100 kola 70 imaju potpuno celave gume i meni to nije jasno....
Pa lijepo ljudi kazu,guma glavu cuva.....
Okle ljudima pare da kupuju nove gume? Eto da pojasnim.
I am so post-rock I shit sad birds.
Pug 406 isao pravo u tonbe kod pravnog.
TAKUMI
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks