Opaaaaa 0-3 tresi ***** moldavska.
Opet se Rijeka sere na vanzemaljce sa ogromnim budzetom o000 za nas prevelike prelude Moldavce.
Opaaaaa 0-3 tresi ***** moldavska.
Toliko o Moldavcima. AL ne moraju nasi fudbaleri da napune gace od straha.
Mateo di Mateo Kovacic.. Het-trik.. Doduse protiv inferiornog Stjarnana
Ispadose Sosjedad i Hull. Uippp
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
GROUPS
Group AVillarreal(ESP)
Mönchengladbach(GER)
Zürich(SUI)
Apollon(CYP)
Group BKřbenhavn(DEN)
Club Brugge(BEL)
Torino(ITA)
HJK(FIN)
Group CTottenham(ENG)
Beşiktaş(TUR)
Partizan(SRB)
Asteras(GRE)
Group DSalzburg(AUT)
Celtic(SCO)
Dinamo Zagreb(CRO)
Astra(ROU)
Group EPSV(NED)
Panathinaikos(GRE)
Estoril(POR)
Dinamo Moskva(RUS)
Group FInternazionale(ITA)
Dnipro(UKR)
St-Étienne(FRA)
Qarabağ(AZE)
Group GSevilla(ESP)
Standard Ličge(BEL)
Feyenoord(NED)
Rijeka(CRO)
Group HLOSC(FRA)
Wolfsburg(GER)
Everton(ENG)
Krasnodar(RUS)
Group INapoli(ITA)
Sparta Praha(CZE)
Young Boys(SUI)
Slovan Bratislava(SVK)
Group JDynamo Kyiv(UKR)
Steaua(ROU)
Rio Ave(POR)
AaB(DEN)
Group KFiorentina(ITA)
PAOK(GRE)
Guingamp(FRA)
Dinamo Minsk(BLR)
Group LMetalist(UKR)
Trabzonspor(TUR)
Legia(POL)
Lokeren(BEL)
Partizan je dobio pretešku ali barem atraktivnu grupu.
Svi Italijani bi trebalo da prođu.
D i H odlične grupe.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Kkako ce da ih isprase jadna im majka![]()
Who let the dogs out
Partizan se u skorijoj istoriji nije obrukao protiv "zvucnijih" protivnika, bilo je poraza na strani ubjedljivih ali ni jedan debakl...
Tako da prica o petardama ne ide...
Besiktas je po meni favorit tu, Tottenham ce sigurno igrati u kombinovanom sastavu, i mislim da tu mozda ima sanse da se napravi nesto u BG...
Protiv grka ne ocekujem previse, pobjeda kuci maksimalno...
Bez potpisa.
Samo za moona.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
partizanu proricem 1 bod u ovih 6 meceva. sam plasman u grupnu fazu l.e. je veeliki uspjeh za njih
Ne znam je li ko javio tj. napisao ali od ove godine pobjednik lige evrope ide u ligu sampiona. Konacno nesto dobro od uefa-e.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ili u kvalifikacije za LS?
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Direktno ucesce u LS.
A sto ako Inter osvoji LE a ne bude medju 3 u Kalco, idu li onda 4 tima iz Italije ili ce ispastat onaj koji je bio treci u prvenstvu?
Ps: sad ce doc neki salabacac i rec da se ne bojim jer nece osvojit le
Ipak je tako logicnije![]()
Da, ide najmanje u zadnju rundu kvalifikacija. Ili direktno u LŠ.
Više ovdje -> http://www.uefa.org/about-uefa/execu...d=1956131.html
Idu cetiri jer bi bilo glupo nagradjivati jedan klub a kaznjavati drugi koji rezultatima zaluzio. Ako bi Inter osvojio LE i sampionat Italije onda on ide kao prvak LE a daje dodatno mjesto nekom klubu iz Italije.
Ako bi LE osvojio klub iz 4. sesira onda ne bi isao direktno već igrao baraz jer ne bi imao odredjeni koeficijent...ali bi drzava dobila jos jedno mjesto pod uslovom da se taj klub opet kvalifikovao u onu kvotu koja odredjuje koliko koja drzava daje ekipa
To pitam zato jer kad je Celzi osvojio LS ,a nije bio medju 4 u Engleskoj, Totenhem je ispastao iako je mjestom na tabeli zasluzio LS.
Pa sada je UEFA, ostavila mjesto viška za taj klub. Ako se ispostavi da je taj klub po dva načela (recimo šampion LE i 2. u Kalću) onda je pitanje da li dobija poraženi iz finala ili 4 u Kalću.
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Meni se cini da se ne moze prenositi na porazenog u finalu LE pa ako bi osigurao Inter po dva osnova onda Italija dobija dodatno mjesto
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks