Prave li problem saobraćajci oko one naljepnice na šoferki? Auto je registrovan, ali izgubih naljepnicu negdje.
Prave li problem saobraćajci oko one naljepnice na šoferki? Auto je registrovan, ali izgubih naljepnicu negdje.
In vino veritas
Prave, kazna je koliko se sjecam 60e
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Primijetio sam da zaustavljaju vozilo i kad se priblizi gotovo da stane oni pokazuju da nastavi dalje. Znaci gledaju naljepnice...
predaj zahtjev za novu, cini mi se 5 eura kosta.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Meni je neki dzukac (nije pas, psi su plemenite zivotinje za dzukce) slomio soferku, moracu da je mijenjam; samim tim moram i novu naljepnicu nabaviti. Bio sam do mupa (za podizanje saobracajnih, pa salter skroz lijevo - zaobidjes red za podizanje), objasnio sam gospodji o cemu se radi, pitala me koji je razlog sto mi treba nova naljepnica, dala mi papir da uplatim dva iznosa (cini mi se 2x po 5 eura), rucno ispises zahtjev kod nje, i za 10tak dana ti bude naljepnica.
Meni jedan gospodin oprosti 3 kazne upravo... 140e ukupno...
Ja sa posla, kad oni... Ispriča čovjek i veli ''koju da ti oprostim od ove 3?''... Rekoh ''sve tri vala...''
''Onda ja XXXXXXXXXXXX da idem doma, što ću ovdje?'' ......... ''A nemoj mene, evo ti ovi turisti...''
''Aj idi spavaj i neka ovo bude opomena...''
Gospoče.![]()
Ne bih vala, jer su bile čiste kao suza... A i njemu rekoh ''nemoj ni jednu... a ako baš moraš, piši šta god hoćeš...'' Ali kad neko nije nesoj, tako je to...
E pa ne mogu da vjerujem da ću morati da se cimam sad po šalterima zbog počkane naljepnice. Hvala vam na informacijama, ljudi.
In vino veritas
prekjuce na potezu podgorica-tivat
1. patrola - iznad steka i korneta
2. patrola - kod kokota
3. patrola - poslije tunela (presretac)
4. patrola - na vrela
5. patrola - kod skole u grbalj
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Sve to u 80 km, banja
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sve na ogranicenje 50
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Bice ne mogu ulovit gdje je ogranicenje 100kmh.
:lemo:
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Moraju li se platiti kazne da bih produzio licnu kartu?
Last edited by NeroAzzurro; 29-08-14 at 07:15.
Ne
f6
nisam siguran, znam da izvod iz maticne knjige rodjenih ne mozes podic ako imas kazni
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja podigoh uvjerenje o drzavljanstvu prekjuce
f6
Ja sam prije par dana bio u mup, kazu ne moze izvod dok se kazne ne plate. Ali zato odes na http://www.dokumenta.me/ i na nacin dostave izaberes "Postom na adresu dostave" i sjutra dan mi je stigao izvod bez ikakvih problema. Jedino ovako izvod kosta 5 eur a na salteru valjda 2.
Zna li ko sto je od stakala i koliko % dozvoljeno da se zatamni, jer u dvije kuce za tehnicki pitam i razlicito kazu, a policajac mi kaze nije uopste dozvoljeno!!!!!????? I pomenu kao na jesen se zakon mijenja, ali ne zna sto ce promijeniti! Bas je obavijesten![]()
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Pa uzmi Zakon o bezbijednosti saobraćaja i potraži, trebalo bi da je u njemu to. Imaš ga na netu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks