Neka neko kaze Sofru da su Ludogorec i Malme postigli golove.
Koliko je Iguain postao nervozan od kako je prešao u Napoli, šećer će dobit časti mi.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Neka neko kaze Sofru da su Ludogorec i Malme postigli golove.
Da Demba nije operisan od života, zamalo ode Bešiktaš dalje u 89. minutuSančes se istrčao kao lud u nastavku, samo je pao poslije posljednjeg zvižduka.
Jes, masu je danas pokazao Napoli, igrali su kada su dobili prvu utakmicu, a ne da su u nepovoljnu situaciju, Bilbao od pocetka agresivno, jos ona dva zicera u prvo, Gupergi glavom pa onda Laporte prebaci prazan gol..
Ja ne vjerujem da su kladionice podcijenile ovaj Malmo ovoliko..Na Salzburg 1.45 bila kvota..Ka da su Real
Šta reći o italijanskom fudbalu, a da nije ispričano odavno?
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Eto, ostvari se i taj lagan prolaz ali ne Napolija.
Tripleta, živiš u zabludi. Čitava odbrana Napolija je najveći problem ekipe otkad je tu Benitez a oni to ne mijenjaju.
Neće jedan Coulibaly popuniti tu rupetinu.
Napolijeva odbrana je genijalna ako se sjetite da su godinama trpjeli Gravu, Dosenu i slične bisere.![]()
Vječni Aronika takodje.
i svedski malme u l.s. ;_) naci ovaj salcburg je def uklet klub...
atletik bilbau kapa dolje, ako je neko zasluzio to su oni. sta reci za napulj?/ zrtve sistema, kao i francuski lil
ali eto, igrace maribori borisovi ludogoreci i ostali svirokureci.. dok ce ovi mocni bivati jos mocniji
u prevodu: platinijeva vrhunska predstava uz pomoc jeftinih trikova je izvedena maestralno pa uopste ne mora da brine za glasove evropskih liliputanaca i fudbalske provincije u pohodu na preotimanje fifinog trona od senilnog svajcarca... tek se tamo obrce prava lova.. oh yeah, ah oui :-)8)
Moti! Kakav se pakao od utakmice napravi u poslednjih 15 minuta![]()
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Kod treceg gola Atl.B je morao da se svira offside.. Lik ide na loptu citavo vrijeme i na po metra od nje se kao sklanja ..
Salzburg je trebao da dobije penal kod 2:0, pa makar produžetke da ima. Ofsajd BilbaA je presmiješan, ali svakako je odbrana Napolija kriminalna.
I znam da danas je danas
Chu Malme..Kakva prevara od ekipe..i oni i Ludogorec.
Đe će taj Malme da mi je znati. Mada kakvi su, tačno će zakinuti nekog jakog i meni izbiti pare iz džepa, to su takvi šišnjari.
I znam da danas je danas
Malmo je matični klub najvećeg fudbalera ikad koji je terorisao čitavu Italiju u dresu Intera neumorno osvajajući titule - ZLATAN IBRAHIMOVIĆ..
Od svih ''malih'' ekipa oni su ubjedljivo najbolji,što će pokazati i grupna faza..samo sačekatje da ih upare s nekim Portom ili atletikom,pa ćete da vidite.
Nagrdiće ih.
I znam da danas je danas
Tacno vidim da ce vise nego ikad pucat petarde u grupnoj fazi.
Pa dobro,nisam rekao da je Malme kandidat za osvajanje lige šampiona,samo sam konstatovao da su kvalitetniji tim od svih iz 4. šešira,osim Rome koja je tamo igrom slučajeva. Njihove i utakmice koje budu igrali Maribor i ostali epizodisti će se bitno razlikovati, u šta ćeš i ti, a i svi mi imati priliku da se uvjerimo. Ne smatram ni da je ta utakmica s Liverpulom uopšte neko mjerilo,prvo što je preseason,a drugo što je Liverpul klub sa velikom razinom neozbiljnosti,koja je samo povećana ove godine prodajom Luisa Suareza i dovođenjem Maria Balotelija.
A to što ti ne shvataš o čemu pričam je sasvim razumljivo.Previše si zaslijepljen legendom o Liverpulu i uopšteno engleskim fudbalom,tako da ne priznaješ ništa drugo oko sebe.Mislim,okej je bit tako zaljubljen u sebe i neko svoje ''znanje'',ali nisi jedini s očima i ušima u ovom univerzumu,iako te neko možda ubijedio u to.
Malmeova zadnja pripremna, Liverpulova druga. Spremniji nisu mogli bit' od toga.
Čuš bitno će se razlikovat'.
Što se ostalog tiče, provalio si me, nema tu više šta da se kaže.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks