Ima golf 2 turbodiesel koji je skoro prodat 2000e bolji je od 50 posto auta shto se registruju,smija bi se on vama
Ja ga prodjoh danas u Lojd Montenegro.
A casti mi sam bio sumnjicav, mada posle mene dodje golf 2 i ja vec poceh da se smijem.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ima golf 2 turbodiesel koji je skoro prodat 2000e bolji je od 50 posto auta shto se registruju,smija bi se on vama
Ima li ko da mi da broj gdje bih mogao tehnički na Cetinje ili u Pg da odradim?
I kako ide procedura kad odradiš tehnički u drugu opštinu kako dalje sa papirima? Hvala unaprijed![]()
Ma samo papire sa tehničnog poneseš u osiguravajuću kuću i to je to, nema veze đe je rađeno.
gledaju li gume za tehnicki i kolika sara na ljetnje treba da bude min
1.6 mm
1.6? Stamota.
TAKUMI
ja mislim da ljudsko oko to ne moze registrovati
Ni mene
Prvo što su gledali su šare na gumama, pa posle boja na autu ... tehnički u trim stazi, inače sam sve prošao bez problema i cimanja.
Odradio danas tehnički u Prima Car na Cetinje, super usluga i za dogovor su![]()
dogovor? Kakav dogovor? :?
(nečitko)
platis 2, dobijes 3![]()
(nečitko)
Pa tehnicki im je 35e, a ponude te i kafom dok cekas, kud ces bolje :P
Odradih danas sve lagano kod Metovica u Bar. Gledaju sve detaljno, punih 30 minuta, ne smiju te minut ranije pustiti.
Dizali auto na dizalicu, cuda... Vele da mi je perfektan motor. :mrgreen: Izduvni gasovi - strogo prava linija...
Jedino je lose sto je 30ak e skuplje ove godine kod njih... Prosle 288, ove 317... Kod ostalih prosle bilo 320e, ove isto 320e...
Lose je i sto cu na saobracajnu cekati 10ak dana minimum...nemaU obrazaca trenutno MUPovci.
ako je za passata 1.9. 96kw u formulu 1 u PG 287.nesto evra...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Meni je prosle godine za Passata 96kW kod njih bilo 288e... Kod ostalih 320.
Ove godine oni podigli cijenu tehnickog zbog detaljisanja i polise valjda.
Imam u autu od prosle godine i ove one racune pa cu pogledati. Ali mnogo 320e sve mu jbm.
najjeftiniji: http://www.autodiler.me/auto_adresar/360
ustedi 30e![]()
Zavrseno ove godine.![]()
Mogao si doci do PG, castiti pice i vratiti se i da ti bude jeftinije
Da znas za ubuduce, najjeftiniji u PG, provjereno!!!
P.S. Nemam nista od reklame niti znam covjeka, osim preko registracije kad idem da registrujem.
zanima me koliko su strogi sa kočnicama, da li vracaju samo kad bas ne funkcionisu ili i cjepidlace? Naime,za nekih 5 hiljada planiram mali servis i uz njega i disk pločice naprijed da mijenjam, tako sam sa majstorom dogovorio još na prošlom servisu, one jesu potrošene ali obavljaju uredno svoju funkciju i odredili smo da je ovaj period dovoljan do njihove zamjene, i sad čitajuci odje postove sam u dilemi, da li da ih odma sad mijenjam da me zbog toga ne vrate? a i da ih zamijenim, vidim da ni to nije garancija da ce me pustit, ako su skroz nove, zakazao sam tehnički za 10 dana.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks