ovo je izgleda bio strasan mec http://prosportvideo.tv/najnovije-sp...9&sport=Fudbal
Pokidani ligamenti... 7-8 mjeseci van.
Slazem se.
ovo je izgleda bio strasan mec http://prosportvideo.tv/najnovije-sp...9&sport=Fudbal
Bokelj poludio.
P r i m o r a c
Drago mi je zbog Bokelja. Vazda trpaju u drugu ligu , a raspadnu se u prvoj. No , evo naznaka da ce biti drugacije ove godine.
Inace , Sutjeska lagano do 3 boda. Goran Vujovic het-trik , ali i dalje mi se ne svidja njegova igra.
Mali Popovic , stoper , dobar. Vidi se koliko znaci kad imas iskusnog stopera pored sebe koji ima cemu da te nauci. Jedini kiks , onaj faul u prvom poluvremenu na ivici kaznenog. Da li je bilo za crveni? Ne znam , ja vjerujem sudiji da je bilo samo za zuti
Posto sam bio na odmoru , ovo je prva utakmica Sutjeske koju sam pratio ove godine , pa su mi novajlije ukrale najvise paznje.
Lukic dobar. Dobar u odbrani , nije operisan od ofanzivne igre. Za beka dovoljno.
Kovacevic odlican. Fali mu fizikalija , ali mu ne fali kliker. Pazljivo sam ga pratio i iznenadilo me je da je momak svaki pas predao bez greske.
I da ne zaboravim Jovovica. Decko je najbolji igrac Sutjeske. Iks puta nakon ulaska vratio se nazad za loptu i povukao naprijed. Na taj sablon je i pao treci gol.
Materijala ima i mislim da bi mogli da se radujemo novoj tituli.
Sto znam tri boda su tri boda. Ali opet igra ocajna. Ne svidja mi se nimalo, kad je jedan Mornar do 40 minuta igru vodio i imao tri izgledne prilike za go. Crveni karton je sve promjenio...
Kovacevic je svakako osvezenje odlican igrac koji ima tacan pas , pogotovo pas koji spaja napadaca sa golmanom sto je danas pokazao...
Nedostaje nam spic klasicni i jedan veznjak...
O Jovovicu je suvisno ista reci treba sto prije da ide iz nase lige ako misli nesto vise da uradi sa karijerom..
Pop je odigrao fin mec svidja mi se njegova igra ne libi se da udje u duel jedan na jedan nema straha kod njega. A i ne bih rekao da je kiks bio onaj faul , takticki je dobar faul bio jer da ga nije bilo gol bi se primio...
Kiks zato sto je lagano mogao popiti crveni , na to sam mislio.
Nije ni cudo sto se ne libi duela kad ih sve moze nositi u zubima koliko je fizicki dominantan.
Admire,Admire Adrovicu !! Momak reseta..Ako nastavi ovim tempom bice zlatna kopacka Evrope..Kako god ga lopta pogodi to je go..Nevjerovatan njuh ..1-0 na Obilica poljani
Ajmo Lovcen![]()
Slazem se.
Jopet Kovacevic![]()
Sto bi ovo izmedju Vojvoda i policije? Janjo macko odbrani penal , dako ga Brna stavi da od starta brani protiv Moldavije.
Sukob neki ima na top fudbal slike neke...
Vujovic promasio penal za Sutjesku , pa opet Kovacevi da gol
IDemo bre!!!
Het trik Kovacevica! Tako je bre!
Neobjasnjivi pad u igri plavih..Pa majku vam..Pi..Sad su nasli 3 gola da prime.
Što je Bane Janković činio Zećanima danas. Ao.
Iako se vidi da je nespreman, čini mi se da je ipak zaslužio da ga Brna zovne, sa 2 poluvremena i 90 minuta danas opet ima mnogo više minuta nego većina nam veznjaka zajedno.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ja ne znam kako Lovcen do sad ne pobijedi nekogaVuk Martinovic i Drasko bas buse kako igraju.Nama se Flavio raspada onda mali Raickovic ja mislim broj 19 je jedna tuga pa sram ga bilo kakav je.Mali Hocko nesto pokusava Adro bas gazi .Imam osjecaj da ce Uros Smolovic i ako je nepoznanica bas fino da legne na tu poziciju zadnjeg veznog jer je bar jak fizicki i znam da ce ginut na teren.Kopitovic isto tragican danas a Simovic kojeg svi fale mi je previse drven i spor nikako ne volim taj tip igraca.Sve u svemu dosta lose igraju i djeluju nespremno,uzdam se u Idrizovica da ce ih spremit i Radojicica da ih malo uigra da se napokon osvoji ovo ***** od lige.
http://www.prosportvideo.tv/najnovij...9&sport=Fudbal evo vec golova sa mladosti
Znam Vuka dobro, prejak igrac..Najvise zalim to sto nije presao u Buducnost prije par godina jer je najjaci bek u CG nego tadasnja raspala uprava mu je nudila mizernu neku platu i onda predje u Lovcen..
Prica mi je Sarkic da Radojicic nije zelio Adrovica ali ga je Budo Miranovic doveo jer ima kao neki dogovor sa njim.Rekao Radojicic da im ne treba..A cega ne treba, nemamo spica krstenog lise njega..
Aj 3peat.
Ovo je zaista fenomen u fudbalu..u 4 od 5 meceva se svira penal za Buducnost hahaaha..I opet Adrovic iz penala..4/4![]()
Smjesnije ekipe od Berana odavno nisam gledao. Sutjeska odlicna, nikad bolja pojacanja nisu dovedena. Jos kad se Blazo razigra kad najvise bude trebao...:beer:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks