U ovo lagano da rakiju peče.
I to za pobjedu protiv Malage u prijateljskom mecu! Majko sveta!
A sta radi prepodobni Simon, drugi covjek od kad mu je Joil rekao da ne pusi i ne drka muricu. Ne daj boze da ga jos i Kacavenda nauci doniranje jednog organa, vise puta![]()
Last edited by dusman; 12-08-14 at 17:59.
U ovo lagano da rakiju peče.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
isto je kapitensku fino viđet bilo dok se sekao s ovim kazanom
bakić na pozajmicu u speciju. valjda bar tamo počne redovno igrat jer nam je sredina u A tim najkritičnija, ne znam imamo li trojicu koji redovno igraju
http://www.cdm.me/sport/fudbal/marko...esao-u-speciju
Jedno nocenje? A nema sanse
Kakvi lopingeri. Definitivno Atlas pravi najace ponude.
ispade jeftinije avionom ici ...
Turistička Agencija Gallileo Razmisljali smo o tome (da spoje sa utakmicom protiv Lihtenštajna, p.a.), ali bi aranzman trajao znatno duže, što mnogima predstavlja problem.
Vrh![]()
Milan Jovanović: Iranska liga je bolja od srpske
Reprezentacija Crne Gore?
- Ne znam da li ću više dobijati poziv, vidim da se tim podmlađuje što je dobro - zaključio je Jovanović.
http://cg-fudbal.com/index.php/repre...i-sa-hrvatskom
0:0 sa Hrvatima. Naš sastav:
Crna Gora: Ivan Butorović (Nikola Delibašić), Momčilo Raspopović, Ilija Bogdanović (Andrija Vukčević), Igor Ćuković (Boris Kopitović), Nemanja Cavnić, Goran Milojko (Miloš Raičković), Vladimir Jovović, Deni Hočko (Dušan Lagator), Marko Vukčević (Marko Ilinčić), Žarko Grbović, Nikola Vujnović (Nikola Draganić).
Mugosa ušao u 64 min, igralo se produžetke i u penalima je pogodio
Zna li se oce li bit sto preko navijaca za bec ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bice oba gostovanja vezana vjerovatno![]()
Zna li ko za koji sektor dobijamo karte,kako da upanem sa nasim navijacima??
Podgorica Podgoricanima!
Pa ako ne ides organizovano trebuj karte za navijacki dio tu ce biti smjesteni navijaci. Zovni FSCG pa ce ti detaljno objasniti.
CIjena za Austriju je 30 evra a za LInhestaj je 17 ili 18 ne znam tacno...
jel mi se ono ucinje ili su spustili klupe za igrace pa ce manje smetati
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
izgeda da jesu
Jesu
![]()
Drinčić potpisao za Makabi Haifu
Crnogorski reprezentativac Nikola Drinčić potpisao je jednogodišnji ugovor sa izraelskim Makabijem iz Haife, objavio je B92.
Doskorašnji vezista Partizana nosiće crno-bijeli dres još maksimum dvije utakmice, u nedjelju protiv Srema u prvenstvu i u četvrtak protiv Nefčija u revanšu plej-of runde kvalifikacija za Ligu Evrope, nakon čega će se pridružiti novim saigračima.
Na kormilu Makabija je nekadašnji trener Partizana Aleksandar Stanojević, a na golu bivši čuvar mreže Zvezde i Partizana, Vladimir Stojković.
Drinčić je zimus stigao u Partizan iz ruskog Krasnodara. Za crno-bijele je prošle polusezone odigrao 19 mečeva i postigao tri gola.
Za raprezentaciju Crne Gore nastupio je 32 puta, uz takođe tri postignuta gola.
Kako je Zverotic nestao sto je ovo.
Nema ga cak ni u rezerve fulama...ako je i dalje tamo uopste...
Zverotic je igrao gotovo svaku prijateljsku za Fulam ljetos, jednom ga i odgledah protiv turaka nekih bjese solidan ali se izgleda ne uklapa u Magatovu koncepciju pa traze da ga prodaju nekom. Prica se da je najvjerovatnija opcija Midlsboro gdje bi posao na pozajmicu.
Poslato sa moje cukalice
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks