i jednom i drugom lijevi tockovi otpali..
Prođoh juče tuđa. One djevojke kunu momka iz Klija. A on mortus pijan.
Sent from Sony Xperia M2 using Tapatalk
i jednom i drugom lijevi tockovi otpali..
To je bezborazno u konstruisanju - zasto da airbag lomi soferku!
Sent from my iPad using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Lomi ona plastika iznad - od table- kad opali ona ubije u staklo. Ne kod svih al kod vecine marki da
f6
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
TAKUMI
Ovome nema smrti bez sjekire!
Ima kad da to napravi do rege...
Ili brujom
ДТП мотоциклист.:
Je li ovo saobracajna nesreca ili sreca :-)
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Nocas u Hercegovacku na onaj pjesacki kod transformersa. Ja i dva druga od Moskovskog idemo ka Hercegovackoj i na pjesacki staje Opel Astra da nas propusti (nismo ni zakoracili na ulicu) i krecemo mi tj krenuse ova dva druga ja se nesto zagledao iza, kad neka reno laguna malo brze ide i udara u astru od pozadi. Ja ufatih ovog druga za rukav i povukoh nazad, ovaj drugi je vec na pola trake bio pa pretrca. Barem metar ga pogura na pjesacki. Srecom ne udari nas. Astra ulupljen gepek, laguna bez ogrebotine.
U poslednje vrijeme mi se zna desiti da namjerno ne stanem nekom na pješački jer vidim da iza mene ili u drugoj traci voze malo brže... Prije par dana majmunčina zamalo ne zgazi ženu sa kolicima kojoj sam stao...
#fakenews
to je na bulevaru najveci problem ili kad stanes nekom na pjesacki u jednoj traci, pjesaci krenu a u drugoj traci neko se zaleti, kao da pjesacki ne postoji...
...
Ovaj je gledao dijamantsku ligu
Seaways
But if you never try, you'll never know..
Zna li se sto je bilo u dalmatinsku jutros rano? Vidjeh zapaljen clio 3 bijeli?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks