Nije ni trener :highly_amused:
Nisam neki poznavalac kosarke ali ovo je katastrofa...
Nije ni trener :highly_amused:
Ipak sam pogriješio u procjeni prije početka kvalifikacija što se tiče publike. Malo ljudi a i to malo ne navija kako valja.
Valjda ćemo sledeći put igrati u nekom drugom gradu. No to je sada manje važno.
Ipak je važnije da nam selektor čovjek od kojega bi bolje ja nacrtao dvije napadačke akcije.
sad da bosna dobije svaku do kraja a britanija islanda sad u srijedu
ili italija da dobije svaku a italija svaku do kraja
a ovi nasi sramota mi mislili lako cemo a pametni luka upozorava je na snagu holandije![]()
Smije li iko od novinara postaviti pitanje ostavke? Makar ovi "nezavisni"
Crna Gora bolje da je igrala u Holandiju, više bi im navijača došlo.
Nego, sve je već rečeno.
Bezidejno, oslonili se na šut za 3, šut stao i aj zdravo.
Dajem prednost Izraelu u narednom meču mada su i oni tuga i opomena..
e ako treba pomoc navijaca da se dobije velika holandija onda nek sve ide u propast.
sto se mene tice zalosno bi bilo da se ne kvalifikujemo,
zalosno jer ce se vjerovatno igrat u Beograd i bilo bi fino gledat to.
Medjutim ako se kvalifikujemo i ostane Luka i ne bude vodio Vucevica, Pekovica i igrala se ova kosarka onda mozda je bolje da se ne sjekiramo puno.
Neće ni igrači da dođu kad im je on trener,jeste li blesavi. Kakav god da je Peković, zna za bolje od Pavićevića.
САМИ СУ КРИВИ! Јел им било фино народа против БУГАРСКЕ, и ако је 3 еура карта била, па су срамотно играли. И умјесто сходно својим играма, противнику и важности меча који је овај требао да буде, они су оставили исту цијену, против и даље мени СМИЈЕШНЕ Холандије. Па ето им сад пораз и 20 људи на трибине. Нек им дође оних 4000 људи што су им подијелили карте против Србије!
Last edited by StefanPG; 17-08-14 at 22:13.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ja rekoh poslije pobjede nad Izraelom da mi znamo samo jednu kombinaciju i da bilo ko nas ozbiljno iskautira moze problem da nam napravi. Mene u svemu tome odusevljava tvrdoglavo insistiranje Pavicevica na svojim bubicama iako bi i najvecem duduku vise bilo jasno da tako ne moze. Ne znam kojom logikom je on ostao trener poslije EP ali kad je vec tu nesto se mora mijenjati jer nista nije izgubljeno iz razloga sto smo i u ovom sastavu kvalitetniji od drugih. Problem je jedino nedostatak energije i zelje kod momaka sto dovodi do pitanja kakvi su odnosi u ekipi i koliko oni vjeruju vise ovakvom treneru koji ih bespotrebno cijedi sa svojim suludim kombinacijama i tjeranjem na non stop jurnjavu pa izgledamo kao muve bez glave.
No poslije svega nesto i nemam preveliku zelju da se nerviram zbog saveza ciji je predsjednik Milo, desna ruka Vesko Barovic a alfa i omega Danilo Mitrovic. Sto bude bice, ali ovi ljudi da nemaju zelju da se sami maknu poslije 20 godina, pa sve da su dvije Olimpijade osvojili je za Riplija.
Kad vidim Mitrovica na klupi odmah mi nije dobro, jos ako usnime covjeka sa tompusom u ruci suze mi krenu. S*ebali bi USA dream team a ne CG repku.
Poslato sa moje cukalice
Nazalost zakazala je famozna Lukicina odbrana koja ne treba NBA centre ali covjek dosljedan do kraja forsira jednu te istu igru ne daj boze da kome sto naredi ili da nesto promijeni.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
A vjecito su nam treneri krivi,ne kazem da je Luka strasan,ima i on bisera,ali nama je ekipa tuga narode.
Oni imaju vise pokusaja za 3 poena nego za 2 poena.
Imali su 25 pokusaja za 2 poena,za 3 preko 30 cini mi se,slobodnih 20,da nije malo mnogo.
Holandija u kosarku da nas dobije,e kuka ga nama.
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Budućnost
A ja se jos ne mogu oporavit od cinjenice da mu je Vucevic prosle godine igrao 12-13 minuta po utakmici. Cemu se ovdje nadamo onda.
Druze oni su izgubili od Holandjana ej, ekipa basketasa iz Podgorice bi razbila ove indijance a ne profesionalni kosarkasi.Nemojte vjecito tu pricu mala smo zemlja nemamo igrace i slicno.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ne zaebajte ljudi. Holanđani su prejaki. Gotovo im sve crnci igraju. Onaj im najbolji igrač igra za Zwolle. Luka sve vrijeme upozorava na opasne protivnike, a vi mu ne vjerujete, pa sad po njemu ka po pranju. Neka se izvine Izraelcima i Bugarima što ih ipak dobismo, omaklo se.
Provedoh pola sata guglajuci ove Holandjane da bi nasao da svi igraju u to prejaku Holandsku ligu koja ima veze sa ozbiljnom kosarkom koliko cuveni Hornetsi iz Gusinja.
Nama treba neki stranac trener prije nego li neko domaci iz ociglednih razloga.Nego je sva prilika da smo na Luku osudjeni minimum do kraja kvalifikacija.Jedva cekam da cujem ko mu je sad kriv za poraz.Ovaj poraz od Holandije je ekvivalentan ako ne i gori od onog poraza kuci protiv Moldavije u fudbalu.A vrlo je vjerovatno da cemo dobiti i kosarkasku verziju Brnovica.
činjenica broj 1: holanđani su najviša nacija u evropi
činjenica broj 2: onaj njihov selektor liči na hajzenberga iz brejking beda.
protiv ovakvih stvari se jednostavno ne može
Kiks se desi svakome, bitno se kvalifikovati.
U srijedu svi u Moracu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks