Komarci j
j*****e majku...Ja ne pamtim da ih je ikad bilo vise, ovo je nerealno. Vas sam u frcke. Poceo sam one spirale u sobu pored prozora da palim (a inace su za napolje)
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
#koliko #pijem #nije #humano #subota #dan #za #alkohol #uno #momento #tika #taka
Izludjese me pojedinci...
![]()
Komarci j
j*****e majku...Ja ne pamtim da ih je ikad bilo vise, ovo je nerealno. Vas sam u frcke. Poceo sam one spirale u sobu pored prozora da palim (a inace su za napolje)
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Last edited by zvoncica; 15-08-14 at 21:08. Reason: neka djaole, metni zvEzdicu
i mene svaku noc komate komarci, ne znam sto da radim vise.. bruka, samo sam ih isto ubio dostinu.. pa se mozda svete![]()
istrajan budi.
Ljudi koje sve zivo nervira. Nosioci negativne energije:beaten:
Mene nije tako lako iznervirati, ali jedna stvar koju ne mogu da svarim su mediokriteti koji obitavaju na ovim prostorima. Kad kažem mediokriteti, mislim na osobe koje nisu u stanju da sagledaju svijet iz ugla koji je drugačiji od njihovog i koje nemaju razvijenu sposobnost da iskoče iz šablona koji im je njihov um kreirao. Mediokriteti u ovom konkretnom slučaju su (1) osoba koja je ovo slikala, i (2) osoba koja ja ovo našla za shodno da objavi, vjerovatno misleći da je u pitanju nešto naročito intrigantno i duhovito. Intrigantno jeste, ali ne u podrugljivom smislu kako su to ovi pacijenti shvatili, već zato što ovaj kadar prikazuje čovjeka koji istinski uživa u odmoru, a pritom ima upečatljiv stil kojim se izdvaja od ostalih uniformisanih fensera na plaži.
http://www.img2.cdm.me/foto-terapija/gost-u-perastu
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Kako da ubijem komarca kad je to moja krv.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ako se dogovorimo nesto, onda treba da se ispostuje dogovor.
Jos me pitaju 5 puta je li im to sigurno, i onda me iskuliraju.....oooooooo
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
E zato im vrati to na isti samo gori nacin, pa da vidis kako ce da se zapitaju. Kako ja volim da vratim te stvari, to je nerealno :-)
Forever young, i want to be forever young
Nestajanje struje 2 puta u pola sata u 21. vijeku k'o da zivim u Siriji...
--------------------------
Do Not Disturb.
Radnik na pumpu u Nk koji mi prosipa gorivo po autu
Are you suggesting coconuts migrate?
Olivud je ZLO!
![]()
Bolji od sebe.
Evo vam rjesenja za komarce
^ Probao nesto slicno. NE funkcionise.
Do Not Disturb.
To sto moj fakultet na specijalistikim ima 7 predmeta za jedan semestar. Ne znam je li samo ovaj moj fakultet ili i drugi ? Mislio sam da je obicno oko 5 predmeta po semestru, ali 7 mi je nesto puno.
Ja sam imala 6. Ali, dobro, 5 ili 6 ili 7, sta je to za mladu osobu, pussy smoke, piece of cake,
By the way, zasto ljudi drugima prigovaraju za stvari koje i sami rade? E, ovakvo ponasanje ne volim.
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
All the time. Opravdanje mi je da ja znam da je to sto radim lose, i zato ne zelim da i taj neko radi to.
Jbg, danasnjoj omladini je najbitnije da uzmu pare na kamatu, podju na top hill, uzmu separe, naruce bocu viskijia, puse tompus, cekiraju se i slikaju. I onda bjeze po gradu kad dodje vrijeme za naplatu kamate.
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
I don't get lucky. I make my own luck.
muva. Jbt toliko mala a toliki ratio velicina-jebacina...nenormalno. Da je normalno trebao bi plavi kit da nam stvara probleme a ne jedna sicusna muva. Jedna muva hej! da ti zivot uzme. A sto je najgore kad ustanes da je pljastis nje nema. Sjednes i eto je napast vrne se. ...Diabolicno.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Dje, mene je juce jedna nekoliko puta ujela (bas ujela) da sam ima osjecaj da me kakav pit-bul zagriza.
ubola me pcela prekjuce iza koljena...trenutno mi je otok na skocnom zglobu..idemo dalje
Ovo su neke hibridne sorte insekata, ovo neko uzgaja i ukrsta vrste, kunem ti se.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks