Zna li neko kojim se kratkim kodom provjerava preostalo stanje minuta u tmobile mrezi? ono kad se izabere moja opcija, pa imam 1000 minuta i 1gb neta, za net je *122*14#, al za minute ne mogu nidje da nadjem.
@Fidel radnja kvisko radi samo tonere, kertridze i dopune istih. Ako ne moze recikliraju ga i daju ti 30 do 50% cijene.
Zna li neko kojim se kratkim kodom provjerava preostalo stanje minuta u tmobile mrezi? ono kad se izabere moja opcija, pa imam 1000 minuta i 1gb neta, za net je *122*14#, al za minute ne mogu nidje da nadjem.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Interesuje me da li je zakonom zabranjeno naplacivanje kesa kupcima?
jeste onih sa logom voli, maxi, merkator...običnih nije
Ako kupuje u nas diskont ili super voli kesa je dzabe
Mada mislim da nije ispravno sto pitaju oces ove velike od 3centa jer se i to racuna kao reklamni materijal koji se ne smije naplacivati
Tu es mon héro!
Svuda je to tako u svijetu, recimo u belgiji 2 eura kesa, a nemas malih kesa pa nosi u ruke.
Ali kod nas je zabranjeno od prije 20ak dana naplacivanje brendiranih kesa sa logom ili sl.
Tu es mon héro!
Od ranije je tako nego se niko nije bunio. Zena je u maxi kupila pola lubenice koja je taman stala u kesu i kasirka je pita oce li drugu kesu za hleb i ova joj rece kako ne smije kesu da joj naplati i rekla: dajte mi jos jednu i racun.
Sutradan su na kasi stojale neke zelene tanke nikakve kese.
nothing comes from violence and nothing ever could
@goozica
i ja sam primijetio da su sad neke zelene kese (ako pricas o maxiju na stari), mada im nista ne fali.
istrajan budi.
Sad su neke sa kockama u razlicitim bojama, te su bolje od zelenih![]()
Ili ako krenes u veliku trgovinu:dajte mi dvaestries malih
Ili poneseš svoje iz kuće. U Holandiji je to znak da brineš o sredini...
Kod nas je to blam..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
. Ż\_(ツ )_/Ż
Ja ih koristim za smece tako da...
Kako se raspanu ove biorazgradive kese, sto je ono? Ja sam danima po kuci nalazio komate od jedne te se u spaiz raspala
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Uh dje me posjetiste...
Imadoh neke knjige u neke od tih kesa i poslije jedno 2 godine i jace ja da vidim jesu li knjige zive a ono samo padaju hiljade komadica kese... Trebalo je ocistit' haos po podu... EbeNti.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ima li hemijska čistiona na Draču, Starom aerodromu, Koniku?
nisam jos kod nikog vidio sliku u signature, ali eto cisto da mi neko potvrdi, je li moguce da se stavi slika u signature?
P.S. @temp i mene ovo interesuje.
istrajan budi.
Njet.
Do Not Disturb.
Trebam da idem za Gornji Milanovac pa me zanima najjeftiniji prevoz. Cime da idem? Bus, voz... Koje su cijene? Sto mi je najisplativije?
http://busterminal.me/timetable Izbjegavaj glusicu.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks