Page 323 of 592 FirstFirst ... 223273313319320321322323324325326327333373423 ... LastLast
Results 8,051 to 8,075 of 14777

Thread: Android

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Kakva garancija ljudi ??? Ma možeš da staviš neki pravljeni rom pa ako ti se ne svidi vratiš na fabrički a ako ti se ne dopada da budeš gospodar telefona u smislu root ( prevod " korijen " ) korisnika možeš da sebi uskratiš to pravo opet na ograničenog ali onda nećeš moći da koristiš neke aplikacije ... ili ( što nema baš svaki android telefon mogućnost bez dodatnih uredjaja ) možeš da sam napraviš da je sim-free a ako voliš da budeš ograničen na samo jednog provajdera opet vratiš ( doduše moraš snimit neka podešavanja prije deblokiranja ) ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam sad bas najsigurniji kada je u pitanju htc. ne znam za bas taj model ali kod starijih je bilo da nijesi mogao vratit stockrom bez tragova tj. moras da otvoris (unlock) bootloader da bi poslije fleshovao novi rom, voljka ti aosp voljka ti neki ini, i kad vraces nazad na stockrom i zakljucas nazad bootloader ne stoji locked vec re-locked i po tome moze da se zna je li ko prcka po softwarima. sad, hoce li ovdasnji majstor/ovlasteni serviser to provjeravat (sto je po minuta posla) ili nece, to je vec druga stvar
    ko pijan? kakav sank?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Kako mogu da editujem Premissions aplikacija na HTC One? Znam da to moze jer je uvedeno sa android 4.3 i to sam radio na SlimKat rom, ali na htc ne mogu.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by nexus4 View Post
    Mogu li nekako da vidim screen on time na htc bez kakve aplikacije?
    ne moze. Ja koristim gsam battery monitor
    Sent from my HTC One_M8
    Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Bezveze je meni to rutovanje telefona koji ima skoro pa perfektan sistem. Nema nikakvih problema sa loadovanjem, bugovanjem, crashovanjem i sl. sa aplikacijama i sistemom. Android na One seriju je odličan, a Sense lijep i pregledan.
    Samim rutovanjem gubiš garanciju, koja ako si telefon kupio u T-Com traje 2 godine.
    kad nedje budes svracao do PG, pokazacu ti ja neke cake na One M7, da vidis zasto sad ne bih mogao da koristim tel bez root pristupa Hint: xposed
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    535
    Thanks Thanks Received 
    619
    Thanked in
    353 Posts

Quote Originally Posted by An0n1mUs View Post
    Kako mogu da editujem Premissions aplikacija na HTC One? Znam da to moze jer je uvedeno sa android 4.3 i to sam radio na SlimKat rom, ali na htc ne mogu.
    https://play.google.com/store/apps/d...appopslauncher

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zašto mi je na Xperiu E1 koju sam uzeo evo nema ni 10 dana, stalno RAM full .. Nemam ni 5 aplikacija - PocketManga, Skype, Clean Master i Battery Doctor. Tridesetak pjesama i to je to. Nerealno kako šteka, bukvalno kad otvorim klip na YT samo zakoči, i ništa ne radi, ne mogu ni da ga ugasim/upalim, otključam/zaključam, tek kad izvadim bateriju onda ga mogu nekako osposobit. Bruka, ne znam je li do telefona ili ja nešto pogrešno radim. I kad ga boostam oslobodi mi 100 rama u vr' glave, i posle toga opet full.

Thanks Thanks Given 
    1,114
    Thanks Thanks Received 
    660
    Thanked in
    334 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To objašnjava, tuga stvarno da ne može ni pet glupih aplikacija izdržat.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    kad nedje budes svracao do PG, pokazacu ti ja neke cake na One M7, da vidis zasto sad ne bih mogao da koristim tel bez root pristupa Hint: xposed
    Upravo tako. Softer mi je sad puno ljepši itd i ne bih mogao bez xposed, sense toolbox...

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    712 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    Znam sve to ali gubiš garanciju koja je dobra stvar jer ako ti se pokvari M8, a da bi se popravio mora da se otvori, onda dobijaš novi telefon.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    2,542
    Thanks Thanks Received 
    1,176
    Thanked in
    536 Posts

Ako neko voli da ima odlicnu legalnu navigaciju Sygic sa trenutno ponajboljim kartama EU+Russia na popustu 60% sa 69,99€ na 27,99€
    http://www.sygic.com/static/paypal-offer/
    Last edited by METZ; 13-08-14 at 23:47.

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,633
    Thanked in
    2,733 Posts

Je li bolja od iGO, za EU?

Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
    . Ż\_(ツ )_/Ż
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    2,542
    Thanks Thanks Received 
    1,176
    Thanked in
    536 Posts

Meni se svidja odlicna je,gora nije ako nije i bolja,iGO i ne postoji legalan da se kupi za android osim cini mi se za Izrael problemi sa instalacijom kod velikih rezolucija ekrana sve krekovano,a kod sygica nema ni stelovanja rezolucije ni nista instalacija skidanje karti iz aplikacije i to je to..i besplatna je za probu cini mi se 15 dana pa ko voli moze da proba ili ako nekom zatreba kad ide na put moze da iskoristi taj probni period..
    Cini mi se na tri aparata da moze legalno da se instalira kada se kupi..

Edit: Ipak je 7 dana taj probni period
    Last edited by METZ; 14-08-14 at 11:17.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Maleni View Post
    Zašto mi je na Xperiu E1 koju sam uzeo evo nema ni 10 dana, stalno RAM full .. Nemam ni 5 aplikacija - PocketManga, Skype, Clean Master i Battery Doctor. Tridesetak pjesama i to je to. Nerealno kako šteka, bukvalno kad otvorim klip na YT samo zakoči, i ništa ne radi, ne mogu ni da ga ugasim/upalim, otključam/zaključam, tek kad izvadim bateriju onda ga mogu nekako osposobit. Bruka, ne znam je li do telefona ili ja nešto pogrešno radim. I kad ga boostam oslobodi mi 100 rama u vr' glave, i posle toga opet full.
    sto se tice tih task killera koje furas, procitaj moj signature. Licno, oba telefona su mi rutovana, nemam task killer ni na sad vec prastarom Desire HD, samo Greenify, koji radi na drugom principu. Skype je ubica i memorije i baterije, ne znam nikoga da ga drzi stalno upaljenog na tel, vecina ljudi je presla na Vajber
    Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Znam sve to ali gubiš garanciju koja je dobra stvar jer ako ti se pokvari M8, a da bi se popravio mora da se otvori, onda dobijaš novi telefon.
    pa vidi, nasi serviseri nisu neki experti, iz istog razloga sam cekao vise od pola godine da rutujem svoj M7, i onda zbog neke softverske jebade izgubio podatke sa telefona (ne i interne sd kartice). Zato sad kad sam rutovao, mogu da uradim bekap cijelog NAND-a, sto me vec jednom spasilo. Tel moze da se vrati u skoro stock stanje ako se odradi i s-off, morali bi da budu bas veliki maheri da provale da je nesto prckano (a nisu, imao sam priliku da ih upoznam), jedino sto se loguje svako otkljucavanje na HTC-ovom sajtu za otkljucavanje bootloadera, kada ti salju kod
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kad se već pomenuo task killer... Koju app biste preporučili za to?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by METZ View Post
    Meni se svidja odlicna je,gora nije ako nije i bolja,iGO i ne postoji legalan da se kupi za android osim cini mi se za Izrael problemi sa instalacijom kod velikih rezolucija ekrana sve krekovano,a kod sygica nema ni stelovanja rezolucije ni nista instalacija skidanje karti iz aplikacije i to je to..i besplatna je za probu cini mi se 15 dana pa ko voli moze da proba ili ako nekom zatreba kad ide na put moze da iskoristi taj probni period..
    Cini mi se na tri aparata da moze legalno da se instalira kada se kupi..

Edit: Ipak je 7 dana taj probni period
    Negdje sam je probao, tražila mi je 3G i istog sekunda sam je ugasio. Što se rezolucije za iGO tiče skineš ga sa interneta i pokreneš instalacioni app fajl za tvoju rezoluciju i to je to. Ne skidaš mape preko 3G-a (kao što je to slučaj sa Sygic-om) već ih prosto iskopiraš u dati folder
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    68
    Thanks Thanks Received 
    151
    Thanked in
    66 Posts

A i imaš sad univerzalnu verziju koja radi na sve rezolucije (ako nemaš, reci poslaću ti)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
    Bolje imat no' nemat....

Thanks Thanks Given 
    68
    Thanks Thanks Received 
    151
    Thanked in
    66 Posts

A što se tiče kvaliteta navigacije... Kvalitetna je onoliko koliko su dobre i ažurne mape....

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
    Bolje imat no' nemat....

Thanks Thanks Given 
    2,542
    Thanks Thanks Received 
    1,176
    Thanked in
    536 Posts

Kolega Rakune neznam zasto ti je trazio 3G kad si je izgasio to je jedinstven slucaj kod tebe,citao sam o sygicu to nikom nije trazila i kakvo skidanje mapa preko 3G kad moze preko WiFi..sta se tice iGO pa na jedno pedesetak uredjaj sto drugima sto meni sam je instalirao tako da sam dosta dobro upucen u to i na kraju meni na rezoluciji 1920×1200 nije bilo sanse da sam mogao da je napravim da mi je ekran ne kida u landscape modu onda nekom radi nekom ne radi na istim aparatima a sve isto spakovano,mijenjanje putanja u sys,aplikacija nije dobra data i mape skidas kao da su najnovije one iz 2012 i ostale stvari,a da ne pricam na koliko njih na androidu 4.4.4 iGO uopste radi..
    A dalje iGO ne mozes legalno da kupis za android sve sto se instalira su divlji softveri koji zavrsavaju posao ali moji postovi su se odnosili na Sygic koji moze legalno da se kupi sa novim mapama koje su odlicne i kasnijim azuriranjem kad izadju nove.
    Sygic je odlicna aplikacija za gps sa odlicnim mapama eto to je neki moj zakljucak...

A hoce li nego da je kupi ili da koristi divlju e to je licna stvar
    Last edited by METZ; 14-08-14 at 16:00.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Blade Runner View Post
    Kad se već pomenuo task killer... Koju app biste preporučili za to?
    nijedan, procitaj moj signature http://tinyurl.com/aj2b52s
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,633
    Thanked in
    2,733 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Negdje sam je probao, tražila mi je 3G i istog sekunda sam je ugasio. Što se rezolucije za iGO tiče skineš ga sa interneta i pokreneš instalacioni app fajl za tvoju rezoluciju i to je to. Ne skidaš mape preko 3G-a (kao što je to slučaj sa Sygic-om) već ih prosto iskopiraš u dati folder
    Možda ti je tražio 3g da je skinuo mape?
    Vjerovatno ima u App. da ne tražio 3g kada si u roming (što je najbitnije). Mada Samsung ima fabričku softversku blokadu toga..

Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
    . Ż\_(ツ )_/Ż
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

samo samsung to ima? :mrgreen:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Kolega Rakune neznam zasto ti je trazio 3G kad si je izgasio to je jedinstven slucaj kod tebe,citao sam o sygicu to nikom nije trazila i kakvo skidanje mapa preko 3G kad moze preko WiFi..
    Kolega METZ mogao bi pročitati neki post prije nego što počneš da ga komentarišeš. Obrati pažnju na hronologiju:
    1. tražio mi je 3D konekciju
    2. potom sam ga ugasio
    sta se tice iGO pa na jedno pedesetak uredjaj sto drugima sto meni sam je instalirao tako da sam dosta dobro upucen u to i na kraju meni na rezoluciji 1920×1200 nije bilo sanse da sam mogao da je napravim da mi je ekran ne kida u landscape
    Očigledno da to podvučeno ne odgovara istini
    Ne sporim ja da ti misliš da si stručnjak i da je tvoje društvo impresionirano time što si uspio da odradiš root ali

A dalje iGO ne mozes legalno da kupis za android sve sto se instalira su divlji softveri koji zavrsavaju posao ali moji postovi su se odnosili na Sygic koji moze legalno da se kupi sa novim mapama koje su odlicne i kasnijim azuriranjem kad izadju nove.
    I instalira se u dva klika sa Play Store-a i sam skida mape što je stručnjacima tvog kalibra izuzetno važno
    Sygic je odlicna aplikacija za gps sa odlicnim mapama eto to je neki moj zakljucak...
    Vjerujem da ima odlične mape pošto ih pravi firma koja prije svega pravi mape za iGO tj. TomTom a.k.a. Teleatlas i što se tiče toga koliko se šesto obnavljaju za Sygic obnavljaju se od 1 do 4 puta godišnje, a za iGO se obnavljaju kvartalno bez izuzetka
    Last edited by Rakun; 15-08-14 at 00:06.

Thanks Thanks Given 
    2,542
    Thanks Thanks Received 
    1,176
    Thanked in
    536 Posts

@Rakun
    1.Ukratko trazila ti je 3G jer nisi bio na WiFi da bi mogao da skines karte koje su ti potrebne da bi mogao uopste da koristis Sygic

2.Veći si stručnjak od mene sigurno to ne sporim eto rootujem po nesto...xaxa

3.Stučnjacima mog kalibra iGO turski sa samo turskom mapom ne treba ništa vjerovatno ti si strucniji pa taj sa turskom mapom koristis kad si nedje po evropi e to je vec neka druga stvar jer na play ne postoji drugi do ovog na slici ispod ili postoji jos neki google play za više stručne poput tebe i manje stručne poput mene..

4.E za ovo u vezi mapa si u pravu.

5.Ne želim da ulazim u bilo kakve raspravke,pogotovo sa stručnim forumasima kalibra max4.5mm poput tebe..
    Prijatno..
    Last edited by METZ; 15-08-14 at 00:23.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Kolega, nije Play Store jedini market za android telefone

Dakle:

Postoji instalacioni apk za koje god hoćeš rezolucije
    Novije mape
    Ništa ne skida sa interneta (ukoliko ne želiš da pratiš saobraćaj)
    Gomila proizvođača mapa
    Last edited by Rakun; 15-08-14 at 00:43.

Page 323 of 592 FirstFirst ... 223273313319320321322323324325326327333373423 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)