Imam tracking sto sam dobio na fragrancex.com USPS izadnji status mi je
Processed Through Sort Facility..
Je li to sve sto se tice trackinga ne prati dalje? I oce li bit info na sajtu nase poste kad stigne?
Sent from my Pisanje using Tapatalk
Ok hvala.
Imam tracking sto sam dobio na fragrancex.com USPS izadnji status mi je
Processed Through Sort Facility..
Je li to sve sto se tice trackinga ne prati dalje? I oce li bit info na sajtu nase poste kad stigne?
Zavisi koji servis si izabrao...Na USPS tracking, kad uneses broj imas opciju da se subscribujes na email obavjestenja, pa to odradi.
Jedini koji imaju 12$ vjerovatno obicni. Nego me interesuje oce li bit upisan na sajtu nase poste kad stigne.?
A nije jedinino je mozda kod prodavca jedini u ponudi... Ako je ona neka Flat Rate intl. ili nesto toga tipa, obicno je tracking samo dok ne napusti USA
Tu smo jako hendikepirani, da je moguc i Priority Express Mail, sve bi nam stizalo iz USA izmedju 4-8 dana...
Ja sam imao situaciju kad je prodavac stavio Bosnu i Hercegovinu umjesto Crne Gore (jer mi je paypal bosanski bio) i poslao Priority Express-om, paket je u Bosni bio za 3-4 dana...
I onda našima treba 7 dana da dođe kroz CG
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
. Ż\_(ツ )_/Ż
zna li ko da mi objasni dje je paket kad ce stic?
Last edited by DDR#16; 11-08-14 at 09:33.
nece stic jos 10ak dana. daj track broj, pa da ga probamo nac
Da mi se malo pojasni ko zna, ovaj redosled svako malo left-arrived-left-arrived:
25.07.2014 14:09 WēnZhōuHánJiŕnJú鹿Chéng Branch Accepted from sender Kazakhstan 25.07.2014 16:37 WēnZhōu International Arrived at sorting center 25.07.2014 19:02 WēnZhōu International Left sorting center 28.07.2014 02:17 Beijing International Arrived at sorting center 30.07.2014 18:46 Beijing International Left sorting center 31.07.2014 10:26 Beijing International Arrived at sorting center 31.07.2014 19:01 Beijing International Left sorting center 01.08.2014 08:28 Beijing International Arrival at international place of exchange 01.08.2014 15:25 Beijing International Left sorting center 08.08.2014 08:14 Hangzhou International Arrival at international place of exchange 08.08.2014 13:27 Hangzhou International Left sorting center
Mora da je bilo pitanje, tj sigurno je bilo i ja listam pretragu ali ne pomaze...
Free DHL, sta to znaci?
DHL obicni stize u postu. DHL Express stize putem DHL-a.
To znaci da mi nece traziti dodatno da placam?
Imam iskustvo sa Fedex...nikad vise.![]()
nece ako nije DHL Express. I da jes, mozes sam papire zavrsit da ne placas 30e.
Hvala ti, naznaceno je free dhl sto bi trebalo da znaci da je to za u postu.
taj dhl koji nazivate obicni, je koliko ja znam samo u njemackoj, tako da ako primate iz neke druge zemlje uvjek je dhl express...
Ajde neka se neko javi ko ima iskustvo sa ovakvim posiljkama da ne gatam.
Ima li neko da mi da LK broj posiljke preko USPS-a da pogledam kako su ga trakovali i uporedim sa mojim?
Lk180401073us
Mogu li ja sve da ve zamolim nešto? Da više ne pišete kako ste izigrali propise već da to ostavite kao savjete u vidu PM. Iz tri razloga sve ovo:
1. Ti ljudi koji tamo rade umiju i internet da koriste i ne treba đaola javno prizivati sa ovim stvarima. To želim i dalje da radim ali ne moraju svi znati za to. :greedy_dollars:
2. Iako može da bude kao savjet korisno posle nekoliko strana to niko i ne čita, već kome treba ponovo postavi isto pitanje. To smo se bar uvjerili jer niko neće čiatati 400 strana da bi nešto našao.
3. Izigravanje zakonskih propisa koliko god nepravedni bili nije nešto čime se treba javno hvaliti.
Zamolio bih moderatora da ove postove briše jer ličimo na leglo prestupnika što i jesmo :devil: ali kao što rekoh ne moramo to drugima prezentovati ovako javno. Ne zamjerite što zbog ovoga ali bi volio da što duže neke "privilegije" koristimo.
γνῶθι σαὐτόν
podrzavam post iznad u potpunosti
Shipping adresa na paypal na moze da se promijeni na drugu drzavu?
Sad sam promijenio na ebay shipping adresu i stavio je na US,i oznacio kao main.Ali i dalje cini mi se on racuna postarinu za Crnu Goru.Znaci li to sto,moze li seller to da promijeni ako je meni na US adresa?
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks