View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 733 of 942 FirstFirst ... 233633683723729730731732733734735736737743783833 ... LastLast
Results 18,301 to 18,325 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Crna Gora - Turska 10:10, slijede peterci.
    Veci dio meca smo gubili (nisam gledao 1/4 koja je zavrsila 3:4), poveli 9:8 prvi put, a 51'' prije kraja i 10:8.
    Poslije samo 10'' sviraju peterac za Tursku, a onda i gubimo loptu 15'' prije kraja. 13'' je proslo do izjednacenja, a tih 13'' je trajalo kao...u Novi. Dakle makar 17-18'', pri cemu se culo da neko sa njihove klupe trazi time-out, cula se i sirena nekoliko puta (nisu imali pravo na time-out jer su ga vec iskoristili), sudije su sve to pustile...

EDIT: Pobjeda na peterce. Pogodili Krijestorac, Moskov, Ukropina i Pjesivac. Promasio je Djurdjic (cini mi se). Stanovic je odbranio jedan peterac, a jednom su pogodili stativu.
    Ono sto moram rec' je da su momci pokazali maximalno zalaganje i da im se sa te strane nema sto zamjerit'. I nakon poraza u 1/4 finalu pokazali su veliku volju da naredna dva meca dobiju.
    Sve sto sam rekao za Ukropinu, Djurdjica i Pjesivca vazi i nakon ove utakmice. Jako dobar turnir za njih trojicu.
    Eto, na kraju lose 5. mjesto. Imali smo kvalitet za medalju. Ali ne i igru.
    Last edited by cattaro; 10-08-14 at 11:17.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

A nista ne preostaje nego da im cestitamo.. sto drugo
    A sastav za fina cup, pa koliko sam nacuo od a selekcije idu cuckovic, da,brguljan i klikovac, zatim tu su murisic, latinovic, saric, markovic, i ostali ce se skupiti... Vec vidim provodadzisanje :P
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mogli su mozda zlokovica probat na fina kupu

Sent from Pepito
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Taman da testiraju njegovu zelju da igra za reprezentaciju
    Ono sto su Vijesti pisale za Milica i Budvu je tacno, dakle Milic bi trebao biti novi trener.
    I Primorac je dobio novog trenera, vise detalja uskoro. Iako sada, kad je dogovor postignut, nemam sto korisno odje da napisem.

Rezultati druge lige:
    Kumbor - Galeb 12:7
    Risan-Rivijera 7:3

Tabela:
    1. Kumbor 6 15
    2. Risan 5 13
    3. Bokelj 5 7
    4. Rivijera 6 3
    5. Galeb 6 3

Medjusobni mec Risna i Kumbora ce odlucivati prvaka.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko je novi trener Primorca ? Dje ce Veljko

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Imam razlog zasto ne govorim ko je. U pregovorima je sa Primorcem (da ja znam) vec 2 mjeseca, sve je dogovoreno, ali je oko mog kluba takav show da ja ne zelim sada ista da pisem. Bice narednih dana price o tome.

E sad, ovaj post je namijenjen Ukropini. Kako cujem otkazao je Capru ucesce na Svjetskom Kupu. Dakle, jos nije debitovao za seniorsku reprezentaciju.
    Saberite, oduzmite, kako god...ovo je apel da se nesto ucini, jer ako i njega izgubimo ja mislim da crnogorski vaterpolo gubi svaki smisao.
    Mali tako napreduje (svaku od zadnjih 3 godine, otkad sam ga prvi put gledao, je napredovao kako neko ne bi ni za 2 godine. Dakle, on je od 14-16. godine prosao ono sto drugi prodju od 14-18 ), da bi narednog ljeta mogao biti na takvom nivou da bih se usudio rec' da je to najveci talenat u crnogorskom vaterpolu u zadnjih 25 godina.
    Govorim unaprijed i stojim iza svojih rijeci.
    Slicno sam pisao i proslog ljeta, znam...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

I sto velis neces da nam kazes ko je novi trener kotora.. Aj da pogadjam Emil NIkolic A i da nije, ja ne znam sto ta tajnovitost, ne vjerujem da od novog trenera zavisi sudbina KOtora.

Sada malo o trenerima.. rece ti da je novi trener budvve Nebojsa MIlic...Vjerovatno Drago nije zadovoljio, ali istini za volju imao je mozda i najjacu ekipu prosle godine pa nista. Mora da je to zbog igraca ha? I sada Milic, ima reference nema sta, ali trenerskog iskustva bas puno... Ovo mi ispada kao neka igra , ajde uzmemo ovoga pa ako bude dobar bude, ako ne bude opet nista... QQ

Znaci imamo novi slucaj u crnogorskom waterpolo svjetu, a slucaj se zove Ukropina.. Sjecate se kada sam prije 10 dana napisao da me bes interesuje hoce li pozvati nekog ljevaka na Fina cup. I sto kazes mestre , ako ode mali u Beograd nema smisla crnogorski waterpolo? Za tvoju info odavno je on izgubio smisao, nazalost, ali ne zbog igraca , nego samo zbog tih nesposobnjakovica koji sjede tamo gdje sjede.
    KLinca znam, ali zaista ne znam sta je po srijedi, zasto nece kod Capra, tako da nebih da prenagljujem sa ocjenama. Ali definitivno nessto je simptomaticno..LIci na pricu malog Subotica, ali mozda je i rano .
    A i kad vec to komentarisemo, koliko znam partizan uvijek ponudi neki stan, fakultet i tome slicno. Tih klinaca koji nesto vrjede nema milion, e pa ako za za tog jednog koji ispadne u 5 godina, ne mozemo to da obezbjedimo i ne treba da se bunimo, jel smo NESPOSOBNI
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Чињеница је да је њихов стручни кадар јачи 10 пута, почевши од млађих категорија ђе све редом трофеје узимају. Колико год очајна ситуација била и даље постоји систем, гдје на Бањици играју барем 3-4 ВК који су филијале Партизана. Можда немају пара, ал макар знају зашто играју...
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Moram reagovat' na ovo...

Quote Originally Posted by StefanPG View Post
    Чињеница је да је њихов стручни кадар јачи 10 пута, почевши од млађих категорија ђе све редом трофеје узимају.
    Konkretno, ko je tu u Partizan izuzev Vujasa? A i Vujas ce dogodine u Recco.
    A sto se ,,sve redom trofeja'' koje uzimaju tice - nije tacno.
    Mi smo aktuelni prvaci Evrope za U17 npr.

Quote Originally Posted by StefanPG View Post
    Колико год очајна ситуација била и даље постоји систем, гдје на Бањици играју барем 3-4 ВК који су филијале Партизана. Можда немају пара, ал макар знају зашто играју...
    Zasto igraju? Pljeskavica? Nema Partizan 3-4 filijale, a konkretno nas decko koji je bio u Banjici lani nije imao kontakta sa Vujasom. Pisao sam o tome.
    Nemamo ni mi uslova, ali im u Bg samo mazu oci. Da mi to obecavamo pola ih ne bi otislo.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Prvo saznajem da sa trenerom za kog su mi rekli da je dogovorena saradnja nije sve utanaceno, a onda i Veljo na bazen prica da ce ostat' trener jos godinu dana...
    Primorac je uplatio kotizaciju za LEN Kup, Budvani izgleda nisu jos nista!?
    Budvani (navodno) nisu ni svu papirologiju za preregistraciju zavrsili.

@Hiper, mislim da na Andrijinu i Gajovu odluku nismo mogli uticat', a ako nakon Mandica dozvolimo da nam jos jedan (vrhunski ljevak u perspektivi) kog smo mgli da zadrzimo ode onda...taman nesposobni!

Primorac ce u narednoj sezoni registrovat' vjerovatno samo juniore. Medju 14 u planu je da budu i 5 igraca od 16 god.

Pricao sam danas i sa Mirkom. Rekao mu sve ono sto sam i pisao odje. On i pored svega stoji iza tih momaka, iako je bilo problema i na takmicenju.
    Ukropina je otkazao i njemu (za EP za U19, dje smo se slozili da ne mozemo puno napravit') i Capru, za SK.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ako dozvolimo da izgubimo jos jednog vrhunskog igrača najbolje da ugasimo i savez i klubove i sve nek ide u pm. Oce li za Srbiju za 5-6 godina igrati svi naši igrači?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Rezultati Druge lige:
    Risan - Galeb 16:8
    Rivijera - Bokelj 4:16
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel isitna ovo sta se prica za malog Ukropinu da oce da igra za Srbiju?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Hvala ljudima sa portala CdM koji uvijek nadju i vremena i nacina da se posvete vaterpolu.
    http://www.cdm.me/sport/vaterpolo/uk...reprezentaciju

To je vjerovatno pokrenulo i velikog vaterpolo znalca A.H. iz Vijesti:
    http://www.vijesti.me/sport/i-ukropi...-clanak-791031
    koji zbori da je Srbija pokazivala interesovanje za njega dva ljeta, n'o ne znam sto on i njegova novina cute...
    A medijski znacaj smatram veoma bitnim i u ovoj prici.
    Ipak, ostao je nedorecen, jer su kontakti A.H. sa Savezom vrlo dobri. A pogotovo sa ljudima iz Jadrana. Isti dan kad neki Jadranas produzi ugovor A.H. to objavi, sad vidim nema ni izjave.
    Imalo bi se tom ,,nezavisnom'' mediju stosta prigovorit' u vezi stanja u crnogorskom vaterpolu. Trebalo je da Dugo ode u penziju, pa da u toj novini procitamo da je ipak nesto u tom Savezu trulo, te da ono o cemu pricamo godinama nisu samo teorije zavjere!?
    Kapiram da im je vaterpolo daleko iza fudbala, kosarke i (zenskog) rukometa. Ako je to - to, onda u redu.
    I tu krivim Savez, jer onda Savez treba prema takvom mediju da se postavi na drugaciji nacin.

O odnosu prema Primorcu cemo posebno. Zamislite medij koji pozovete na konf. za novinare na predstavljanju ekipe i oni to iscooliraju.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Ukropina je porijeklom iz Srbije?
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ukropina, Kumbor 1692. god. Kuti i Igalo, Herceg-Novi, iz Ukropaca (Hercegovina); u Podgorici

izvor: http://www.montenegro.org.au/U.html

Thanks Thanks Given 
    6,316
    Thanks Thanks Received 
    6,840
    Thanked in
    3,278 Posts

Ne treba nam ni jedan sportista ni u jednoj reprezentaciji kojemu je uopste i opcija u glavi da zaigra za drugu drzavu....pa nikad ni jednu medalju ne osvojili i zadnji na svakom takmicenju zavrsili. Pun mi je qurac placenih, na silu angazovanih patriota. Neka se takvi slobodno ne dvoume i daleko bili od naseg reprezentativnog dresa. Pih.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Po ovim tekstovima provlaci se teza "stopama Mandica i Subotica". Ali da li je to konacna lista? Bilo je price odje na forumu koliko mi se cini za jos neku dvojicu. Cattaro?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Za Radonjica sam pisao. I to je to. Za sad...
    Sve se nadam da od ove price nema nista, da me neko demantuje...a kontam, da li je moguce da decko od 16 godina odbija da odigra za seniorsku reprezentaciju iz navedenih razloga!? Mislim, da li osim povrede moze biti bilo koji razlog? Decko je ljevak, sada sigurno nema mjesto u 13 najboljih, ali dogodine ce biti blizu. Za dvije godine je unutra. Garantujem.
    I naravno, kapiram ja pricu avet, uglavnom se i slazem sa njom. Sa jedne strane mi nudimo iskljucivo rad i uspjeh (ponavljam, da li iko odje vjeruje da ovi sto su otisli ne bi bili na ovom nivou i da su ostali u Boki?), a Bg nudi i fakultet i neke sporedne stvari koje nudi veliki grad (iako djeci bas i nisu sporedne). Uslov za igranje u Partizanu je igranje u reprezentaciji Srbije. To je vrlo vazna i tacna informacija. VSS ima svoje ljude koji su porijeklom iz Boke (pocev od predsjednika), ali medju njima i ljude koji su igrali dugo godina za Partizan i koji koriste svoja poznanstva sa roditeljima, obradjuju ih... Znam ko su ti ljudi i u KO i u HN.

Nije bas prosta situacija. Uzdam se u Vlada Gojkovica i njegovu pricu o svom tom vrbovanju...sa kojom se uglavnom slazem. Evo, nadjoh:

Partizan nema školu, zajedno sa VSS otima naše igrače

Šta misliš o prelasku mladih igrača iz jedne u drugu reprezentaciju?
    - Moje prvo mišljenje je da tu više pate klubovi nego reprezentacija. Jadranu je otišao Andrija Prlainović, u tom momentu sigurno najbolji igrač svijeta za svoju generaciju, možda i stariju. Danas je među pet ili deset najboljih igrača na svijetu. Otišao je prije dvije godine Gavril Subotić, u koga smo uložili više nego što je Partizan u nekog svog. Dali smo mu da igra i imao je stipendiju sa 15 godina, što nije ni moja generacija imala, tri i po četvrtine je igrao tad uz Premuša, Šćepanovića, mene… Bio glavni igrač Jadrana. Sumnjam da su oni nešto bolje prišli. To se samo dešava sa jednim klubom – Partizanom, gdje su ljudi izuzetno nekorektni po svim pitanjima i srpskim savezom koji kad vidi svoj reprezentativni interes ulazi u pomoć i prave konstrukciju i mrežu ljudi koja napada te igrače sa pet strana. Preko rođaka, prijatelja…hvala Bogu mi u Crnoj Gori vazda imamo ljudi koji hoće nama da naškode, pa da pomognu drugome i tako to traje. Znamo da oni idu prema našim igračima i dalje. Partizan nije izbacio svog igrača deset godina, posljednji su Filip Filipović i Stefan Mitrović. Ili im je došao poneko iz Novog Sada ili im je sve došlo iz Crne Gore, u ovom momentu ih ima šest ili sedam. Iluzorno je pričati o dobroj školi Partizana, nje nema – kaže trener Jadrana.
    Opisao je Gojković kako izgleda ,,akcija“ Partizana i VSS:
    - Dovedu igrača u Partizan, pa kad vide interes da im je u reprezentaciji, oni ga uslove – ili ćeš igrati u Partizanu i reprezentaciji, ili nećeš igrati u Partizanu. Otimaju druge igrače na silu, zato smo u obavezi da se zaštitimo. Mislim da ako igrači ostanu u našim klubovima nikad neće izabrati da igraju za drugu reprezentaciju. Kada pođe gore, on više nije tu, pa ga uslovljavaju ili ne, ili nekog talenta odmah gurnu na neko takmičenje, što je normalno, da ga vežu. Takvog primjera nema u svijetu sporta i mislim da se ovim ugovorima što smo potpisali tome stalo na kraj. Kod nas su svi potpisali i u obavezi su do 23. godine da ostanu tu. Ne želimo niko da bude naš rob, već da pomognemo toj djeci da dođu na nivo, ali ne može naš trener iz kluba da radi sa nekim osam godina i onda ga ti uzmeš.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Cuo sam da taj paket angazman kojim su oteli Mandica i Subotica sadrzi:
    -igranje za Partizan po minimalnoj cijeni
    -iznamljivanje stana
    -zavrsen fakultet na Megatrendu
    -posao za jednog clana porodice po zelji najvjerovatnije u Rajfazen banci
    Bez zajebancije, rekao mi cojek iz Kotora. Ako on laze, lazem i ja.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kada je to Vlado izjavio i kojem mediju?

Zar pored tog Radonjica nije bio neki centar Vico ili nako nekako?

I jos nesto kaze Vlado "ugovori da igraju tu do 23 godine". Je li mali Ukropina to potpisao?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Sagledajte stvar iz svih uglova.
    Jeste, klinci kod nas placaju clanarinu. Gore? Takodje.
    Klinci kod nas imaju prostora da igraju, ako su extremno kvalitetni bice i nosioci igre (primjer je Gajo Subotic, a ako ostane i Ukropina). U Partizanu Gajo jos nema ono sto je imao u Jadranu prije dvije godine, cak sam spreman da kazem da nije napredovao koliko sam ocekivao.
    Gore je Vujas, u Jadranu je Gojkovic (ostali treneri su nam sve redom proslavljeni reprezentativci)...pa?
    Uspjesi. Imam dilemu da li bi Srbija u proteklih 8 godina imala toliko uspjeha bez Prlainovica. Iskreno sumnjam.
    I na kraju finansije. Tu mislim da treba da, zajedno sa Savezom, nadjemo model po kome ce se najtalentovanijim igracima omoguciti opstanak u Boki.
    Klub-Opstina-Savez (to tako MORA da ide!)
    A ne da VK Budva ocekuje da kotizaciju za igranje u Evropi plati Savez. Za LEN Kup je to 5000e (ne znam za EL).

Kao sto vec rekoh, svaki kontraargument prihvatam. Po mojim informacijama (a pisao sam vec o tome), Mandic je dobio stan ne od Partizana, vec od grada Beograda.

Kapiram i zelju i nacionalnu pripadnost...ali mi MORAMO da ponudimo ono sto mozemo. Ako je Haveric sto dobro napisao to je ono sa kraja - da se nas Savez odavno predao.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by vuki View Post
    Kada je to Vlado izjavio i kojem mediju?

Zar pored tog Radonjica nije bio neki centar Vico ili nako nekako?

I jos nesto kaze Vlado "ugovori da igraju tu do 23 godine". Je li mali Ukropina to potpisao?
    Jeste, Vico takodje (igra za Srbiju na SK). Medjutim, on odje ne bi imao prostora (imas Klikovca i Misica, potencijalno Zlokovica, dolaze Murisic, Pjesivac...), ne zalim za njim... Iako, ne iskljucujem da i od njega moze biti igrac.
    http://www.pobjeda.me/2014/01/01/vla.../#.U-3QmvmSxIE
    Ukropina je potpisao taj ugovor sa Jadranom, ali ugovor kao ugovor ne znaci puno u ovoj situaciji. Stovise, ako bi Ukropina zelio da igra za Partizan mimo Jadranove volje - ne bi dobio dozvolu Jadrana da igra za reprezentaciju Crne Gore (da recimo zeli da igra za Partizan i CG, poput Radonjica).
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ko god ne osjeca ljubav prema svojoj domovini i svom gradu, neka ide i ne vrta se. Takvi nam i ne trebaju. Da volis svoje samo ako ti se plati ?!! Crnu Goru volim jednako i 90-tih kad su povampireni cetnici harali i jednako 21 maja kad smo izglasali nezavisnost... Politika i aktuelna desavanja ne odredjuju moju ljubav prma C G, ali izgleda da se svakodnevno potvrdjuje da ima zanimanja kao sto su Srbin i Crnogorac.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Cattaro sve je to ok, treba ih platiti i sl. Ali ako neko nema želju u srcu džaba mu sve. Mene a i neke što znam nema tih para što bi mi mogli dati da igram za drugu zemlju.
    Nego lako mi je za te koji imaju rezervnu ocevinu ja je nemam i nikad za takve poštovanje neću imati
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Page 733 of 942 FirstFirst ... 233633683723729730731732733734735736737743783833 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)