priznaj sebi da staris
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Ja cesto sanjam da opet ucim u srednju skolu, i to stalno u 4-ti razred.
Forever young, i want to be forever young
priznaj sebi da staris
nothing comes from violence and nothing ever could
Snovi sa Džizusom su sjajni. Tada se dobije prilika kada si pred nekim veličanstvenim prizorom da naprosto kažeš - oh Ja!
Fin san, pun akcije, imamo tu malo i drame sa zrnom metafizike.
Mislim da je ovo vezano za tvoj karakter.
Možda si sklon humori i zafrkancijama, a to nosi sa sobom i etiketu nezrelosti.
Ovdje si odbio da se uozbiljiššto je sjajno.
Posebno ovaj dio sa Džizusom koji preksače preko krovova, zapravo preskačući ti saznaješ da si Džizus je upravo potvrda da je to dobar put. Bio bi problem da nailaziš na slijepe ulice, nepremostive prepreke, ali ti bježeći zapravo nadilaziš situaciji i uobličavaš se u sve određeniji i moćniji karakter.
Sa druge strane ubistvo, novinar i kasnija hajka ... je neki vid straha, koji i nije uvijek loš, on inicira introspektivne radnje da sam izbor prođe kritiku i da se donese neki zaključak da li je to od koristi.
Strah od infatilnosti nezrelosti da ćeš proći možda u akcionoj roli života kao nejak i nedorastao i da ćeš biti brutalno eleminisan, ili pak razapet na nekom društvenom planu. Svaka osobenost je štrči i ona je česta na meti napada nerazumjevanja ljudi koji se nisu odvažili u spoznaji, već se uljuljkali u ležeći čvrsto na zemlji. Uvijek imaju tu nepresušnu potrebu da pokazuju kako je njima dobro
Intezivnost tvog sna je i dokazana ...
...holi Džizus!Kakvi su ti vasi zivoti pa sanjate te svastarije, te gadne stvari i ... Boze sacuvaj. Neko gore iznad sanja leseve, neko postaje isus hrist tako sto ubije i bjezi. Covjece! :shock:
Jako cesto imam lucidne snove koji su, za sad, vezani samo za kosmare. Naucila sam i da ih proizvedem cak. Da li imate tih iskustava? :unconscious:
Kako da ne, to iskustvo uvijek stavim u CV kad tražim posao. I računa mi se u minuli rad.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa da znas da su mnogi umetnici stvarali svoja najbolja dela uz pomoc toga.
Stvarno sad, to je medicinski objasnjeno ali evo na ovoj temi niko ne pisa nista o tome.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Lucidni_snovi
Evo jos malo teksta:
http://pixelizam.com/lucidni-snovi-i...-kontrolisati/
Ti bi još i umjetničku penziju, malo ti je minuli rad...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Postoji i jos jedan, isto naucno dokazan, fenomen. Kada se osoba nalazi na prelazu iz jedne faze sna u drugu u tom nekom delicu vremena ti se budis ali apsolutno ne mozes da pomeris nijedan misic. I tada jos uvek sanjas. Brat je, recimo, imao tako realan dozivljaj zemljotresa a nemogucnost pomeranja u krevetu kao `budan` a rodjaka i ja isti osecaj `izlazenja duse iz tela`... Sad zvuci smesno ali je jezivo kad se desi. Guglajuci saznas da je to bas cesto i onda se smiris malo.![]()
Meni umije da desi na prelasku faza osjecaj da propadam i trzne mi se noga pa se probudim.
Forever young, i want to be forever young
A vlažni snovi?
ju, đe časne sestre da vlaže, u ime Oca i Sina...
Ja sam nocas sanjao 'par snova' i samo znam da sam se probudio citav u golu vodu od tezine istih.
But if you never try, you'll never know..
Ne zovu se vlažni snovi e si ovlažio krevet.
Hahahahaha zadovoljan bio bio da su vlazni bili nego sam se probudio uz muke najstrasnije, treba pobjec od tolikih ljudi onako trom !
But if you never try, you'll never know..
Desilo mi se jednom u zivotu da mislim da sanjam a u stvari se sve to stvarno dogadjalo. A ja u toku tih dogadjaja van svega, cekao da se probudim. Gledas oko sebe ljude, stvari i cekas da otvoris oci. E tih emocija![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
sanjala sam da mi je neko, lika se ne sjećam, poklonio auto, ja sva srećna idem da vidim ono kao polo samo naprijed jedno sjedište i volantj nema nazad :lolblue: začudih se al sam opet srećna bila, imao je farove kao polo, al razbijene tj. rupa, a svijetla čitava i opet sam srećna
u istom snu sanjam baš ovakvog
hvala na pažnji :watermelon:
To ti je sto bi rekli ovi danas sporCki model, samo sa vozacevim sjedistemMozda ce ti ovi sa Eko pumpi poklonit jedan polo
Ja svasta sanjam u poslednje vrijeme al kad se probudim slabo cega se sjecam da bih mogao prepricat![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ja ne tocim na eko pumpamanisam ti pametna
nothing comes from violence and nothing ever could
Sanjam sinoc: stigli mi u Lisabon, upih asfalt u sebe od srece.
Budim se u 6:06 i navijam u 6:11 - zbog produzetka, al' san se nije nastavio.
Mf.
sanjala da sadim krompir, ali samo jedan xD...svasta![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks