e zipa sto ces sad jedno mjesec dana dva put nedjeljno da probas , savjet dinosaurus sparca , list ka i trbusni je misic sto se opuca po vas dan radeci zar nr? dje god se mrdnes sto god cinis list radi, i njega generalno ne moz razviti radeci ga klasicno ka sve ostale misicne grupe, ono sto ces da probas je sledece :
ne znam kakve sprave imas , ja imam onu stojecu dje na ramena ti je teret pa dodajes ploce i onda se izdizes ili spustas za ekstenzije listova, ti mozes koju god oces cak i da leg press svejedno je , poenta je da nadjes spravu sa lakim sistemom dodavanja i skidanja ploca kilaza il sta god ima sprava, i krenes da radis od najvece tezine koju mozes jednom da izguras ili 2 3 4 puta max, al da ti zadnji izbacaj bude da vristis kroz teretanu i pustas dusu, cim odradis do neko ti skine teg, (kod mene su one ploce od 5 kila pa ja krenem sa 150 nanize, skine ti neko plocu i ti odma bez pauze nastavis isto do pucanja i isupstanja duse, i opet ploca manje i guras, i sve tako dok ne dodjes na zadnju plocu ili dvije
onda ide pauza 3-5 min
i druga serijatoga i via doma ;p
najbitnija stvar jeste da te zadnje guras do padanja u nesvijest do povracanja i osim ako te srce ne pocisti ne odustajes
probaj mjesec pa mi javi kako to napreduje nemas sta da izgubis

Reply With Quote

probaj na neku sipku uspravan pa se dizi i spustaj

Bookmarks