Samo budi dobar i vozicu te mercedesom![]()
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Kad vidim ko sve danas ima vozačku muka me neka uhvati...
Kruzni koji nije regulisan.
TAKUMI
Regulisan. Znakom prije kruznog toka.
Nista onda za tebe nema voznje mercedesom
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Cmokic, ti si za mene i dalje najbolji vozac!
Fabioni mozes se vadit i izmisljat signalizacije ovakve onakve - u kruznom toku , da dodje do kontakta kriv je crveni auto sa slike. To ti je stav nase policije i tako resavaju sudovi krivicu
f6
A znas li zasto je crveni kriv?
TAKUMI
Zato što je priješao u drugu traku, ta dva auta idu dvijema susjednim trakama koje su razdvojene isprekidanom linijom, i ne možeš tek tako da upadneš u njegovu traku; isto kao kad ideš bulevarom, i tu moraš da pogledaš ima li nekoga u drugoj traci prije nego pređeš u nju. Ne znam kakva je to glupost da se to smatra pravilom desne ruke!
A kad bi važilo pravilo desne ruke, znači da bi oni koji su u kružnom toku trebali da se zaustave i propuste one koji čekaju da uđu u kružni tok! Ako neko to još nije savladao, bolje neka kupi one patike za pješačenje sa teleshopa, i poštedi i sebe i druge svoje gluposti!
opet da dodam na konkretnom primjeru U KRUZNOM TOKU da dodje do udesa kriv je crveni vozac, zuti mu dolazi sa njegove desne strane i duzan je da ga propusti iako je zuti taj koji ide pogresno. da je na svaki pravilo kako sto bi trebalo, da je traka za desno samo za prvi izlaz, do ovakve situacije ne bi moglo doc. znaci napominjem jos jednom, za ovoga iznad mene TELEshopa i fabiu-kad se pogubim postavljam potpitanja-elegance ovo vam je stav po kojem nasa policija postupa kad radi uvidjaj i sud kad odlucuje ko je kriv.
f6
kako da se ponasa crveni vozac u ovom slucaju? ne smije stati, nego nastavlja da kruzi jel?
on je ovdje duzan da propusti ovog zutog pa tek onda da skrene.
f6
ali ne smije da stane u kružnom, pretvori...
i na ovoj skici žuto vozilo izlazi na svoj TREĆI IZLAZ i nikako ne smije ići spoljnom trakom ako smo već rekli da se spoljnom izlazi na prvo i drugo isključivanje...WIN
Last edited by radza-madza; 06-08-14 at 08:44.
ovo mi je glupo iz razloga zato sto , zuto auto bi trbalo da se krece unutrasnjom trakom ako nece da se iskljuci na prvo sledece iskljucenje ...
ja koliko znam pravilo je da je spoljasnja traka za prvo sledece iskljucenje a unutrasnja za 2-3-4 ... sto je i logicno (zasto bi ja ometao sva kola u kruzni i hvatao krug okolo )
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zanči uspori ali da ne staje, a ako ne može da uspori, onda uhvati još jedna krug. I naravno prestroji se jedna izlaz prije izlaska i nema problema.
zato radža sto ti kod nas horizontalna signalizacija dozvoljava da ako si u desnu traku prije kruznog da mozes da se iskljucis na koji god oces izlaz. ( da je pravilno regulisano do ovakve situacije ne bi moglo da dodje odnosno samim tim sto je zuti produzi na sledeci izlaz on je u prekrsaju) ali kao sto rekoh kod nas je to nakaradno regulisano i ovdje kad se obojica nalaze u kruznom toku, zuti sa pravom moze da bira dje ce da izadje, crveni cini prekrsaj ako ga ne propusti ( jer u zuti dolazi sa njegove desne strane)
f6
znaci ova strelica pravo kad prilazis kruznom u desnoj traci bulevara znaci da mozes 360 stepeni uvatit ti ustvari ides pravo? Sprdnja.
free image host
Last edited by radza-madza; 06-08-14 at 09:07.
Ja mislim da nije nakaradno regulisano nego se tako omogucava bolji protok saobracaja.
Ako desnu traku ostavis samo za prvi izlaz onda ti na lijevu traku dolazi sav saobracaj za ostala 3-4 izlaza i samim tim dolazi do zagusenja...
Kruzni tok u skupstinu!
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks