ja zagovaram tezu da bi najbolji Fedor dobio recimo najboljeg Dos Santosa. trenutno ne znam kako bi to izgledalo da se vrati. mislim da ni on sam nema predstavu kako bi to izgledalo da se odluc na povratak.
pa ko mu to ne odaje postovanje?
fedor je legenda,i to stoji !
ali cemu ovo proseravanje o povratku,kako bi on pretukao ovoga i onoga,cemu te nerealne price?!
imam osjecaj da ga forsiraju najvise ovi mladji sto su njegove borbe gledali po youtubeu mnogo kasnije nego su se odigrale...
ja zagovaram tezu da bi najbolji Fedor dobio recimo najboljeg Dos Santosa. trenutno ne znam kako bi to izgledalo da se vrati. mislim da ni on sam nema predstavu kako bi to izgledalo da se odluc na povratak.
Potukli se Jones i Cormier
![]()
Ne znam sto su svi osuli paljbu po Jonesu, coek ga je odgurnuo rukama u facu, ovaj nije to iskulira no ga iznabada (uz pomoc guzve znam ali se bolje snasa i fino mu je pucalo cim Cormiera ne prikazuju vise)
inscenirano radi veće gledanosti
She is only here to annoy herself!
ko je koga iznabadao,pokusavam da provalim?
vidim kako desetina iz obezbedjenja vuku Cormiera i da on pada,cini mi se da drzi Jonesa u zahvat...
mislim da je potpuno nebitno![]()
She is only here to annoy herself!
Kakav ce ovo mec da bude, ovaj iz obezbedjenja izudara cormiera dok je ovaj bio na pod.. kada nece.
istrajan budi.
ja sam ocevao neku makljazu... nsta specijalno. ali, u svakom slucaju dobar uvod.
Jones Vs Cormier
Ps. Cormier je ovaj zeleni
![]()
Ako cormier previse podcijeni jones-a moze da dobije po nosu, bliv mi, gustafson je imao velike sanse da ga pobijedi I ja sam mislio da ce ga unistit, I ovaj je osta pribran, i izdrza I pobijedio izgubljen mec, to ti samo govori o tome koliki je igrac I da nije dzabe tu dje jes, tako da podcjenjivanje takvog lika ne vodi pobjedi, barem ja mislim, ne znam, vidjecemo
istrajan budi.
I Jones je dovoljno prepotentan pa su tu nedje.![]()
ništa od meča jones vs cormier
Danas IGF 2 event ( oko 12h)
Mirko Filipović vs Satoshi Ishii
i dva UFC eventa
a isto i UFC Fight Night: Bisping vs. Le, bice zanimljivo, onaj Cung Le sobzirom koliko ima godina mnogo dobro fizicki izgleda, moguce da konzumira neke Testosterone, u svakom slucaju mislim da ce to fina tucha bit izmedju njega i Bispinga.
istrajan budi.
Henderson Vs Dos Anjos
kako je izbio dos anjos ovog hendersona, svaka mu cast. A i citav event je bio dobar, ben saunders pobijedio sa prvom omoplatom u ufc, takodje Thales Leites je vrhunski borac, kako nokautira karmonta.
istrajan budi.
mozda je hendersonu trebalo dat jos par sekundi prije nego je sudija prekinuo...
mozda je trebalo ali mislim da bi ga sve jedno isklepao ovaj jer dos anjos nije pat berry niti gray maynard tako da su nikakve sanse da bi doslo do preokreta. Neka je izgubio Henderson, mozda ce sad promijenit stil borbe koji je mnogo dosadan, nesto kao GSP u svoje pero, najzanimljiviji njegov mec u je ovaj dje je nokautiran.
istrajan budi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks