Koji ADB?
O kompjuteru pricam a pojavljuje mi se kad prikljucim recimo 2 externa HDD-a i jos nesto poput elektronske cigarete, baterije i sl.
Viđeh ADB pa pretpostavih..
Šta je u pitanju onda? Neki pametni uređaj?
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Koji ADB?
O kompjuteru pricam a pojavljuje mi se kad prikljucim recimo 2 externa HDD-a i jos nesto poput elektronske cigarete, baterije i sl.
--------------------------
Do Not Disturb.
Fractal R4
![]()
Do Not Disturb.
Imam isto kuciste i bas masu uredjaja povezano na usb i nisam imao tih problema. Moguce je da maticna zbog bezbjednosih razloga ogranicava napon.
Ne znam, i to mi je cudno... Mozda te neke odredjene stvari 'cupaju' vise struje nego sto bi trebalo ali ne znam... nisam pametan.
Do Not Disturb.
Aj da probam ovdje valjda necu puno omasiti temu... Na tv-u LG led (ne znam sad koji tacno model) odjednom mi je juce nestala slika, ima ton, prebacam kanale ali nikakve slike nema samo crno kao da je izgasen. Ispomjerah sve kablove ali nije do toga. Ima li iko kakvu ideju sto bi moglo biti? Nema ni godina otkad sam ga uzeo
Ako imas kablovsku mozda je do njih bio problem a ne do tebe![]()
Ne, isto je i na ove sa obicne antene. Nema ni znaka kad se pali, nista samo ton.
Najprije ce bit' da je do kablova...
Za pocetak iskljuci sve iz struje, sacekaj minut (ne sekund nego minut) i upali sve.
Ako i dalje nema, pogledaj kabl sa video in/out i njega iskljuci, sacekaj minut pa opet ukljuci.
Ako ni to ne pomogne moguce je da je do TV-a. Meni je tako zastekao SONY Bravia i u servis su mi trazili 150 eura da nabave neki dio kako bi ga popravili. Ja upalio YouTube, odgledao neki tutorijal, otvorio ga i sam napravio za 0 eura. Jesam se cimao 2-3 sata ali se isplatilo. Vise nisam imao problema. Mislim da je to nesto slicno kao kad crkne ekran na telefonu ili laptopu. (ovo sto je kod mene bio problem)
Do Not Disturb.
Probao sam sve varijante sa kablovima ali nista. Nista bez da nosim u servis (jos koji dan imam garanciju) iako znam da cu se nacekati dok zavrse to ali izgleda nema druge opcije posto bas i nisam strucan u popravci.
Pa ako ti je pod garancijom nema sta da se mislis nego odma idi tamo gdje si ga i kupio pa neka ti ga naprave da radi kao nov ili ti daju nov umjesto njega.
Do Not Disturb.
Traži makar zamjenski u servisu.
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
. Ż\_(ツ )_/Ż
Pozdrav,
Imam problem sa hdd-om od lap topa. Najvjerovatnije je otisao interfejs (al nisam 100% siguran). Samo "vrti". Pokusao sam kod lokalnih servisera da proba da, barem izvuce slike (koje sam prebacio sa telefona, radi sigurnosti i crkne hdd nako mjesec, a slike obrisao sa memorijske...), ali on nesto uspio i kako mi kazao, da je hdd prazan.
Ranije je bio momak, ovdje na forumu, koji je to radio (iz Budve, kolko me sjecanje sluzi), ali ne mogu naci post.
Imal neki program ili servis za preporuku, da probam mozel se sta uradit?
Hvala![]()
stavi ga na sentinel program pa vidi koliko je živ
paralelopipak digital machine
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
Hvala na informaciji.
Trenutno nemam nikakav racunar, samoo cuvam taj disk. Vidjet cu ako "cvetkoc" moze nesto uraditi.
Jugodata radi recovery posataka
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
To ima problem vecina rutera
Podgorica Podgoricanima!
Dje mogu kupit neki usb to ethernet adapter, dje mogu provjerit da li radi, jer mi treba za raspberry pi.
Sa čime da očistim monitor, ne znam od čega je prljav, sad mi je sa servisa. Sa nečim su ga isprskali, ebali su mu oca.. mislio sam prvo da su mrtvi pixeli, ali se to osjeća pod nokat i previše ga je, što god da je..
Imaš specijalne vlažne maramice za monitore u skoro sve radnje za računare, pa probaj sa tim.
Ja ovo koristim, cini mi se da sam u neptun kupio. Mada mozes i pamucne gace ili trikmajicu sa alkoholom da koristis, ali nije bas preporucljivo.
Da ne zna neko dje cu nac najobicniji aux kabal. Minimum 20cm duzine do pola metra?
Ako neko ima nek salje PM zahvalan do groba!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks