zašto 99% frizerki ima uništenu, izgorelu i požuĆelu kosu?
Ne bas. Osim ako neces da se bavis falsifikovanjem, u zavisnosti za sta ti treba pomenuti dokument.
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
zašto 99% frizerki ima uništenu, izgorelu i požuĆelu kosu?
Majo, dje si ti vidjela ovaj obrazac na engleskom?
Do Not Disturb.
Izvod iz maticne moze da se izvadi na eng to je taj internacionalni , a pored eng pise i na ita i fra i kosta 5 evra.Kad je meni trebalo drzavljanstvo nije moglo tako no je moralo kod tumaca da se ovjerava.
Ne,necu falsifikovanjem, ali sam htio da apliciram za nesto pa reko da me ne ispane 100e (jer moram i druga dokumenta da vadim)![]()
Moze li isto uvjerenje o drzavljanstvu da se vadi na eng tj ima li internacionalna verzija ?
P.S Hvala obojici![]()
Last edited by siraj; 31-07-14 at 23:23.
da nema slucajno H&M butik u Bijelom Polju??? Bio sam na teren prekjuce gore i vidio nekoliko ljudi sa kesama H&M o.o
Hahaahaahh nema, ima u plav
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Koliko košta ponovno vađenje tablica za kola?
Ima li ko da preporuci neku free aplikaciju za iphone koja racuna vrijeme koje provedes na uredjaj? Koja jednostavno stopuje vrijeme od kad taknes tel dok ga ostavis? Nasa sam neku ali 5e kosta..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Да ли могу да се извуку слике из фото локера, тј. са меморијске картице? Питам јер је телефон украден...
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Znam ja program sa komp ako ti sto znaci![]()
Do Not Disturb.
Ne znam sprda li se ovaj Google sa mnom .. ne da mi da uđem na e-mail jer ''Something seems a bit different about the way you're trying to sign in.'' A znam i mail i password nije sad da sam nešto zaboravio, samo što ga baš rijetko koristim .. I ne mogu ništa da uradim jer mi je recovery mail lagano @co.yu hahahaha, a security question sam smislio prije 6,7 godina i od tad ga nisam koristio, tako da blage veze nemam kako da se ulogujem. Ona pitanja kad sam se zadnji put ulogovao itd. ni toga se ne mogu sjetit. Kad god sam ulazio preko telefona stizali su mi oni mailovi da neko pokušava da mi uđe na acc a to sam u stvari ja, pa je možda do toga, pošto sam ušao 600 puta s telefona pa se predozirao .. Kako je ovo retardirano, znam pw i mail a ne daju mi da uđem .. zna li ko što da činim?
Meni se ovo isto desilo prije nedje na jedan sajt sa starim mailom, I bas sam masu ubjedjivao ovog sdministratora sajta da se promijenio mail I da ne mogu da kad mi posalju reset na mail da to ne stize nidje.. I nisam ga ubijedio, mislio je da ocu neku prevaru da uchinim, tako da sam morao novi account da napravim. Ti probaj da posaljes mail podrsci, ako to uopste postoji, I objasni im situaciju.
istrajan budi.
Google support?
Good luck.
Do Not Disturb.
Znači u suštini ja sebe izjebah jer sam ulazio preko telefona i ispalo je kao da neko pokušava da mi provali u acc .. kakav debilizam, registrovan sam na jedno 600 sajtova preko tog maila, mogu se sad pozdravit s njim.
Ao, ja sam sjecam se kad se promijenio mail na sve te akaunte promijenio bio mail jer sam zna da moze doc do toga da ako zaboravis password da ti nema ljeba.. ali ti brate ako znas password na ostale akaunte dje se logujes sa tim mailom mozes (ako je iole dobar sajt) da promijenis mail i stavis novi, I nisi na gubitku.
istrajan budi.
Tvoja je greska sto nisi promjenio alternativni mail.
Mozes pokusat' da ih kontaktiras ali iz mojeg iskustva je to nemoguca misija.
Samo ce da te vodi ka njihovim FAQ i tako u krug.
Do Not Disturb.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks