Ja da ih imam ne bih.Da nećeš ti koji kilogram poslat?
Послато са GT-I9070 уз помоћ Тапатока
Neka si je ti iskulirala za jagode...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja da ih imam ne bih.Da nećeš ti koji kilogram poslat?
Послато са GT-I9070 уз помоћ Тапатока
"Tiha voda brijeg roni..."
Ne uspijevaju mi jagode na balkon. Ja mislio vi to nešto interno imate neku foru, a ja neznaven uskočio.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sanjao sam da je jak zemljotres pogodio Rim dje ja kao zivim i izlecem iz polu-mracne sobe da alarmiram ukucane pa onda istrcavam vani dok ne prodje zemljotres... sam. :culpability:
Ako sanjate zemljotres san ukazuje na to da imate veliku ličnu “reorganizaciju” koja preti vašoj stabilnost i svakodnevnoj rutini. San naglašava vašu nesigurnost i strah kao i osećaj bespomoćnosti.Ima li nešto u vašem životu zbog čega se osećate “krivi” ?
Ako vam se u snu ništa ne desi od zemljotresa, vi ćete prevazići ove izazove. Ako ste postali zarobljeni,zatrpani ili ranjeni tokom zemljotresa, vi ćete pretrpeti neku vrstu gubitka u vašem životu.
Zemljotres kao tema sna se često javlja kod ljudi koji imaju finansijske probleme, zdravstene,porodične probleme ili neki drugi krupan problem u budnom životu.
Osetiti zemljotres u snu može da označava probleme na poslu ili u školi koji imaju veliki uticaj na vaš lični život.
Takodje možda postoje neki problemi ili frustracije koje ste potisnuli u svoje nesvesno i koji vas u snu tresu.
Samo bolje shvatanje ovih problema može pomoći u njihovom rešavanju.
dadic - Ako nisi ništa nikome (pa ni sebi) namjerno uradio, napakostio, čemu osjećaj krivice?
Svi smo, manje više nesvjesni svojih postupaka, no snovi su nam odličan input koji nam govori o tome - da li idemo dobrim putem ili ne.
Čim su neke nepogode, neprijatne, u snovima se strah materijalizuje na slikovit način, lomimo ličnost, suočavamo se sa strahovima, a iza straha smo naravno slobodni i ponovo svoji.
Neizvjesnost i strah, koji osjećaš za gubitak svog života i svojih ukućana, govori o tvom strahu da si vezan za nekoga izuzetno, a prosto svako je osoba za sebe i kad-tad mora se sprovesti u djelo odvajanje od najbližih, iako je to sa pojedinima jako teško (roditelji, posebno s majkom).
Na kraju si… sam. Pa šta? Ko ima Sebe ima Sve.
You must spread....
Hvala, tigrovo oko.
ležim na stomaku (stvarno ležim) i sanjam kako neko leži na meni cijelom težinom u istom položaju kao i ja i šanse nema da mogu da se pomjerim, pokušavam da vrištim, zinula, a niđe tona...i u neko doba uspijem da se pomjerim i probdim.
mislim da sam se bila ukočila u tom položaju.
Neko te zaskocio, a tebi prija pa nisi mogla vrisnut![]()
čuš prija mi...
Ada stavio ti je ruku na usta da ne razbudis komsiluk cus. Kakav danak neiskustvu.
voli otpozadi..
"što te ne ubije, to te ojača" - nataša bekvalac.
sanjala sam
u velikoj kanti punoj vode kako skaču kao girice![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
shadow![]()
bože mi oprosti, sanjah gomilu leševa, onako u dužinu lijepo nasložena
Prije nekoliko sanjah da mi je komsinica (koja je inace imala nedavno jednu ozbiljnu operaciju) umrla.
I onda ja placem i bogohulim do besvjesti "ne idem da zapalim svijecu nego cu zapalit crkvu! *!&^&##$*" itd itd
a danas sam sanjao da kao sjedim sa nekim prijateljima i onda dolazi neka zensko-muska banda i pocinju da nas maltretiraju ali to kraje kratko. Onda u "sljedecoj" sceni, ja vadim pistolj i ubijam jednu mirnu clanicu bande iz osvete.
Onda nosim njen les da ga zakopam u dvoriste ali me kao neki novinar otkrije i onda pocinje hajka a ja preskacem sa jednog krova na drugi i tad postajem niko drugi nego Isus Hrist.
Kakvi su ti vasi zivoti pa sanjate te svastarije, te gadne stvari i ... Boze sacuvaj. Neko gore iznad sanja leseve, neko postaje isus hrist tako sto ubije i bjezi. Covjece! :shock:
uzas
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
U snu je sve moguće, ne znam kakav to život neko treba da vodi da bi imao “dobre i divne“ snove... neko ima dodirnih tačaka sa svijetom mašte, neko nema ili se ne trudi...
Što se tiče prvog sna - strah te za život komšinice, budući da je ozbiljno bolesna (ozbiljna operacija kažeš), iako se dobro držiš – izgledi da će umrijeti te čine bijesnim i histeričnim, te u snu manifestuješ na agresivan način ovu “nepravdu“ koju osjećaš zbog toga – plačeš, bogohuliš, želiš da zapališ crkvu... generalno upućuje na strah od smrti što je normalno. Alternativno – neka osobina koju posjeduje komšinica je nešto sa čim se i ti identifikuješ, no sazrijevaš pa tako i ta tvoja osobina/karakteristika bliijedi (umire).
Drugi san, upućuje na tvoj osjećaj zajedništva/pripadnosti, koji povremeno ugrožavaju drugi. Svjestan si da nisu svi dobronamjerni odnosno da imaju ruho „nježne ovce“ (apropo mirna članica bande) pa ubijaš kod sebe osobinu – naivnost, i to iz osvete. Ima li se šta osvetiti ili se samo treba osvijestiti?
Moguće da se desilo nešto gdje si “preveslan“ od strane nekoga, pa ne želiš to da priznaš sebi, i na sve načine pokušavaš da ugušiš taj osjećaj u sebi (nosiš leš-naivnosti da zakopaš u dvorište), ali novinar - tvoj glasnik iz sna, te sprečava u tome i želi na sve načine da “objavi“ to što si uradi odnosno saznao o sebi. Konačno,“objavljuješ“ sebi istinu, pa stoga možda poistovjećivanje sa Isusom.
Recimo.
Zanimljivo i to preplitanje agresije i religije... nalazi li čovjek odgovor na svoja pitanja na te načine ili je dovoljno samo sebi/e objaviti/prihvatiti ? hmm...
Ja stalno sanjam da od necega bjezim preko krovova ili nailazim na prepreke koje ne mogu da savladam, recimo da se stepenice zavrsavaju zidom a ja moram jos gore. Ili padam u pokvarenom liftu ali "padam"" navise, lansirana s liftom zajedno. Ili letim plivajuci kroz vazduh.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ja stalno sanjam da od necega bjezim preko krovova ili nailazim na prepreke koje ne mogu da savladam, recimo da se stepenice zavrsavaju zidom a ja moram jos gore. - Da li baš moraš?
Ili padam u pokvarenom liftu ali "padam"" navise, lansirana s liftom zajedno. – iako je “nesavršen” ipak se sa njim osjećaš kao da si lansirana u svemirPrija ti i ti njemu. Može se reći da si se prepustila uprkos strahu\nepovjerenju koji\e je bio\lo prisutan\o.
Ili letim plivajuci kroz vazduh. – preforsirah se pa... http://www.sanovnik.rs/cesti-snovi/leteti-u-snu
NHM.... jadna goozica, nastrada ni kriva ni dužna... no neće ni Bebek para zaraditi sva je prilika od takvog pjevanja![]()
Last edited by tigrovo_oko; 28-07-14 at 17:28.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks