E jbg, mogao je da mi kaze da sam pogrijesio zadnju cifru.
Vjerovatno jeste, ali joj je oznaka w202.
E jbg, mogao je da mi kaze da sam pogrijesio zadnju cifru.
TAKUMI
Prijatelju Jesi li svestan što pišeš ti na ovom topic samo?
Prvo kažeš da ideš 100km/h oko Šavnika. Onda pričaš kako nosiš duplo veći teret od maksimalno propisanog. Onda bogosloviš kako si bezbjedan?
Razmišljaš li da ti poslodavac čita ovo ;-)
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2 i9502
Jos je nedje pominjao da mu je plata 300e la kad ga rebnu na 150e nece biti vise bureka i jogurta kod vukcevica.
Bureka i jogurata...
Ja sam redovno pretovaren pa shto?
Fakat, cak i sasija ti je pukla.
TAKUMI
Odustajem.
Nema mi druge.
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
E pa da vam se pofalim i pokazem moj novi projekatprelezat ce prvih pola god posto necu bit tu...uglavnom cu od kad pocnem restaurirat obavjestavat s vremena na vrijeme kako napresujem
![]()
a e..u pitanju je "Mercedes-Benz 280 SE" 1967-1970godiste..nisam jos gledao sve papire![]()
![]()
History comes to life when you get involved and do it yourself.
sretna rabota, mislim da ces je imat polijepo :-) imam neke stopaljke mozda pasu na ovaj model slikam pa saljem ako ti treba. hrom lajsna neka ima oko ili kroz njih ne sjecam se
Zahbaljujem!haha ima rabote na njega da crknes
![]()
Ela zakaci pa da vidim..imam masu djelova njegovih al nisam skoro nista vidjeo posto nisam imao vremema...nisam ga jos u garazu ni doveo nego je na isto mjesto dje je i bio zadnjih 15godnadam se da cu ga sutra uspjet prebacit kod mene
Ovo auto je stojalo u virpazar?Kad pocinje penjanje prema sozini desno?Bas sam ga gledao i razmisljao kako place za jednim sredjivanjem,samo za to ti treba DEBEO budzet jer su djelovi u krv kad se nadju.Sretna rabota
Nije tamo bio nego u kotor u autoremont..ne znam za tog u virpazar...napravicu vala krug do tamo da ga vidim kakav je..
Pojesce masu para al necu zurit..nadam se da cu ga zavrsit za koju godinugreote bi bilo da propadne ako ne mora
Onda pogledaj ovoga,mozda ima nekih djelova koji ti mogu valjat(javi se na pm ako oces tacnu lokaciju da ne lutas)
Ovo se mora doci vidjet...a vidim tamo i jenog ,,reponju,,ako se ne varam.Oli nam otkrit tajnu...a onaj BMW do Bulatovic servisa...mjerkam ga vec par dana da podjem do Bulatovica da vidim sto ce se sa njim cinjet,nego nikako da ufatim vremena.Da ne zaboravim...sretna rabota Kotorski!
PS.Stavi slike onog BMW-a da nam se malo zjenice rasire haha
u pravu si za reponju..on ide na drugi kraj opstine i bice sredjen kao i ovaj za par godina..mozda cak i ranije posto coek ima vise vremena da radi na njega od mene..vise je domaonaj BMW je od bulatovica cini mi se..mislim da ga je trgovao za sebe i ne znam sto ce s njim...najbolje ti je poc do njega i vidjet..top je auto! Slikacu 2-3 slike ujutro kad budem iso
Edit: zahvaljujem svima na lijepim zeljama![]()
Onaj u virpazar nije isti model kao ovaj, al to ce te provjerit vec.
Ambiciozan projekat, i nadam se da ce se privesti kraju, pa bilo kada.
Inase vidjen veceras u KO jedan odlican SL plavi, na Bd table, sa zicanim felmama koje su me odusevile - mislim da i prvi put vidim prave zicane uzivo. Ako neko zna nesto o autu nek podijeli s nama.
Masa para treba da se uvali u to ***** da bi bio top
7000+
meni bi bio gust u one kupe mecke stare ulozit ovo mi je vec tu i tamo. osim ako cojek nece da radi svadbe mature ovo ono eto ideje fine
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks