^Nista Avengersi, Betmeni, Supermeni, King Kongovi, ovo je film koji se ceka.
Trailer sam pogledao 3 puta za pola sata, svaki put sa istim kezom na licu.
Mad Max: Fury Road (comic con trailer)
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
^Nista Avengersi, Betmeni, Supermeni, King Kongovi, ovo je film koji se ceka.
Trailer sam pogledao 3 puta za pola sata, svaki put sa istim kezom na licu.
E ovako se pravi trailer.
Uh, kakav trailer. 2015-a će da bude godina ludih blockbustera.
I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.
Ne vidim kakve veze ta 3 filma imaju sa Mad Max-om, TDKR i Prometheus nisu losi filmovi, Transcendance nisam gledao.
Po svemu sto sam do sada video ima razloga za optimizam:
- na filmu radi covek koji je kreirao sva 3 filma, George Miller.
- cini mi se da je odlicno pogodjen post-apokalipticni izgled.
- Charlize Theron i Tom Hardy su odlicni glumci.
Jedino se za sad ne zna mnogo o samoj prici, ali ako ne budu mnogo filozofirali i vise se koncentrisali na samu akciju mislim da ce film biti pun pogodak.
Glavnog negativca(coveka sa maskom) glumi isti lik koji je glumio Toecuttera iz prvog filma.
Nisam ni rekao da se TDKR i Prometheus loši filmovi samo da nisu ispunili očekivanja(zaboravio sam da navedem i Avatar). Tako da sam se davno naučio da ne očekujem previše od filma.
Što se tiče razlozima za optimizam u dugo očekivanom Transcendance glume Freeman i Depp pa je loš film, a ako ćemo o Miller-ovoj trilogiji drugi dio je prilično loš
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
fenomenalan trailer. a sto se tice radnje:
Time Warner Inc-owned Warner Bros' "Fury Road," due in theaters next year, is set 45 years in a post-apocalyptic future, and Miller said the whole film is a "105-minute chase scene through the wasteland."
ja zadovoljan![]()
Transcendence je smeće.
Nikada nisam shvatao zasto se u filmu u kojem je pokretac radnje manjak goriva i potreba za istim toliko vozi i toliko eksplodira. Nije da se zalim, nego eto ne shvatam.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
SIN CITY: A DAME TO KILL FOR (Comic-Con Red Band Trailer)
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Ochigledno si ga gledao prilichno povrshno, chitavu trilogiju zapravo.
Drugi dio gdje je toboznji pokretach koji pominjesh najsnaznije gurnut u prvi plan, chak ni tu nije pravi Spiritus Movens. I tu je sekundarnornost.
Primarna stvar, primarni pokretach za sve Maxove, a posebno drugi je -"Loneliness of the long distance runner.."
I upravo zato ga mnogi navode kao najboljeg, jer je tu "Putovanje" najchistije i najjache dato.. (poster u sobi u South parku govori o tome).
Ne znam da li bih izdvojio drugi kao najbolji, mozda i jeste, ipak, sva tri su odlichna. Svaki na svoj nachin. (I pored sve naivnosti vremena u kojem su nastali). Ali ono shto im je zajednichko i sto maxa chini maxom je epska Gibsonova harizma i "Usamljenost jahacha na duge staze".
Chak i antologijski Fallout (igra) je chitav na ledjima MMaxa, ne samo vizuelno, vec i sushtinski, i tamo je ista stvar, opet je glavna linija -Loneliness of the long distance runner..
Sto se tiche novog MMaxa sanse da bude iole blizu starog su nazalost jako male. No dobro, ajd da vidimo, da mu damo shansu, (prije nego razochara strasnije nego Prometej). (Moze li ko da vjeruje da je isti chovjek snimio Blade Runnera i ono?!? Guess da su godine u pitanju, shta li).
Mozda sam se pogresno izrazio. Nisam mislio na spiritus movens, nego na jednu od osnovnih premisa post-apokalipticnog svijeta koji je Miler smislio: Nema puno goriva i ljudi se ocajnicki bore oko njega. I zato mi je bilo veselo vidjeti trejler pun vožnje i eksplozija. Ponovo kažem da se ne žalim, čovjek ima svoju estetiku koja mi se svidja.
Btw Prometej nije Skotova greška, ili barem nije Skotova greška koliko je Lindelofova.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Ah, pardon, mislio si na novi. Kao sto rekoh ne nadam se mnogo, ali, meni makar, vise od tog sto pominjes smeta furachina i pure drnadachina, -cukanje po glavi, gledajuci trailer lichi na to. Plasim se da je banalizovan i sveden na fast&furious. No, ajde da givnemo nigga a chance..![]()
A kontraverzni titan, tvorac chovjechanstva po R. Scott-u.
Nemoj plz, nema opravdanja, lise par stvari, sto dobrih ideja/premisa, sto dobrih izvedbi M. Fasbendera, apsolutno sve je za zaborav i to kad se ima bas pozitivan stav. Bas steta. (zamalo bih nick promijenio kad ono vidim).
Interstelar trailer
Samo ukucajte broj 7201969 što je datum slijetanja Apola 11 (20. jul 1969).
http://www.interstellarmovie.com/index-intl.php
Jedva cekam
Nije trailer ali je veoma zajebano - pogotovo na kraju.
ahahaahaha. Jedva čekam
Koga interesuje izašao je 1080p Captain America (vidio sam na HD-BITS.RO)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks