stiglaaaa, huawei modem
![]()
Meni su dosli sa kablom do ispred zgrade evo ima 2 i po godine pa jos nista a to sve na 100 metara od T-Coma preko Morace :nightmare:
I ja isto tako
Podgorica Podgoricanima!
I ja placem ovako sa mojim upload-om a optika ce mi doc kad udjemo u EU... Ono... uskoro...
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
Ada ne cekajte no zovite, $ecam se ja sam im vodu vadio za taj ruter, posle 3 dana su mi ga donijeli da me skinu s grbache![]()
Meni nakon praznika postavljanje![]()
Mene cudi sto nisu stari ponijeli kad su taj novi stavili...
Poslato preko goluba pismonoše
Do Not Disturb.
Ugradise je danas meni konacno..
Do utorka/srijede ce doci tehnicka podrska da prespoji to i odradi sto treba
Zgrada. Stiglo!
Crni Huawei modem
Last edited by Draka; 29-07-14 at 13:23.
Odličan, i više nego što sam htio![]()
Inače, tolika je gužva oko optike, da mi je modem instalirao i postavljao momak koji radi kancelarijski posao.
Reče mi da su dostinu mobilisali na teren oko instalacije, jer ne mogu sve postizat'
E da, pitao sam za kuće, vas što zanima. Potvrdio mi je da je postavljanje optike u kuće U PLANU! Samo što je naglasio da je stvarno pitanje kada će to biti, jer su im zgrade primarne..
Opticki vod prolazi tik do naseg naselja, i vodi u zgrade, jos uvijek nema volje da se dovodi u kuce, ako se nije sto promijenilo, uredno smo se prijavili, ali niko ne zove.
koja je najbolja opcija za jednu kancelariju kojoj treba internet i fiksni ( pretpostavljam onda treba ubacit i extra tv) i po kojoj cijeni. kancelarija je u centru
f6
Sta znaci taj ping meni je 15 ms je li to lose lol..
PROFIL VISE NIJE AKTIVAN!!!
Ada ne moze ti bolji od tog.
Forever young, i want to be forever young
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks