Page 136 of 702 FirstFirst ... 3686126132133134135136137138139140146186236636 ... LastLast
Results 3,376 to 3,400 of 17549

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nocas Noqueira vs. Johnson?

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

evo link za early prelims,pa cu kasnije postavit i za ostalo

http://www.coolsport.se/nfl-live-streaming-1.html

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

evo rezerva ako ovaj zasteka ili prekine prije glavnih borbi

http://www.vipboxeu.co/boxing/238544...am-online.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kakav nokaut Johnsona.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

meni je Gustafson omiljeni borac. i prvi mec protiv Jonesa je bio njegov. posto gledam fight channel, oni ne prenose live meceve nego sve u snimku, je li? par puta sam se prevario cekajuci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Zadnje sto sam gledao LIVE na FC je bio Glory 14 u Zagreb, kad je CroCop "pobijedio" Remyja Bonjaskog. A ovo ostalo su sve snimci valjda. Ima, pocevsi od septembra dosta dobrih zakazanih borbi poznatih imena, ali pitanje je dje to ima uzivo da se isprati?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sudije su dale 49-46, 49-46, 48-47 u korist Lawlera, znaci ne mogu da vjerujem kakva glupost, totalna nepravda na browna koji je zadao mnogo vise udaraca u predjelu tijela i glave i kontrolisao borbu u vecem dijelu vremena, istina lawler je imao takedown, e sad kad im pogledas face rekao bi da je lawler razbio browna ali to nije mjerilo, ja licno gledajuci ovu borbu sam mislio da ce mat brown biti pobjednik, najgori scenario mi je u glavu bio da ce izgubit by split decision.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

mozda je trebalo da bude split decision,ali svakako je Lawler bio bolji,i ako mi je Brown mio borac i dobar borac

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,819
    Thanked in
    918 Posts

Dogovoren povratnički meč Anderson Silva-Nik Dijaz 31 januara 2015 godine
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jones vs Kormier? Sto mislite? Ja mislim da ce Kormier lagano da dobije...

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Ne mogu da zamislim Cormiera da izgubi neki mec,makar neko vrijeme...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne moze Jones protiv Cormiera u rvanju i na parter, nikako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Zna li neko nesto o ovome?

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

neko se igrao sa fotosopom,smorili su vise sa fedorom...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne mogu nikako s Fedorom smorit ljudi. Na fb-u postoji grupa MMA Magazin, oni koliko toliko prezentuju neke vijesti odatle, izmedju ostalog i to da je Fedor rekao da bi se borio s Velaskezom da je na vrhuncu karijere kao on..
    Fedor je ipak obiljezio jedno vrijeme, jednu epohu i bio kompletan borac. Malo ko od njih ce biti takav. Svaka cast Cainu i skidam mu kapu, ali, kad je on nekome, npr. izvuko polugu? Sto se tice Werduma, njemu bitno da zalegne i da vata na armbar ili choke... nije to nesto posebno interesantno ni impresivno, nije kompletan. A to sto je na taj tacin dobio Fedora, jbg, desava se svima greska ali mozda se on (Werdum) i bojao da ako ostane na noge da ce da dobije batine.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

bravo u pravu si,bio je broj jedan svoga vremena,i treba ga pustiti da pociva u penziji... u pravu si i da se desavaju greske,da izgubis tako sto ti werdum izvuce polugu,da te premlati big foot kao vola u kupusu,da te deklasira henderson,i tako to... desava se to najboljim borcima svih vremena...
    ne sprdaj se dusane srece ti ! glupo mi je da raspravljam na ovu temu. a ove iz mma magazina sto svrsavaju na fedora necu ni da komentarisem,smorili su sa njim !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Jesi li se ti to nesto osjetio prozvanim ili unervozio? Pa ovo i sluzi za diskusiju. Nema potrebe za nervozom. Svi imaju los dan, pa i ovi veliki kad gube, i mi isto.
    Nema potrebe unositi neku nervozu, cinjenicu su to sto sam napisao. A ne sprdam se, pricam normalno.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    18 Posts

znaci kad je fedor dobijao na poluge, to je bio vrhunski bjj, a kad je werdum njega dobio polugom, to je bila greska fedora?

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Quote Originally Posted by Dusan. View Post
    Jesi li se ti to nesto osjetio prozvanim ili unervozio? Pa ovo i sluzi za diskusiju. Nema potrebe za nervozom. Svi imaju los dan, pa i ovi veliki kad gube, i mi isto.
    Nema potrebe unositi neku nervozu, cinjenicu su to sto sam napisao. A ne sprdam se, pricam normalno.
    Svi smo voljeli da gledamo Fedora u Pride-u,ali to je davno proslo,budimo malo realni,MMA je toliko napredovao od vremena Pridea da danasnji prosjecni borci bi lako izlazili na kraj sa tadasnjim vrhunskim borcima. Glupo mi je sad uporedjivati Fedora,Minotaura,Cro Copa i ostalu istrosenu staru gardu sa trenutno najjacim borcima. Kad prodje vrijeme Velasqueza,Cormiera i ostalih,kad se penzionisu budi siguran da ih necu pominjati svaki dan kao sto MMA Magazin pominje Fedora i svaki uboga dan izbaca nesto o njemu,dosadi to brate. Ne znam koje si godiste i od kad pratis ovaj sport,ali ja ga pratim od samog pocetka,dok nije ni Pride-a bilo,pa znam o cemu pricam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by bulit View Post
    znaci kad je fedor dobijao na poluge, to je bio vrhunski bjj, a kad je werdum njega dobio polugom, to je bila greska fedora?
    Ja kazem da je Fedor bio kompletan borac, i sa bjj, i sa nokautima, i sa svim tehnikama koje su se upotrebljavale, i on je pravio miks istih, dok je recimo taj Werdum fokusirao se na parter i poluge. Ja ne kazem da je to lose, samo nije toliko impresivno i interesantno. Mislim da vecini ljudi je interesantniji i bolji mec koji se zavrsi nokautom ili dobrim batinama umjesto pobjede sa polugom posle 2 minuta. Izvesti polugu je isto umijece, nije da nije...ali, mislim da znas sto ocu da kazem.

Quote Originally Posted by chochek View Post
    Svi smo voljeli da gledamo Fedora u Pride-u,ali to je davno proslo,budimo malo realni,MMA je toliko napredovao od vremena Pridea da danasnji prosjecni borci bi lako izlazili na kraj sa tadasnjim vrhunskim borcima. Glupo mi je sad uporedjivati Fedora,Minotaura,Cro Copa i ostalu istrosenu staru gardu sa trenutno najjacim borcima. Kad prodje vrijeme Velasqueza,Cormiera i ostalih,kad se penzionisu budi siguran da ih necu pominjati svaki dan kao sto MMA Magazin pominje Fedora i svaki uboga dan izbaca nesto o njemu,dosadi to brate. Ne znam koje si godiste i od kad pratis ovaj sport,ali ja ga pratim od samog pocetka,dok nije ni Pride-a bilo,pa znam o cemu pricam...
    Ne osporavam tvoju pricu apsolutno. E ovaj put se slazem sa tobom. Samo mislim da su ti borci koje si naveo, CroCop, Minotauro, Fedor, i ti malo stariji poceli sa promocijom tog sporta. U smislu da je od njih krenulo sve. I ma koliko god bili u sjenci ovih novih i uspjesnih boraca, mozda i kvalitetnijih jer se vremenom sve usavrsava, da oni ne mogu pasti u zaborav.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Ovo u vezi Werduma,njegovih poluga i njegove dosadne borbe,kako ne zna nista drugo,preporucio bih ti da opet pogledas Werdum Vs Nelson ili Werdum Vs Browne

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovdje se slazem. Werdum je drasticno popravio rucnu tehniku i kompletniji je borac nego prije. a sto se Fedora tice, on je ipak najveci svih vremena. bilo bi ga dobro vidjeti protiv danasnje garniture teskasa. licno mislim da bi sa Velaskezom tesko izasao na kraj, a sa ostalima ne bi imao previse problema.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by chochek View Post
    Moras uzet u obzir da je on u to doba stvarao ono sto se danas naziva mma-om, znaci lik je na svoj nacin postavio neke standarde I kolko god da neko nije njegov fan treba da oda postovanje zbog toga sto je mnogo uradio za mma.
    istrajan budi.

Page 136 of 702 FirstFirst ... 3686126132133134135136137138139140146186236636 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)