Uždi se Hamilton
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Hvala![]()
Uždi se Hamilton
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Bolje imat no' nemat....
Ne mogu da vjerujem..bolje da nisam ni gledao..pi.
Ahahahahahahah Bjanki brzi od Raikonena
Najgori sampion u istoriji F1, kako mu se Alonso sprda s glavom, bas lagano, cak i ne forsira.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
I sad ce neko da mi kaze kako se sve ovo Hamiltonu desava slucajno.
a dje nece provala oblaka![]()
Nadam se da su u Mercedesu srecni, Rozberg im je prvi, Hamilton zadnji, super, bravo, ekstra.
opet teorije zavjere![]()
She is only here to annoy herself!
A sjutra ce opet hamilton da se sprda po stazi sa ovima koji voze one rage od bolida (u poredjenju sa mercedesom) i onda ce da pocne prica:"kakva voznja hamiltona, bla bla bla..."
Vrlo tesko, Hungaroring nije Hokenhaim, vrlo je uzak. Hamilton ce moci da pretekne po jednog na pravcu i onda da gusla za sledecim cijeli krug do ciljne ravnine i sve tako. Stavise, mislim da ce sjutra da se slomi, tj. pucanje gume, lomljenje branika i sl. jer je staza uska, a on ce ginuti.
Gledam sad konferenciju posle kvalifikacija, Rozberg srecan, puca od srece jer se ovaj uzdio, uzdio ga grom sjutra
A treba li da place jer je uzeo pol i sto mu je glavna konkurencija na zracelju karavana?Sprdas li se to ?!
treba da ga zali 40 dana izgleda
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
i na treće jutro da mu dođe...
She is only here to annoy herself!
Vidjecemo na kraju ko ce se smijati...
Rozberg se fino pokazao ove sezone (borio se vazda i prolazio kroz mind games mnogo bolje nego hamilton)), ali po mn on je da kazem prosjecan vozac koji ce vjerovatno osvojit ovu titulu zbog tog bolida ali nije to taj kvalitet, jer ipak 95% uspjeha lezi u tom bolidu.
Sent from iPhone
Zelja mi je da NAJVECI provoza ovu Mecu kroz Hungaroring, kakav bi to mindfuck krug bio.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Lako je prolaziti mind games kada imas pouzdan bolid, ali bih volio vidjeti Rozberga sa dva odustajanja i dva kvara u kvalifikacijama, ja vjerujem da bi od Hamiltona bio duplo nervozniji. Juce slusam intervju Hamiltona posle ispadanja, dok su jos Q3 trajale, covjek prica normalnim glasom, nisam mogao da vjerujem da je stalozeniji nego recimo ja![]()
Nisam to ispratio, ali iako ne simpatisem hamiltona bilo bi bzv da nico osvoji titulu
Sent from iPhone
Kakva trkaaa,bice svega do kraja![]()
A vrijeme je vise da se ima sto pogledati i u F1.
Doktor profesor Alonso!
Britneyyyyyy :lolblue:
Kakva je ovo ******* za Rosba i komplet Mercedes!
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks