Conte se nije prosipao protiv polu-ameterskih ekipa.
Alegri je tip koji je pustio Pirla na onaj nacin, dje god da je stigao pljuvao po Juventusu i onda prihvati da bude trener toga kluba. Beskicmenjak jedan obicni, koji ce da upropasti jedan odlican tim.
I don't get lucky. I make my own luck.
A nece upropastit, nije on najgori trener svih vremena.
Ali ako misle da sa njim da prave neke rezultate crno nam se pise.
Pa bio mi je on u glavi, kao i kum (sto je slavno porazen od Azerbejzana)...Ali Alegri mi ima facu kapetana Bertorelija "Vota mistejka aj mejka"![]()
Ja jos ne vjerujem da postoji klub koji je zainteresovan za usluge Alegrija. Posebno klubovi poput Juventusa. Zamislite na sta bi licilo nedje tako da Brna bude pomocnik Alegriju ili obratno. :lolblue:
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Kakva scena sad na sport1... neka prijateljska utakmica St. Pauli Celtic i udje neki gologuzan na kraj utakmice i poče da trči a kamera ga zumirala... jedno min. ga je pratila u stopu da bi pošto su ga ufatili redari dali usporeni snimak dje landara ... posle mu obukoše Škotsku suknju i uz aplauze i otpozdravljanje poblici konačno izadje sa terena ... nevjerovatno ...
![]()
deuscroix
E kako ce Alegri ugasit pojedine, ukljucujuci i mene, zbog ovih posalica na njegov racun.
Nece Juve da se otvori, ali kad bi se samo "malo" isprsili za nekog ofanzivnog veznog , napravili bi ludnicu kroz LS.
Slavice se Alegri po forumu, pazite sta vam kazem. Sve i da ne uzme titulu, dogurace dalje nego Conte u LS.
Nisi morao ulazit u detalje kad sam ja već sve prepričao![]()
deuscroix
Noćas Inter vs Real ( 00:10, Arena sport 1 ), kod Madriđana Isko, Bejl, Karvahal, Lopez i Iljaramendi iz prvog tima ostalo sve iz Reala B.
Inter Milan-Real Madrid:
D.López; Carvajal, Pepe, Nacho, D.Llorente; Illarra, Medrán,Isco, Lucas Vázquez; Raúl de Tomás and Bale.
Bench: Jesús , Pacheco, Derik, Omar, Marcos Llorente and Sobrino.
znam da je prijateljska i sve. ali Man United se bas sali sa viceprvakom italije.
Miralem.
Gigs u nevjerici. :lolblue:
ovo samo u italiji ovaj fudbal moze da prodje.![]()
Žao mi ovoga golmana, ne bi trebalo da ovo preživi kod "Fan Hala".
Bulit, ovo je pripremna utakmica.
Aooooo, kakva golcina..
Mislim na Bejla..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks