Tacno BugiPola ljudi odje ne koci na motor, no na golu kocnicu.
Užitak da tek poslije 250.000km zamijeniš kočione diskove, ili poslije 100.000 gume...
Nemaš pojma kako je to dobro...
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2 i9502
Tacno BugiPola ljudi odje ne koci na motor, no na golu kocnicu.
sent from tabure
Aj sad ga je mozda Bugi precerao, al zna se na sta je mislio. Mogu ja da letim i 100 oko savnika, zaletim se, pa kocnica pa se okrenes na onu serpentinu, pa opet puni gas jedno 10 sek. pa kocnica i sve tako....al cemu vodi takva voznja ?
sent from tabure
Oćeš da ti slikam ovaj set koji je na 42.000 km? 4season gume..
Kada pitam ljude koliko sam po njima prešao kažu od 10.000km do 15.000km
Tacno tako...
Recimo ja od NK do PG lagano 80km/h bez gasa vozim oko 20km.
Ljudi oko mene lete..
Ja od Nk-pg pretisnem kocnicu mozda 2 puta,a 90% puta vozim 100-110(slabo dje idem 30 preko ogranicenja)
Добро , некима је сморно једним гасом да возе
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Evo slike guma na preko 42.000 već prednje i zadnje...
Mogu mislit kako ti je po kisi sa ovim gumama, pogotovo kad znamo da W201 drzi kao Zastava. A i ne vjerujem da su bucne.
TAKUMI
Uptavo sam to htio da kazem. Mogu misliti koliki bi ti zaustavni put po Podgorickom bulevaru biopocnes da kocis ispred Maxim zgrade i taman kod rampe KBC usporis da uhvatis raskrsnicu
Sent from my TELEFON using VIP TETRAPAK
Bugi, koji ti je ovo brend guma? I ovo sto ovoliko prelazis je jer vozis po ravnici PG-BR pretpostavljam, vozi ti PG-CT-BD pa da vidimo koliko ce ti trajat :-)
Možda kada bi ljudi držali brzinu od 40km/h koliko je ograničenje na bulevaru kao Fred Flinston bi svako zakočio. Pogledajte gore šta ja pišem o brzini,pa će vam biti jasno. Mogu one gume iz formule 1 za kišu da stave nekom zakucaće ga..
Sava All (4) season...
Zahvalna guma, nije bučna, "ne linja se" ne plaćam zamjene 2x godišnje...
Inace je relacija PG - NK zadnjih par godina. Nije kao PG-CT ali...
more li ovo u snijeg kudj?
Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока
Na snijeg da, ali kisa i led - voda.
TAKUMI
Zivo me interesuje kako bi se proveo kad pane kisa na bulevar u BD,mene na nove toyo gume pa zna abs da mi lupka pod pedalu,i to na brzinu 40km/h a ne smece od all season.Jednom smo stavili to na kombi i kad je pao snijeg ponasale se kao *****,i od tad nikad vise
Vidi, all season su potpuno OK, ali ako je Conti, Bridge, Toyo...
TAKUMI
Probao sam čuveni bulevar. Ništa strašno.
Inače dobar ti je ABS kada se pali na 40 na sat. Kvalitet je to, mora da nije Mercedes.
Prije ovih sam imao Kontinental, i osim što se Sava više za nijansu više čuje i što je Kontinental za 30% skuplji ja ne viđeh razliku.
Jesu prve godine,al opet niti su dobre ni na suvo ni na mokro a tek nisu dobre u snijeg...I to jos sava...Znam momka koji nije mijenjao gume na auto od kako ga je kupio,evo 8 godina,a ni tad nisu bile nove vec ih je polovne uzeo.Znaci li to da odlicno cuva gume ili ga za iste boli *****?
Mogu zamislit kako ti se ponasaju gume pri naglom kocenju ili pri eskiviranju...
Znam ja i jednog što je imao mrmota koji mu je uvijao čokoladu u omot. Šteta što ti mrmoti ne žive dosta...
Ti ne razumiješ da ja idem 60km/h, ne nabijam se u branik da što prije neđe stignem, ne vozim trke... Fala Bogu nema jelena na putevima za eskiviranje..
Ne vozimo svi isto, prihvati ti, znam da je tesko...
Ovo nije w201
Last edited by Bugi; 27-07-14 at 17:59.
Nista gluplje ne cuh,znaci po tvojoj konstataciji-nema potrebe da naglo skrenes ili kocis ukoliko neko tebe ide u susret i upada u makazice?
Slabo tebe ide ta voznja kad tako razmisljas prijatelju,ne bih volio da te sretnem u nekoj kriticnoj situaciji iako ides 60km/h.Ponavljam,ne moras ti biti taj koji jurca,vise se gine od onih sto ti idu u susret
Ne znam ko je opasniji, nevozači ili neotkriveni F1 vozači u laminama od kola sa ćelavim gumama.
Prijatelju sigurniji sam u sebe kada kažem da idem preko Šavnika na Žabljak 50 na sat nego u tebe koji pišeš da ga ne spustiš ispod 90..
Može da ide ko oće u susret ja ću bolje reagovati od tebe f1 testnog vozača za područje Balkana.
E to bih volio da vidim,i ja se ne *****m sa autom,vec pricam za voznju kamionom.A tvoj mentalitet i stil voznje je bas extra cim vozis ovakve gume po 100.000 koje su vjerovatno od plastike duzi period bile
To je ista ona prica o potrosnji,kako vam auto 4l ne moze proc...
Gume koje gore na ove nase zhege +all season gume(opste poznato kao najvece smece od guma)+savine gume=recept za katastrofu
A ti se tjesi kako ti izdrze gume po 100.000km i to jos na zadnju vucu,po meni si ti veci kamikaza nego sto cu ja ikad bit
P.S. kad budes presao upola kilometraze kao ja javices mi se da pricas o voznji,da ne pominjem voznju pod pretovarima i to po x2 vise nego sto je nosivost vozila.a ovo za F1 vozaca necu ni komentarisat,jer to moze samo dijete rec
Sve prica rekla kazala..
@Cena, vozi ti kamione nemoj se vise u mercedese petljat, i ne sreo te ja nikad kod savnika da mi stotkom ulijeces u one krivine![]()
sent from tabure
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks