Danas sam radio tehnicki kod Rogosica. Preko poznanstva su me zvali kad su imali lufta, inace se uzima br za cekanje kao u banku pa kad ko dodje na red. danas nije bilo guzve ni na vidiku.
prvo provjera gasova, pa pritisak u gume, prozori i kvake i pojasevi, vratanca od rezervoara, zatim kocnice nozne i rucna, naprijed i nazad, zatim signalizacija svih sijalica, i na kraju svjetla kratka i duga na neki aparat kako bacaju snop. iskopirali su atest sa masinskog iako je plin vec zaveden u saobracajnu ranije.
imao sam napuklu stop lampu, soferka od kamencica napukla u obliku znaka mercdesa sa kracima o 1cm i losu sajlu od rucne koja je zakovala bas u momentu kad su je natezali.
u roku od 48h treba da zavrsim rucnu inace se opet radi sve ispocetka a ovako samo dopuna toga sto nije valjalo. zamijenio sam sajlu vec danas tako da ce sjutra bit sve gotovo.
auto je audi 80 1991 god, i dajem preporuku da ovdje odradite mislim da necete imati problema.
sjutra kacim spisak stvari koje se zvanicno provjeravaju, meni od toga ni 30posto nisu gledali
edit:
free upload pictures
Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока

Reply With Quote
Bookmarks