Ja isto mislimvolio bi vidjet jacare vs weidman
Sent from my iPhone using Tapatalk
Weidman bez nekih vecih problema...
Ja isto mislimvolio bi vidjet jacare vs weidman
to bi trebalo da se dogodi,nego isto mislim da je trenutno i za njega jak,ovakav osjecaj sam imao i za Caina prije nego je postao sampion,mislim da ce i Weidman dosta dugo drzati pojas
Ja mislim da neće Weidman izdominirati Mačidu. Može pobijediti bodovanjem tijesno. Navijam za Mačidu, nikako ne mogu da varim nečovjeka koji onako slavi pobjedu usljed onakve povrede protivnika. Ne bi bilo srećnijeg da mu Mačida promijeni reljef lica
Revans mec između Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona najavljen za 27 septembar
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Weidman je kao sto sam i ranije rekao bio dominantan,ali i pored toga zaradio je vise povreda nego Machida...
Velasquez vs. Werdum? Zar stvarno Werdum misli da ima neke sanse? Osim tog partera ali uz Cainov kardio nema sanse. A sto se tice Gustafssona i Jonesa, volio bih da ga Gustafsson prebije, ima nesto odvratno i prepotentno u onom Jonesu.
ziva istina, medical suspension mu je do januara 2015, usled povrede vilice, lakta, rebara i clanka.. izlupao ga je machida pofino, mada zasluzeno je pobijedio weidman, sto jes jes.
velasquez je favorit ali ne preveliki, ne bih ja podcjenjivao werduma, pogotovo ne njegov dziju dzicu koji ce biti sigurno bitan faktor ako se borba svede u parter.Velasquez vs. Werdum? Zar stvarno Werdum misli da ima neke sanse? Osim tog partera ali uz Cainov kardio nema sanse.
Last edited by 1ucid; 13-07-14 at 17:51.
istrajan budi.
Cain jeste favorit, vjerovatno ce dobit, ali isto tako sam siguran da Werdum nece dobit bas nikakve batine.
Werdumu je parter majstorija, ali nije to draz borbe. Ne moze ispratiti Cainov kardio. Volio bih da dobije batine. Ima neki odvratan nacin borbe isto kao Machida.
Nisam to rekao. Nego nema tu ljepote. sve je to meko, bez zesoke ofanzive, bez srca. ogromna taktiziranja.
Werdum me razocarao protiv Alistaira sa onim lezanjem. Ono je bruka MMA.
Machida je dobar borac. Nikad nije izdominiran. Jeste izgubio, ali je ostetio Weidmana opasno.
U pravu si da je mec bio smor zesci ali meni licno je mnogo veca bruka mma lik koji koristi steroide I takmici se u trenutno najbolju organizaciju. Znaci da ti je nivo testostarona 15 naprema 1 u odnosu na prosjecnog covjeka, to je preveliko varanje da bi borac koji se bori protiv njega mogao to da zanemari, jos je to bilo u doba strikeforce-a kad overeem nije uopste bio testiran.
istrajan budi.
Kad je Fedor izgubio protiv Bigfoot-a isto se spekulisalo da je ovaj bio na steroide. Overeem je jak u prvoj rundi, posle se izduva i nije neko ko je poznat po kardiu i izdrzljivosti. Pa vidjeli smo kako ga je Bigfoot dokusurio nakon sto se ispuvao posle 15 udaraca.
Overroidova borba protiv Shoguna je najbolje pokazala njegov kardio. Dominirao je nekolike runde, a onda ga je Shogun pobijedio. Overroid je tada imao 93 kg.
U Pride-u? Shogun je izdominirao na kraju. Overeem kao i obicno, se ispuvao.![]()
slika od danas
bogme dobro izgleda i bez steroida
Najbolje bi bilo da otvorite temu "slike mma boraca"
istrajan budi.
Jok. Postavljamo samo sampione.![]()
Gustafson povrijedio koljeno,uskace Cormier protiv Jonesa...
DC uzima pojas !
Gledao sam sinoc Gustafsona protiv Thiaga Silve, na Fight Channelu, jak je Gus... isto malo antipatican ali mislim da moze protiv Jonesa.
DC uzima pojas sto posto.
Cormier trese Jonesa![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks