Ofkors. Pretičeš kolonu, tj 2 ili više vozila.
Je li prekrsaj preticanje tri vozila koja se krecu brzinom od 50 na sat na putu dje je ogranicenje 80?
Ofkors. Pretičeš kolonu, tj 2 ili više vozila.
To je najgore smisljen prekrsaj ikad. Juce jedan oce sve da nas izgura kako bi nas pretekao jedno po jedno.
evo npr sinoc sam isao iza fabionia kroz kokote. ulazimo u pg, guzva mrak, znaci ono ide se lagano. prvo nas je imala jedna korsa slomit, onda je brat sa ml-om izmisljao trecu traku za sebe kod vuk petrol...
f6
Zbilja da li se i 2 vozila smatraju kao kolona? Ja sam vazda po 2 preskako. Ako je i to kolona onda bruka kad niko ne drzi odstojanje, nema sanse da se ubacujes iza svakog vozila 1 po 1.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
2 i vise je kolona tako da je odgovor da.
f6
Otkad je to dva vozila kolona? Sem ako nijesu što mijenjali u zadnjem zakonu, kolona je uvijek bila 3 i više vozila.
moja greška tri ili više. ( al je autobus kao 4 auta a nije kolona)
ogromna guzva je bila sinoc, pi
f6
Član 7, stav 82:
kolona vozila je niz od tri ili više vozila koja su prekinula kretanje da bi postupila po znaku ili pravilu kojim se reguliše saobraćaj ili se kreću jedno za drugim istom saobraćajnom trakom u istom smjeru čiji je način kretanja međusobno uslovljen, a između njih ne može ući drugo vozilo bez ometanja
Odlicno to je to.. I ja sam bio ubijedjen da je 3 i vise ali sa kim sam se god vozio kaze mi ne smijes ni 2, samo po 1 pa me zabrinuse![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Kolona su vise od dva vozila u slucaju da je jedno vozilo kamion onda je kolona on i jos jedno vozilo.
Tako je.
TAKUMI
Ne znam imam li Ja neku fobiju, ali poslije citanja ovog topika zabrinem se ko je sve u saobracaju...
Zna li neko da mi kaze dje da predam zalbu za kaznu,ili za sudsko odlucivgnje,tamo kod masinske ili tamo kod osnovnog suda. Neko mi kaze jedno,neko drugo,ima li ko da je to predavao u skorije vrijeme.
Po prvi put to radim,pa malo pomozite vi iskusni :-)
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Budućnost
Dje je ulaz u osnovni sud pa u tu zgradu sa lijeve strane ulaz na 9h gledano ispred osnovnog suda...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Sud za prekrsaje, sa strane osnovnog preko puta amsterdam
Pun
f6
Jedno pitanje
kupio sam auto od jednog momka iz Budve. Auto se vodi na njega. Ja sam pravio neke prekrsaje, nepropisna parkiranja (stavljali mi one kazne pod brisac), jednom utekao sa parkiga sportskog (jer me digao pauk). Blizi mi se registracija. Mogu li sad da odjavim te tablice i da prevedem auto na svoje ime i da dobijem druge tablice, jer ne znam dal cu morat da placam te kazne? Ima li neko da je imao slicno iskustvo pa da me posavjetuje sto da cinim?
Velis da ga uvalim ovome, sam je kriv sto budali dozvoli da ne prevodi auto...:-)
Svakakvih ljudi ima.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Utekao sa parkinga sportskog...Svaka cast,samo naprijed
Last edited by John Cena; 23-07-14 at 15:50.
Zvacu te ako mi pauk ponese auto![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks