Onaj duel Vettela, Lojzeka i kojejosbio je bio spektakularan. Skinuo Vettel obojicu sa 2 tocka van staze!
Opet su zajebali Kmicu.
Kakav debil od masse sto je ovo....Premilo mi je za botasa
Fina borba riciarda i alonsa,steta sto niej duze trajala.Ostatak trke dosadan
Onaj duel Vettela, Lojzeka i kojejosbio je bio spektakularan. Skinuo Vettel obojicu sa 2 tocka van staze!
Opet su zajebali Kmicu.
TAKUMI
Da i izcukali raikkonena na stare gume posteno,lakse je bilo da su mu skinuli prednji stabilizator no sto su ga lomili malo po malo
Kimi samo smeta ostalim vozacima.
TAKUMI
Ocigledno je da nema konkurentan bolid.. Trka nije bila losa ali nije mi jasno zasto nije izasao safety car kad se okrenuo Sutil,moglo je da bude neizvjesno do kraja..
da bi Njemac dobio u Njemačkojda je izašao safety hamilton bi imao velike šanse da pobijedi
She is only here to annoy herself!
Kenjas Vili.
Slazem se sa NSX-om,a i milo mi je sto je dobio,jer mi je Hamilton odvratan namrtvo
Sta kenjam? Zar ne smeta?
TAKUMI
Vjerovatno je njegova greska sto ga debilni ferrari drzao 4 kruga duze na stazu nego sto je trebalo?Iako je 2 rekao da gume KURCA ne valjaju?Sprdas li se to ?
I sto je onda napravio kad je dobio nove gume?
TAKUMI
Sta nije nista?Tebe kad iznerviraju na posa ti radis jednako?Daj molim te nemoj mi te price za malu djecu...A inace mu je prednji stabilizator bas ono zdrav bio
Hamilton je danas vozio bravurozno, a neizlazak Safety cara je sramota za ovaj sport.
Sramota za ovaj sport je kad su jos Sumiju poceli da izmisljaju pravila.
Forever young, i want to be forever young
Baš dobra vožnja Hamiltona, al na momente nepromišljena kao kod onog duela sa Batonom. Mogao je da use*re trku britancu, a i sebi. Neizlazak sejftija sramotan, redari koji pretrčavaju ciljnu pravinu da bi izgurali auto su bili kriminalni. I još se sve odvija u Njemačkoj.
Izuzetno mi je milo zbog Botasa. Masa kad ga ne ćera maler, ima momente kad se ne pita mnogo s glavom. Uništio je trku prije svega Magnusenu, a zamišljam kakvo bi to bilo ludilo da su mladi danac i Masa ostali u igri za ove naprednije pozicije do kraja. Ferari opet trokira, kako ih je samo Fetel onamo obojicu pospremio. Hrabro, čak i malo ludo, pri onoj brzini da izađe sa staze.
Ima li ovaj Auto Bild kod nas da se kupi ?????????????????????
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
bio je...moguće da ga ima i sad
Nadjoh ga.... Ima nesto o NJEMU...
http://vesti.mojauto.rs/Aktuelne-ves...u-uz-Auto-Bild
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
fabija će otkupit cijeli tiraž![]()
Daj vamo sve!
TAKUMI
Hungaroring:
1st FREE PRAC:
http://www.gpupdate.net/en/f1-result...-1-grand-prix/
2nd FREE PRAC:
http://www.gpupdate.net/en/f1-result...-1-grand-prix/
TAKUMI
Ima li ko kakav stream da mogu ispratit kvalifikacije?
atdhe.eu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks