Imam pare na 'fake' PP. Koji nije nikad verifikovan. I koristio sam ga za placanje raznih usluga za koje nije potrebno verifikovanje. To je bilo donekle ok ali nisam mogao da placam na mnogim sajtovima (koj isu zahtjevali verifikovane naloge) niti sam mogao da dodjem do tih para (da ih povucem sa PP).
Iz tog razloga sam otvorio novi nalog kada se PP pojavio u CG. Pokusao sam da prebacim pare ali su provizije bile prilicno visoke pa sam kontaktirao support da vidim moze li to da se prebaci na neki bolji nacin po mene. Tu je nastao 'mali' problem oko razloga promjene drzave i sl. i pocela su svakakva ispitivanja vezano za porijeklo para, potvrdjivanje adrese stanovanja prije, sad itd. itd. sto me stavilo u prilicno nezgodan polozaj gdje ne mogu da dokazem, jel' te, moje 'fake' podatke sa prvog naloga.
Ja sam mislio da ce sve to brzo ici i nisam mnogo mario za to. Sad mi je krivo sto te pare nisam prebacio pa cak i sa tom provizijom ili ih cak potrosio jer se sad bojim da ce mi te pare zamrznuti ili sta vec nakon sto oktriju da sam otvorio nalog sa laznim podacima. Zato sam i pitao jel' jos ko bio u slicnoj situaciji jer znam da je dosta ljudi otvaralo PP pod raznim zemljama godinama unazad...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Bookmarks