ma znam da je vezano za izduvne gasove, zato bih ga poveo na dijagnostiku. Pretpostavljam da se salio za grijace ?
to sto je upalio lampu za kvar i ispisao abgas werkstat ili ti greska za izduvne gasove je vezano za katalizator sonde i sl, kao i egr...
govorim o pasatu koji nece prijavit kvar za crkle grijace....
ma znam da je vezano za izduvne gasove, zato bih ga poveo na dijagnostiku. Pretpostavljam da se salio za grijace ?
Grijach ti je najjeftinije neshto shto moze da ti crkne na njega
Proskisnjavala je garaza malo, i pokupilo kreca i slilo mi se na auto, ne mogu da maknem sa ferijem sam probao? Kako da maknem ovo *****!?
Renault
sirce vinsko, nek neko potvrdi
Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока
nece ostet lak ili nesto, kolko kosta to?
Renault
Koliko moze kostat kad se stavlja u salatu![]()
Imam ti ja vrhunsko sirce vinsko,domace 100e litar,al posto si sa foruma za tebe 99e
Zavrsih limunom :-)
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Znate li nekog majstora u Nk/Pg koji tapacira volane i koliko se krece cijena te usluge?
da načnem temu opet. pa nek ide zivot. ovo vam je zapisnik o tehnickom pregledu i izdvojen dio za stakla. znaci cim postoji moze da vam onemoguci ,, prolazak ,, tehnickog. a to vam je sve u pravilniku o tehnickom pregledu vozila
(a) staklo, odnosno prozirna površina je napukla ili ima
promjene u boji
(b) vjetrobransko staklo i bočna stakla u nivou vozača
su dodatno zatamnjivana
(c) staklo je u lošem stanju
f6
Nece mene niko da slusaSve dok ne bude donesen ZAKON o folijama moze ko pricat sta hoce i ici na rizik, ali je jos uvijek zabranjeno.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Niko vas za folije kaznit ne moze, niti praviti problem na tehnickom jos uvijek.![]()
Kad u alliance ne prave problem nece ni po ostalih shupa
Stanka volanka
Potpisujem.
TAKUMI
Ona kravuljina debela?
Trazila 20 eur za rucicu mjenjaca... Zavrsih za 2 eur kod obucara.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Mozda je krava i skupa,al vrhunski radi
Kad sam ja zadovoljan onda...
TAKUMI
Ja nijesam bio zadovoljan
Dje uzet H7 xenon kit- kvalitetan ( kad kazem kvalitetan onda mislim na xenon kit od prije 4 godine na ocevog pasata koji dan danas ,, cuo ,, nije)
Da, takodje ovo izivljavanje po 60e zaboravite
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Uzmi Kensun sa Amazona.
TAKUMI
Ma ispade da ce mi trebat brzo pa ne mogu cekat dostavu inace aliexpres i cao. Po 15e
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks