Imam lg g2 mini , i trika nema da mogu da sihronizujem brojeve, kako to da odradim ako moze pomoc? I posle dje su mi ti kontakti, kako da ih nadjem? hvala
iGO mi nikad,ali nikad nije našao signal za par sekundi,ali dobro Rakune možda je kod tebe drugačije(nego ako može samo pojašnjenje za"aplikacija nije rezidentna"hvala..)
Imam lg g2 mini , i trika nema da mogu da sihronizujem brojeve, kako to da odradim ako moze pomoc? I posle dje su mi ti kontakti, kako da ih nadjem? hvala
S4 (4.4.2) sam ukljucuje mobile data, sta da radim?
Moze pomoc? Dje mogu kupit cover za Huawei p7?
http://goo.gl/iKkdeE
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
^ Mislio sam kod nas, treba mi sto prije. Ne ceka mi se mjesec dana na bateriju.
--------------------------
Do Not Disturb.
Opucih se trazeci app ovog tipa: Da poruke i pozive od izabranih kontakata ne piste niti ih mozes procitat bez nedje u neki specijalan folder ili pod sifru..Hide pictures - hide it pro je super ideja medjutim ne radi jer opet izbaca poruke na ekran, i tamo i ovamo. Na blackberry je imala sjajna app hide from wife. E nesto tog tipa. znate li koju?
Koristim GO SMS Pro kao default SMS aplikaciju i u njoj postoji ta opcija za poruke.
Sa pozivima nemam iskustva.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Access Denied samo postavi da ti sa tog broja stizu spam poruke
Nadjoh neku bateriju od EVO 3D... Radi bolje n'o ova do sad tako da je to u redu.
Do Not Disturb.
meni na s4 pokazuje da su slusalice prikopcane, a ne da nisu no ih nemamzna li ko sto moze bit?
Zna li neko dje mogu cover uzet za Huawei p7? :-)
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_od...+case&_sacat=0
i za 7.dana je tu..ako je iz UK![]()
Koliko kosta baterija za s4 ? Ovuda kod nas, da ne cekam sa aliexpressa i cuda
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
10e kod mene od 3000mAh..
Obična je 2400mAh
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2 i9502
dje da nastelujem da mi google chrome kada ucita neku stranicu bude u full screenu a ne zumirana...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks