Gledam slike stare Podgorice, iz 1960-70. god i pitam se ima li jos koja lijepa zgrada iz tog perioda da se srusi?
A gdje?
Gledam slike stare Podgorice, iz 1960-70. god i pitam se ima li jos koja lijepa zgrada iz tog perioda da se srusi?
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
Radi li posta danas ili bilo koja knjizara u Pg, treba mi velika koverta?
Ima li u PG kakav ovlašćeni servis za Singer usisivače?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
brzo li ga đa'olisa...
Sell the Vatican, Feed the World!
Držah ga u ruci dok je crijevo radilo svoje, kad se otvori i iz njega pokulja... prašina. Sad ga ne mogu zatvorit.
Ne, nije mi ni ispao, jednostavno se otvorio. Čuš Egipat... Moj stan je čist... relativno.
hahahahahha i ja velim, a on se ljuti...
Koliki mi je stan, dobro imam đe noge ispružit. Okle meni dvorište pa da ga usisavam? Jedino parking, a kola nemam tako da nema potrebe da usisavam tamo...
Dobio sam bio drzavnu stipendiju za trecu godinu(osnovne studije) i sada namjeravam da apliciram opet kad budem upisao cetvrtu godinu(specijalisticke).
Da li treba staviti da sam novi ili stari korisnik stipendije ?
Hvala dobri ljudi :fat:
Ima li ko iz Budve da se bavi prodajom Oriflame ili Avonovih proizvoda?
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
Zna li neko što se desilo sa sajtom striborstrasni.me ?
Zna li neko sa cime da ispoliram ili skinem ogrebotinu na rucnom satu? Dugacka je otprilike centimetar ali nije uopste duboka, samo se vidi trag. Na staklu je ogrebeno.
Probaj kalodontom
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Stavi malo rakije na to
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ima li dje u PG Tempur dušeka?
![]()
Dje imaju kod nas da se kupe one baterije za biciklo, kao akumulator, i ko to ugradjuje na bicikla uopste, i koliko se to para krece?
Izgleda nekako ovako
http://www.oxygenbicycles.com/Images...2013-Black.jpg
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
I cemu to sluzi? Da se puni dok vozis?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
KRKNA kad si zadnji put depilirala noge?
Mislim da ti je pitanje jako neumjesno i zadire u moju intimu.
Kod mene sve cvjeta i buja, testosteron ponajviše, tako da te ne bih više zadržavala.
Pređite na drugo pitanje.
Hvala.
Pa onda nije samo baterija nego i motor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Upalim telefon, pojavi se Nokia logo i posle par sekundi lagano ispari (kao ono televizor kad crkava) i samo se ugasi .. Stavim ga na punjač i ono normalno 'CHARGING', ali nikako da se upali .. rastavih ga čitavog, puštih bateriju i memorijsku da odmaraju malo, opet ista stvar .. što da mu činim, jel umro? Nokia Asha 309, bukvalno ne postoji na internet osim par slika i recenzija tako da nemam što googlat ..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks