a to ocu sigurno, nego da li ja to zavrsavam direktno s prodavcem (aliexpress), ili ce to aliexpress nekako automatski izvsit refund? Jer mi se prodavac nikako ne javlja i ne odgovara na poruke, pa reko dal treba neka njegova saglasnost...
Trebalo bi da dobijes 'dispute' i 'full refund'.
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
a to ocu sigurno, nego da li ja to zavrsavam direktno s prodavcem (aliexpress), ili ce to aliexpress nekako automatski izvsit refund? Jer mi se prodavac nikako ne javlja i ne odgovara na poruke, pa reko dal treba neka njegova saglasnost...
Imas vrijeme za koje ako se ne dogovorite i ne bude dogovora aliexpress presudjuje u tvoju korist,full refund.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Prvi put narucujem pa me intresuje sledece.
HDMI kabal mi kod njih stoji od 11.07. i pise izmjenicna posta, slanje na domacu lokaciju, pa me intresuje jer sam iz PG mogu li ja da odem do poste i da podignem, i da li se to preuzima u onu postu na Drac?
da, na Drac, ali nemoj, mimoices se vjerovatno sa postarom, posto do danas posta nije radila.
To je posta kod zeljeznicke, pa moze tamo da se preuzme. Ali ako je slanje na domacu lokaciju onda poslusaj stevanna
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Meni od 07.07. stoji na postu i ne mrda. Odoh danas, veli imaju tonu posiljki koje nisu razvrstane i svaki dan pristizu gomile pa da se strpim. Lagano reko, nije presa :-)
Sent from my LT30p using Tapatalk 2
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Ovaku su mi rekli u postu
Ako je na izmenicnu postu onda ne moze da se uzme, tek kad se na tracking pojavi express moze.
Pa sto je tacno? Moze li se poc tamo i podignut paket?
Na primorje sam a narucio sam na adresu u pg pa da ne mlatim dzabe. Na njihov sajt mi stoji
16-07-2014 09:16 81003IZMJENICNA POSTARazmjenaPrispjela u Izmjeničnu poštu
16-07-2014 09:20 81003IZMJENICNA POSTARazmjena35-Slanje na domacu lokaciju
17-07-2014 08:35 81003IZMJENICNA POSTARazmjena35-Slanje na domacu lokaciju
Sent from my Pisanje using Tapatalk
Nesto je posta ovih dana zabagovala oko ovih praznika, meni jedna posiljka jos 12.07 dosla na zeljeznicu i oni je proslijedili ka Tuzima na taj datum a evo ni dan danas nema status da je stigla u Tuzi - a obicno je za dan stizala, bas cu danas poci da vidim jel to stiglo mozda su samo status zaboravili da stave.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Da li neko zna kako da na Ebay kupim u istoj prodavnici dva para patika razlicitih brojeva i boje u jednoj posiljci.Ovo pitam zato sto je shipping za jedan par 45$ a ako bi uzeo dva para 50$. Nebi bio problem da kupujem dva para istog broja i boje samo stavim u onaj kvadratic kolicina 2 i shipping mi izbaci 50$.Ako biram pojedinacno broj i boju shipping mi izbaci na kraju 90$.Postoji li neka opcija da izaberem jedne pa druge i da ih stavim u korpu (kao na pr. na SD) i da mi izadje normalna postarina posto
u ovoj prodavnici za svaku sledecu stavku se doplacuje svega 5$ postarina ali ne znam kako ovo da izvedem.
Nadam se da ste me razumjeli
Dogovori se sa prodavce. Imam inače opciju commit to buy i tu ne plaćaš odma, nego sačekaš da ti prodavac za sve stvari od njega pošalje račun najedno
http://www.ebay.com/itm/Converse-Chu...item3f35ae0b73
Ne mogu da nadjem tu opciju pa evo ti link da pogledas.
Inace sam kontaktirao prodavca no me on nije razumio i odgovorio mi je da ja samo kupim oba para i oni ce poslati u jednom paketu.
Posle toga sam mu poslao jos jedan mail gdje sam mu detaljno objasnio sta hocu ali evo dva dana mi ne odgovara.
Da, nema te mogućnosti, kontaktiraj prodavca pa će ti on reći kako. Vjerovatno da platiš a onda ti on refundira dio para ili možda da ti dade neki kupon za popust
Hvala, evo kontaktirao sam ga no mi ne odgovara.
fora je u tome što dosta prodavaca prikaže manju cijenu na artikal ali onda digne dosta cijenu poštarine, pa na kraju dođe na isto.
Pa slabo koji odgovori odma, uglavnom se čeka od par sati do par dana.
Sad mi se pojavilo
17-07-2014 18:05 80000EXPRESSRazmjenaPrispjela u poštu
Posto sj moram do pg svakako sad bi trebalo da se moze podignut kod autobuske jel?
Sent from my Pisanje using Tapatalk
Kao sto rekoh prije...procitaj samo jos jednom:-)
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks