neka zove 1500... isto se meni desilo na 5s, npr pokazuje 3g gore al nije konektovan... pa sam odradio reset network i zvao 2,3 puta i onda je proradilo![]()
Uze mi drug iphone 5c preko tcom-a i nema sanse da moze na net uc preko racuna. Trebaju li podesavanja da se odrade? Cellular data je on a ne mogu nidje APN podesavanja da nadjem.
neka zove 1500... isto se meni desilo na 5s, npr pokazuje 3g gore al nije konektovan... pa sam odradio reset network i zvao 2,3 puta i onda je proradilo![]()
Na iPhone 5, pade mi i puce staklo...Radi sve normalno sem sto me bodu stakla u prste..
Mora li cio ekran da se mijenja? GSM servis?
Mora jer je lijepljen za digitizer(touch)
Sent from my iPhone using Tapatalk
kolko para bole samo staklo? nadam se da je ok cijena, jer se za 50e a i manje moze porucit komplet lcd.....
Koji region stavljate? I zanima me oko kupovine aplikacija da li moze sa nasom Visa karticom ili PayPal-om? Takodje da li kupljene aplikacije ostaju vezane za nalog?
Dajte jos neke Tips & Tricks nesto sto je bitno, uzeh malo 5s da probam.![]()
ja probah sa hrvatska i visa hipotekarne, i nije htjelo....
na kraju sam kupio onaj vaucer itunes od 10$ preko nekog momka iz srb(ima neki paypal koji podrzava primanje para) i onda ukucas samo code vaucera, i imas na stanju 10$ npri trgujes lagano sa US acc
kupljene app ostaju vezane za nalog....
ugl bude na isrbija ljudi da prodaju po 800dinara te vaucere od 10$, uplatis im na paypal i on ti posalje codemislim da je najlakse tako..
Znaci ne postoji mogucnost da se Visom iz nase zemlje kupuju aplikacije? A PayPal da li je probao ko?
mozda i postoji, tj postoji neka fora 100% .... al nek se javi neko drugi![]()
A zemlja tj country/region? Us? Hr?
Sent from my iPhone using Tapatalk
9. Septembra izlazi iphone 6
Sent from my HTC One M8
Ne bude li izasla i verzija od 5.5" ostajem ja na M8. Ne bih se sad mogao vratit na manji ekran trika nema.
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
I ja bih probao taj 5.5 ali mislim da je 4.7 sasvim dovoljno. Imam i ja M8.
Međutim, meni se ne sviđa dizajn od Iphone 6, ako bude kao na ove slike što sad izbacuju ja ga uzimat neću. Nešto mi grdno izgleda pozadi. To mi ne liči na Apple ali ko zna.
Nadam se da neće biti ovakav.
![]()
Love, peace and respect.
Kako podesiti parametre na iPhone 5s na 067? Što je ova muka, nema opcije za APN, itd... SKoro neđe sam imao isti problem, ali ih je on sam od sebe povukao i počelo da radi.
To i mene zanima...
TAKUMI
@mneonly
A dje brate ovakav, ovo je ruglo.(cim nema pozadi nikakvog logoa mozes odma vidjet da je fake)
Ne sumnjam ni 1% da ce biti prelijep, ka i vazda do sada![]()
Ove "najave" vazda pokvare zabavu![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Jos ne radi internet. Ovo je fenomen.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks