Deus Ex: Human Revolution
CPU: 2 GHz dual core
CPU Speed: 2 GHz dual core
RAM: 1 GB RAM (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista and Windows 7)
Video Card: NVIDIA GeForce 8000 series or ATI Radeon HD 2000 series or better
Free Disk Space: 8.5 GB
Je li kome crno od vas da mi posalje link torrenta da skinem skyrim, svaki koji sam skinuo do sad ne radi ... Hvala
Nego, igra li ko The Last of Us ? Utisci?
Taman, ako neko zna da li ima neki fix za ovaj problem: ne mogu Batman Origins da pokrenem tj dobijam samo blank screen, a kad stavim update 1.06 onda mi blokira na verify data.
Imam Rebug 4.46, uglavnom sve drugo mi radi.
fqwerty - treba li ti za pc ili konzolu ?
Last edited by siraj; 16-07-14 at 22:37.
Enejbluj BD Mirror, Multiman, trougao na igricu. Mozda trebas da imas originalni disk u konzoli, za TLoU moras sigurno, inace najbolja igrica svih vremena.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Stavio sam vec to i internal hdd, ali ista stvar. A na koji originalni disk mislis od TLoU ? Ne shvacam zasto mi to treba kad skidam sa interneta da bi stavio na hdd ?! Citao sam da za Batman Origins treba neki disc da bude unutra od bilo koje igrice, ali ne znam da li treba bluray ili moze obicni dvd ?
Last edited by siraj; 16-07-14 at 21:14.
Treba ti originalni, nebitno koja igrica, meni FIFA neka stara odradjuje posao, barem meni treba originalni na Rogero 4.50 MM. I to bas za masu igrica, tako da ga vise i na vadim, on ga zavrti ako treba, prevari i cao![]()
A i ja ga pitam zasto treba jer meni do sad nije trebao original disc za bilo koju igru.
E ja sam igrao Mass Effect, AC IV, Black ops2, Ghosts, PES novi, GTA V itd i nije mi trebao disc pa zbog toga pitam. Imam 2-3 original discova, ali ovo sa Batman igricom ne mogu rijesiti nikako, a bas mi se igra.
Sad stavi neki od tih diskova u konzolu i onda probaj Batmana. Nemam ja pojma za koje sve treba, posto rekoh ti, stoji u konzoli. Znam da sam ga stavio kad sam htio da igram TLoU, drugacije nije moglo. Od tada stoji, rekli su mi da treba za dosta igrica tako da mi stoji unutra
Last edited by Jakuza; 16-07-14 at 22:02.
E onda ne znam sto ti moze bit, nisam je jos skinuo, ali meni BD Mirror obicno odradi posao. Ovo za disk za koje sve treba, a koje ne nemam ti pojma tacno, meni je disk uvijek unutra i uvijek "prevari" konzolu, umjesto te FIFE kad izaberem igricu koju ocu se pojavi ova iz MM-a, stisnem X i to je to.
E ne znam vala ni ja, skidao sam ovu igricu cijeli dan i sad ne radi...
Evo update, ako nekome treba, napravio sam preko IRIS manager i mogu da igram bez diska.
Kako mogu da provjerim da li mi radi drive ? Prije nego sto sam stavio Rebug znam da je radio, ali sada bas sam probao 4 igrice i nijednu ne mogu pokrenuti. U multiman ima opcija " start game from disc" ja to pritisnem i samo dobijam "please wait" i blokira ps3. Isto ovo se desava ako nema diska uopste u drive.
Da li je moguce da mi je riknuo drive ? I kako da se uvjerim da je bas do toga ?
Hvala
Last edited by siraj; 17-07-14 at 02:04.
ne zamerte ako je bilo:
http://www.craveonline.com/gaming/ar...the-cyberdemon
mada, koliko shvatih ovo nije 4ka vec reboot.
1993-2020
The last of us - bas me razocarao kraj, nekako imam osjecaj kao da prica nije zavrsena vec da je na pola sve stalo. Nadam se da ce biti drugog djela..
Izasao juce prvi dlc za Dark Souls 2 - Crown of kings
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Ovo bi mogla biti dobra igra, stil grafike je odličan.
Izgleda prelijepo. Nikad nisam gledao seriju i ne znam nista o njoj, ali treba nam vise igara o borilackim vjestinama.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Napooo
Trebao bi pogledati seriju pošto je (barem za mene) odlična, s druge strane čini mi se da će igra biti dobra, koliko mogu shvatiti iz ovog demoa radi se o veoma rijetkoj borilačkoj RPG igri (pošto koliko sam shvatio ona vraće svoja krivljenja koja je izgubila kroz radnju igre). Pitam se da li će ubaciti specijalne oblike krivljenja (bending) metal ili blood. Znimljivo je i to da izlazi za sve moguće platforme uključujući i Steam.
Samo se nadam da se neće raditi o lošem uradku namijenjenom za mužu para iz fanova poput recimo igara baziranih na Harry Potteru koje su suštinski bile užasne i preskupe.
Igra svakako obećava, ima zanimljiv still grafike i rijedak način igre (za današnju industriju). Iz nekih drugih videa po youtubeu, vidio sam da planiraju i arena mod (probending) i turn based mod.
Igra možda neće biti revolucionarna ali čini se da su napravili dobru kombinaciju postojećih modela da naprave frešku i zanimljivu igru (barem se nadam).
Ono što mi se inače najviše sviđa kroz seriju, a vidim i da je dijelom igre, jeste seting, zanimljiva fuzija istočnjačkog izgleda i filozofije sa jako dobro urađenim steempunk elementima.
Bending borilačke vještine se tako dobro slažu sa steempunk-om da je pomalo frustrirajuće što je cijeli taj svijet PG jer se ipak radi o seriji za mlađe.
Zamisli ovaj setting zajedno sa slobodom borbi, ozbiljnih sukoba i radnji poput modernih igara. Ne kažem da je radnja loša, naprotiv sve je dobro urađeno ali se osjećaju makaze Nickelodeon-a i lagana melodrama.
A sam ovaj svijet ima nevjerovatnog potencijala, 4 kontinenta, 5 frakcija (ako se računa Republic City kao posebna frakcija sačinjena od svih vrsta bendera i Nonbendera i gdje se potencira tehnologija).
Opet svaka frakcija ima subfrakcije itd. Cijeli worldbuilding (lore) ove franšize je odlično urađen i ne zaostaje za danas najpoznatijim poput D&D, WoW ili Tolkinovom Međuzemljom. Ima potencijala za gomilu odličnih uradaka (igara, serija, možda MMO itd) kada bi Nickelodeon odlučio da oslobodi ovu franšizu PG-a.
Bilo bi mnogo zanimljive da se radnja odvija u proslosti, tj. da glavni lik bude neki od prethodih avatara(Roku, Kyosi...)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks