Zlatibor preko puta pecenjare, stogodina ima..
Sad pojedoh corbu u zlatibor. kuku ono ne postoji, Bog je muti gore stoposto.
Zlatibor preko puta pecenjare, stogodina ima..
Ja sam ljubomorno to cuvao samo za sebe
Najjaca riblja corba, dodjes pojedes riblju i ides kuci sit
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Pa dje ste vi dosad?!?!? Shto ne rechete za taj Zlatibor no cutite...
Gadovi !!! :P
Konoba lav imaju vrhunsku pastrmku i jegulju iz zete
Да оћете рећи ђе је тај златибор тачно
Sate sate sate
Preko puta Pecenjare u Zeti... Od kruznog za aerodrom ima voznje 1-2min. Pecenjara s desne strane ulice, zlatibor preko puta.
Ima li dje u Budvi da se naruci hrana? Ne bih rostilj pa ako neko zna neko mjesto neka predlozi.
Disney kiflice
f6
Parma je rostilj koliko znam, imas picerija fenix odlicna je a i dostava je bas brza...
Neki prijedlog za Tivat,ne bih rostilj no neku picu pashtu il neki chicken nuggets
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Prova - nema greške
Mada nisam bio tako skoro ali tada nije bilo skupo![]()
Dobri je mjesto Skadarlija (stadion Buducnosti) takodje je zanimljiva Vitova picerija na trgu (ex Mimi) . Sve je dobro osim sendvica, calzona je ubjedljivo najbolja.
Sent from my RM-941_eu_hungary_356 using Tapatalk
zna li ko kakva je hrana u Konobi Maruška, kod Vezirovoga mosta? Čuh oprečna mišljenja pa da znam, odit ili ne odit? A cijene? Odit ili ne odit?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Kako je dobra pica u alan ford auuuuu![]()
Daleko najbolja pica koju sam ikad jeo je u LanTernu.
Preporuka za XXL Kapricozu (dovoljna za dvoje).
Last edited by NoReason; 22-07-14 at 17:13.
Ka maslinama kod mna poslovnice? Jel ono lanterna? Il calabria?
f6
Ja sam tamo bio jednom, prije godinu, dvije, i nikad više. Doduše nisam jeo riblju čorbu, ne sjećam se sad šta je bilo, ali se sjećam da nije bilo loše, što se tiče hrane pošao bih ponovo; ali zato je atmosfera bila katastrofa, obična kafančina, stolovi i stolice su im kao iz klubova penzionera iz osamdesetih, na njima stolnjaci sumnjive čistoće, a cio restoran zadimljen jer se naravno unutra puši, tako da me, kao što rekoh, neće više gledati tamo.
Neko je spomenuo Skadarliju ispod stadiona, i meni se ona sviđa, a kanio sam se da idem u ovu Marušku, skoro je otvoreno, pa da vidimo kako je.
U Zlatibor je top hrana... I riba i pecenje
Sent from my iPhone 5s
gudfelaz isproba juce, fino..
ufff, počinju kiflice u siciliji, ako već nisu, gud su :triumphant:
Al Posto Djusto, prejaka pica u Porto. I spagete.
Big Ben u Seljanovo. Druga najjaca cupi u tivat.
Evergreen na Rimski. Odlična hrana kad se pogledaju one prilično pristojne cijene. A lokacija je takođe veliki +
I ono što najviše volim, kuhinja otvorena, iza šanka. Fino vidiš da ne muljaju ništa i da je sve prilično čisto, što iznenađuje.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks