ja sam imao zimsku Barum gumu, bio sam prezadovoljan sa njima prve godine, kad sam ih namotirao sledece godine bile su mi mnogo losije, a nije mnogo bilo predjeno sa njima, oko 5-6 hiljada
Ima li koji servis ili majstor u PG softver za dijagnostiku Toyota vozila a da nije EFEL ?
Last edited by skodilak; 07-07-14 at 19:44.
ja sam imao zimsku Barum gumu, bio sam prezadovoljan sa njima prve godine, kad sam ih namotirao sledece godine bile su mi mnogo losije, a nije mnogo bilo predjeno sa njima, oko 5-6 hiljada
Treba mi posten i dobar majsor za Opel Vektra b------mehanicar.
Nema takvoga
Da provjeri lamda sondu i protokomjer
mozes sam da je provjeris pojavilo se opasno mnogo youtube majstora.....
Kad dodjes do albone, ides lijevo pa prva desno i picis do kraja ulicice, sa lijeve strane
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dje se moze nac originalni podizac za staklo, komplet onaj mehanizam? Pasat 5.
Stavio sam jednom kineski i odma je crko. A da ne pominjem kakav je zvuk proizvodio...
Najbolje po otpada vidjeti to
Kod Cekovica, Castellana, Roksped...
TAKUMI
Ili na ebay
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Nađoh na ebay, ođe niđe nema.
E'o izgleda da nije to problem.
Znate li što može biti u pitanju? Svijetli lampica grijača ona i na komp je pokazalo da je štop šalter, ali to je zamijenjeno ali i dalje svijetli, što može biti ?
Last edited by TroonChica; 12-07-14 at 18:49.
Are you suggesting coconuts migrate?
Da nije sijalica ? Ozb
f6
kod koga da povedem passat b5.5 na dijagnostiku, pojavila mi se greska abgas werkstatt ?
Posao grijac.
TAKUMI
Za pasata Vlado Boljević iza delte
Da, tebi.
TAKUMI
Dje mogu nac polovan/nov intercooler od Iveo Daily 2000godiste?Prednost polovan?
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks