Koji je najbolji sajt za tracking iz kine
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
Eh, dje si bio prije dva, tri dana
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Koji je najbolji sajt za tracking iz kine
Ne znam da li je najbolji ali zavrsice ti posao
http://www.17track.net/index_en.shtml
Last edited by masaj; 09-07-14 at 16:37.
Treba mi savjet. Mislio sam bratu da narućim dres sa www.chelseamegastore.com. Ranije nije bilo nas u polju za dostavu sada nas ima, pod opcijom Standard Delivery (8,75 evrića) i rok 3-7 dana. Zanima me da li će mi to stići baš na kućnu adresu bez dodatnih nekih dažbina ili ću morati da idem na aerodrom da bi to spriječio? I druga stvar, ako stavim adresu koja nije u Podgorici može li se ipak pokupiti roba na aerodromu, ako bude po tom sistemu dodatnog harača? Unaprijed zahvalan!
Vidio sam da za dostavu koriste Orders sent via Yodel, Hermes and DHL Express.
Ako dodje preko DHL express onda ides na aerodrom. Ne znam ko su partneri ovih Yodel i Hermes. Mozda su oni samo za UK, a medjunarodne isporuke idu preko DHL. Posalji im mail, a i ovim kurirskim sluzbama pitaj ko im je partner za CG.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ako neko ipak planira narudžbu sa SD a želi da podijelimo poštarinu nek se javi u inbox.
Sent from my RM-941_eu_hungary_356 using Tapatalk
Nikad ja ne ostavljam nista nedovr…
Danas mi je sa alija poslije 21 dan i ebay-a poslije 16 stiglo u postu,mada imam jos neke stvari sto nisam track imao mozda su i one stigle
Datum Pošta Mesto Služba Opis 08-07-2014 13:06 81003 IZMJENICNA POSTA Razmjena Prispjela u Izmjeničnu poštu 08-07-2014 13:13 81003 IZMJENICNA POSTA Razmjena 35-Slanje na domacu lokaciju 09-07-2014 10:18 81003 IZMJENICNA POSTA Razmjena 35-Slanje na domacu lokaciju 10-07-2014 06:57 85310 BUDVA Razmjena Prispjela u poštu
Last edited by dekar123; 10-07-14 at 11:39.
Ako mi je covjek poslao tracking broj a on ne radi znaci li to da me pali I da trazim drugi?
2 paketa koja su mi stigla imala su broj za pracenje,ostala 3 jos nisu stigla,i ako je 1 prije poslat nego ovaj sto je stigao sa brojem za pracenje...bruka
Ali SD radi sa DHL-om a ali sa kineskom poštom. I SD recimo kad ti stigne mail onaj paket je već uveliko na putu. Inače ako provjeriš na strani sledeći dan naćeš broj i samo da je paket spreman.
Imam li ga sto cimat zato sto je poslao kineskom postom a pri kupovini je pisalo via dhl;-) naravno nisam vjerovao da ce poslat dhl om
Last edited by kaemSe; 10-07-14 at 18:41.
E to je već nešto drugo, ne znam ti. Koliko je prošlo vremena?
Jel ti pisalo da šalju sa DHL Express a nisi plaćao ništa za to ili si eventualno platio par eura?
Pisalo je sa DHL za 3 do 5 dana ali besplatno. Tu sam znao da je paljevina ali eto da vidimo iako je sa china postom valja mi pa I da sacekam. Cekam ga par dana ako ne bude radio track trazicu objasnjenje. Nije jos trka. Hvala na objasnjenjima pa ako krene po zlu cimama vas oko disputa
SD salje DHL-om što je potpuno druga priča, ali ako obratiš pažnju vidjećeš da, kad ti pošalju tracking number, to je obično teeći dan od porudzbe i ako pogledas na sve imformacije na DHLovom siteu vidjeces da, ako su ti npr.poslali TrackNo 3. jula, da prva info datira na 1. jul i da pise nesto tipa Recieved information on parcel/package ili neato sl.
Takodje, na Ali ti cak i pise da ce tracking biti moguc tek za od 3 do 7 dana ili sl.
Uđi mu u ocjene pa pogledaj, obično takvi tipovi imaju negativne đe piše da nikad paket nije stiga. Naravno, to pokriju sa lažnim pozitivnim pa se ne primijeti
Koliko se otprilike ceke za posiljke sa ebay-a bez broja za pracenje?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks